Ех, Лили...
Но няма място за предаване... По Коледа всички с растящи бебета в коремчетата
Момичета, благодаря ви за вниманието--> изкарахме си чудесно и без тв. Ние не сме от телеманите, но в 4 часа са стъмнява и при -2 градуса темепература мислехме, че най-добре ще е да гледаме тв. Ама не би
легнахме си в 7 часа с кокошките и с Порша и ако не бях в цикъл щяхме да бъркаме кекс вместо да се надяваме на ТВ...
Сутринта станахме в 5 направихме чай и кафе, облякохме се и излезнахме на двучасов поход. Гледахме изгрева, исках снимки да правя, но бях си забравила камерата, а на телефона му падна батерията още на влизане в природния резерват. Много исках да направя зимни снимки на бреговете и залива, за да сравняваме с летните, които направихме на същото място преди половин година
както и да е, може да ни се отдаде друга възможност за същото място през зимата. Лошото е че съвсем го зазимихме--> преди да тръгнем, трябваше да източим водата и да я спрем, за да не се пукнат тръбите... А на палатка в този студ, абсурд!!!
Това е за моите приключения, от днес почваме с кекса.
Блу, нямаш грешка за осиновяването, но говорим за различни неща. Аз в България няма да осиновявам като чужденец, абсолютно отказвам и съм против този закон, според който българското ми гражданство е по-ненужно и от тоалетна хартия. Ти говориш, че всвки чужденец, американец и аз можем да дойдем в БГ и да осиновяваме по международното осиновяване деца, които не са от нашите корени (американец и бг ромче). А аз ти говоря за осиновяване в страната по между живеене. Ако един китаец живее в БГ и следователно той ще осиновява като БГ гражданин, а аз като чужденец (щото не живея в бг и следователно по международното осиновяване), то ако има едно единствено ромче, то ще бъде предложено първо на всеки друг, но не и на китаеца. А ако в бг има едно единствено изоставено китайче, то не зависимо от опашката за бебета, китайчето ще бъде предложено първо на китаеца.
В англия като исках да осиновя по английското осиновяване (не по международното) ми казаха, че имат много деца (от Азия, Африка и др. и че гледат дете от азиатски произход да го предложат на родители със подобен произход, за да не се къса връзката дете -- произход, следователно аз трябваше да чакам за дете от европейски произход, е да ама колко европейци си изоставят децата). А ако реша да осиновя китайче си плащам 50-100 хиляди на агенция и не се занимавам с държавното осиновяване и си осиновявам не китайче ами каквото си пожелая... Но аз говорих за държавното осиновяване.
Ох, много дълго стана...