0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #760 -: Ноември 30, 2015, 08:44:19 am »
Лили и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  и .:bfp:
« Отговор #761 -: Ноември 30, 2015, 10:50:15 am »
Лили, и от мен имаш стиснати палци! Благодаря ти за отговора! :)
Някой друг може ли да изкаже мнение по моя въпрос за прогестерона?
Успешна седмица! :)
« Отговор #762 -: Ноември 30, 2015, 11:07:59 am »
Цветенце, виж ако лабораторията има сайт, там трябва да има изисквания за изследване на хормона.
Ако няма, позвъни им и ги питай най добре.

Лили, стискам палци и аз ;)
*
« Отговор #763 -: Ноември 30, 2015, 11:27:56 am »
благодаря ви момичета  :bighug: не че очаквам чудеса, но надеждата умира последна  :) засега нямам ПМС, дано да ми се размине

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #764 -: Ноември 30, 2015, 11:39:55 am »
Мен пък от сега ме боли коремчето отляво, тъй че мога да се разделя с надеждите  :(
« Отговор #765 -: Ноември 30, 2015, 11:53:58 am »
Лилиииии:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-boy stork-boy

И аз сега като гледам, другият месец М ми се пада точно по празниците. Еми че то много гадно така. Пожелавам си и аз една Б вместо М за Коледа  santa2
И на всички вас момичета  :P
*
« Отговор #766 -: Ноември 30, 2015, 12:01:27 pm »
Стискам палци за малки слънчогледови лъвчета на всички, ако не лъвове и деви можее :)
 Лили, много ти е хубава графиката. Ще взема да ти замръзя една вода ;)

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #767 -: Ноември 30, 2015, 12:34:45 pm »
Evelinapa, болките в ляво при мен бяха симптом за бременност :) Започнаха седмица преди очакваната М и още ги усещам, но понякога се изместват към средата. Според доки матката рате, нямам идея защо повече в ляво го усещам.

« Отговор #768 -: Ноември 30, 2015, 12:41:05 pm »
Ариа, от твоите уста в Божиите уши ;) !! Въпреки че, мен и по време на цикъл основно вляво ме боли ;(
Ти как си между другото?
*
« Отговор #769 -: Ноември 30, 2015, 13:35:58 pm »
Ами то и мен си ме болеше така преди цикъл, този път просто продължи по-дълго и подмина датата за цикъла, други симптоми нямах. Имах сърцебиене и задъхване, но не свързах нещата.
Добре съм иначе като изключим ешерихията коли в урината, която ми изправи косата, но според прегледа при нефролог днес няма нищо на бъбреците и за щастие ще пропусна антибиотик. Бобчето ми е пораснало до 9 мм и това е :) Още сме много в началото!

« Отговор #770 -: Ноември 30, 2015, 13:40:03 pm »
Всичко ще се нареди, не се безпокой!

Леле, момичета, тъкмо излезе една скандална статия за моя доктор.  :?
Сега ще трябва да си търся нов. ММ ще ме утрепе, задето му дадохме толкова много пари, а сега тези изследвания и простотии отиват на вятъра.
Направо не знам как ще му кажа.
Ако не се появя утре, да ме споменавате с добро  :lol: :lol:
То не е за смях де. Да си имам късмета!

Някой ако знае добри специалисти във Варна, при които да не се чака много (много е важно) , да казва.
« Последна редакция: Ноември 30, 2015, 13:42:51 pm от evelinapa »
« Отговор #771 -: Ноември 30, 2015, 13:58:43 pm »
Evelinapa, послушах съвета ти и звъннах в лабораторията. Нямало проблем и към 11 ч. да направя изследването на прогестерона.

Стискам ти палци!
« Отговор #772 -: Ноември 30, 2015, 14:16:03 pm »
Мерси, Цветенце, стискам и на теб  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #773 -: Ноември 30, 2015, 14:37:43 pm »
Всичко ще се нареди, не се безпокой!

Леле, момичета, тъкмо излезе една скандална статия за моя доктор.  :?
Сега ще трябва да си търся нов. ММ ще ме утрепе, задето му дадохме толкова много пари, а сега тези изследвания и простотии отиват на вятъра.
Направо не знам как ще му кажа.
Ако не се появя утре, да ме споменавате с добро  :lol: :lol:
То не е за смях де. Да си имам късмета!

Някой ако знае добри специалисти във Варна, при които да не се чака много (много е важно) , да казва.

Здравей! Малко се повтарям, бях ти писала по назад в темата - АГ Варна, 7ми етаж.

« Отговор #774 -: Ноември 30, 2015, 14:44:47 pm »
Вярно, Вили, а кой беше д-ра?

Извинявам се, че съм неадекватна, но направо съм в шок. 3000 лв на вятъра.
Работата ни не е толкова доходоносна, че да ги хвърляме ей така....
*
« Отговор #775 -: Ноември 30, 2015, 15:02:08 pm »
за съжаление и този месец няма да е моят  :( за сметка на това цикъла ми е точен като по часовник след 14 дни ЛФ, поне ако правилно съм преценила О. За пореден път хубава температурна разлика и поредния пропуснат месец  :?

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #776 -: Ноември 30, 2015, 15:04:50 pm »
 :sorry: , Лили.

Не се предавай!
« Отговор #777 -: Ноември 30, 2015, 16:02:47 pm »

Здравейте, момичета!

Аз се бях поизгубила тези дни, защото бях плътно ангажирана.
Почвам вече същинската подготовка за хистероскопията, която ще ми е на 7 дек. Тази седмица - изследванията, консултация с кардиолог и анестезиолог, а другата седмица - живот и късмет успешно да мине и самата операция. Стискайте ми палци, че ме е шубе!

Евелина, моите хормони на щитовидната са ок, според изследванията. И двете ми Аг-та ми предписаха комбиниран препарат, в който има и йод. Преди пие Огестан, а сега Фемибион 1.  Огестана го пих доста време и съм правила хормонални изледвания междувременно, не ми се е отразил негативно. Само дето тези витамини, които ми предписват са все доста по-скъпи, отколкото препара само с мета-фолиева.

Сега ще се върна да ви чета, защото се изписали света, докато ме нямаше.
Успех на всички!

*
« Отговор #778 -: Ноември 30, 2015, 16:40:02 pm »
Ех, Лили...  :bighug: Но няма място за предаване... По Коледа всички с растящи бебета в коремчетата  preggo

Момичета, благодаря ви за вниманието--> изкарахме си чудесно и без тв. Ние не сме от телеманите, но в 4 часа са стъмнява и при -2 градуса темепература мислехме, че най-добре ще е да гледаме тв. Ама не би :) легнахме си в 7 часа с кокошките и с Порша и ако не бях в цикъл щяхме да бъркаме кекс вместо да се надяваме на ТВ...

Сутринта станахме в 5 направихме чай и кафе, облякохме се и излезнахме на двучасов поход. Гледахме изгрева, исках снимки да правя, но бях си забравила камерата, а на телефона му падна батерията още на влизане в природния резерват. Много исках да направя зимни снимки на бреговете и залива, за да сравняваме с летните, които направихме на същото място преди половин година :) както и да е, може да ни се отдаде друга възможност за същото място през зимата. Лошото е че съвсем го зазимихме--> преди да тръгнем, трябваше да източим водата и да я спрем, за да не се пукнат тръбите... А на палатка в този студ, абсурд!!!

Това е за моите приключения, от днес почваме с кекса.

Блу, нямаш грешка за осиновяването, но говорим за различни неща. Аз в България няма да осиновявам като чужденец, абсолютно отказвам и съм против този закон, според който българското ми гражданство е по-ненужно и от тоалетна хартия. Ти говориш, че всвки чужденец, американец и аз можем да дойдем в БГ и да осиновяваме по международното осиновяване деца, които не са от нашите корени (американец и бг ромче). А аз ти говоря за осиновяване в страната по между живеене. Ако един китаец живее в БГ и следователно той ще осиновява като БГ гражданин, а аз като чужденец (щото не живея в бг и следователно по международното осиновяване), то ако има едно единствено ромче, то ще бъде предложено първо на всеки друг, но не и на китаеца. А ако в бг има едно единствено изоставено китайче, то не зависимо от опашката за бебета, китайчето ще бъде предложено първо на китаеца.
В англия като исках да осиновя по английското осиновяване (не по международното) ми казаха, че имат много деца (от Азия, Африка и др. и че гледат дете от азиатски произход да го предложат на родители със подобен произход, за да не се къса връзката дете -- произход, следователно аз трябваше да чакам за дете от европейски произход, е да ама колко европейци си изоставят децата). А ако реша да осиновя китайче си плащам 50-100 хиляди на агенция и не се занимавам с държавното осиновяване и си осиновявам не китайче ами каквото си пожелая... Но аз говорих за държавното осиновяване.

Ох, много дълго стана...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #779 -: Ноември 30, 2015, 16:46:04 pm »
Вярно, Вили, а кой беше д-ра?

Извинявам се, че съм неадекватна, но направо съм в шок. 3000 лв на вятъра.
Работата ни не е толкова доходоносна, че да ги хвърляме ей така....

Аз ходя при Стефан Кисьов, доволна съм от него. Другият също много харесван лекар е д-р Александров. За мен не е моя лекар, трябваше веднъж да ми гледа (Кисьов беше в отпуска) овулацията, която пък същия месец липсваше и беше много студен. Тук от форума разбирам, че по принцип не е много топъл човек, но е добър професионалист.