0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #600 -: Ноември 20, 2015, 22:56:24 pm »
Alice  много се радвам,че всичко е наред с бебчо! Да продължава да расте и да хубавее  :D
И аз да се оплача - вечерната ми БТ много се вдига,вече втора вечер е 37.5 - 37.6,такова нещо не ми се беше случвало дори като слагах утрогестана.Толкова се ядосвам,че този месец ММ не си даде зор в подходящите дни и сигурно сме изпуснали яйчицето  :( идва ми да го кастрирам  :x

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #601 -: Ноември 21, 2015, 00:16:10 am »
Алис, радвам се и аз, че сте добре! Мързелувай си, сега му е времето! :)
Лили, не се ядосвай, нали сте в почивка този месец!? Слагайте си сърчицата, м....та й на температурата, пък и защо и вечер я мериш!? Не ти ли идва в повече!?

*
« Отговор #602 -: Ноември 21, 2015, 00:44:26 am »
...
Не знам как се случват нещата ендокринолог, гинеколог как се съчетават нещата.
Hris_80, при всички случаи е необходима консултация с ендоклинолог, който да назначи терапия, периодично да бъде проследявано състоянието чрез изследвания (уточняване на терапията, евентуална промяна на дозата).

При мен водещите проблеми бяха други, не с ЩЖ, но лекарката (репродуктивният специалист) освен другите изследвания, на два пъти ми е назначавала и за щитовидната жлеза (хормони, антитела). Всичко беше в норми, но при нужда щях да направя консултация, в клиниката има определени дни в месеца, в които преглежда един от водещите ендокринолози. Не във всички клиники има препоръчан специалист, но тогава се търсят други възможности.
Ако искаш пиши и в темата за щитовидна жлеза, вярвям че момичетата ще се включат с коментари от личния си опит.

alice85, радвам се, че състоянието ти е стабилизирано  :), никаква работа, разбира се :), сега ще си почваш и всичко ще бъде наред  :)
« Последна редакция: Ноември 21, 2015, 21:06:16 pm от marsi »

*
« Отговор #603 -: Ноември 21, 2015, 07:27:22 am »
Алис, радвам се и аз, че сте добре! Мързелувай си, сега му е времето! :)
Лили, не се ядосвай, нали сте в почивка този месец!? Слагайте си сърчицата, м....та й на температурата, пък и защо и вечер я мериш!? Не ти ли идва в повече!?
почиваме ама аз пак си се надявам да станат нещата.Иначе меря и вечер температурата защото ми се движи паралелно със сутрешната - ако вечер е по-висока от предходната вечер,обикновено и сутрешната ми е по-висока.Но вечер не съм много редовна

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #604 -: Ноември 21, 2015, 08:51:33 am »
Абе, момичета... кой тук е от Варна? За Хрис разбрах.
Кажете при кои д-ри ходите. От кои сте доволни. Аз обикалях из майчин дом 2-ма, но не репродуктивни. При една частна ходих, но тя май само с бременни обича да се занимава (да е жива и здрава де, щото ми помогна). При един от Ст. Загора ходих познат, ама ...абе... Клостил без наблюдение. И сега съм в тази клиника, от която съм доволна като цяло, но нещо не ми вървят нещата, пък и там много скъпо...
Та не знам на къде да поемам...
evelinapa аз съм от Варна и ходя в МЦАР Варна (на 7ми етаж на АГ-то) при доктор Стефан Кисьов , знам, че Александров също е добър, но ми е малко сухар (наложи се веднъж той да ме гледа за овулация)

Алис, успех!

« Отговор #605 -: Ноември 21, 2015, 20:45:34 pm »
Marsi, посещавам ендоклинолог и в момента съм на еутирокс 25 ще прегледам и другата тема :-)

*
« Отговор #606 -: Ноември 21, 2015, 22:24:53 pm »
Лили, според мен са ти добре сърчицата.

Ние днес точно се прибираме от смяна на гумите на колата и търсим търсим Порша, няма е...като взехме да я викаме и едно истерично мякане от тоалетната... Точно беше преодоляла стреса от това, че я бяхме оставили сама 2 седмици и снощи за първи път си спа в леглото цялата нощ, без да си затваряме вратата на спалнята и чак в 5 часа дойде да мърка и да се гали...и сега да я затворим в тоалетната сама за 6 часа... Измъкнала и яла от четката за чистене на гърнето, всички кърпи на земята на гнездо и черджето и то на кълбо и нааканата четка отгоре  :? Ужас... Горкото животинче...

Та това е от мен, аз си чакам цикъла, за да почваме с опитите. Този месец 0 сърчица, заради моите гъби и заради пътуването...

Хубав ден на всички!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #607 -: Ноември 22, 2015, 07:43:55 am »
Момичета запис и от мен да ви следя! Успех на всички! Ние си починахме 3 месеца и сега чакам лелката и пак започваме :)

« Отговор #608 -: Ноември 22, 2015, 11:33:02 am »
Добро утро и лежерна неделя на всички!

« Последна редакция: Ноември 22, 2015, 11:51:28 am от Mirracles »
« Отговор #609 -: Ноември 22, 2015, 18:29:22 pm »
Момичетааа имам бледа втора чертичка!!! Бледа е, но ясно се вижда. ММ е още по - нетърпелив и от мен, накара ме да направя тест днес в 15:30 следобяд... Казвам му аз - никакъв шанс да е положителен и след малко бледа чертичка. Утре сутринта ще направя с първа урина. А, забравих да кажа, че лелката не я чакам утре. Ох, само дано не се окаже изпарителна
Похвалих се, олекна ми  :)

*
« Отговор #610 -: Ноември 22, 2015, 18:38:13 pm »
Tonette, страхотно  :) късмет  :) yahoo_17
ще чакаме теста утре с първа урина (или ако имаш възможност кръвен).
Стискам палци всичко да е наред  :) :crossfingers:
« Последна редакция: Ноември 22, 2015, 19:49:34 pm от marsi »

« Отговор #611 -: Ноември 22, 2015, 19:17:07 pm »
Да се отчета и аз,чакам всеки момент лелката за да започнем процедурата.
Дано от стимулацията предния месец не ми се разбърка пак МЦ.

« Отговор #612 -: Ноември 23, 2015, 09:18:19 am »
Добро утрооооо :) Хайде на кафенцето!

Тонет, какво става с теб? Направи ли тест тази сутрин? Дано е с по-ярка чертичка, стискам палци.
При мен нищо ново няма, освен, че пак съм болна-зверска кашлица и хрема. Вече не знам какво да пия :(
Хубав и усмихнат ден на всички!
« Последна редакция: Ноември 23, 2015, 09:21:02 am от Калия »
« Отговор #613 -: Ноември 23, 2015, 09:33:00 am »
Момичета, привет и от мен  :P
Честито на "спечелилите"  :lol:

Аз се завърнах от Китай. Диагностицирахаме ме тамошни лекари по традиционна китайска медицина (чрез пулсова диагностика) и това, което ми казаха (без аз да съм казвала нищо преди това) беше че имам: "a lot of cold chi in the reproductive system"..... След това аз споделих за проблемите си със забременяването и ми казаха, че ще ми дадат неща за пийване - чай и два вида билкови хапчета, които да ми помогнат. Казаха, че ще трябва да мине време, за да подействат, но че можем да продължим с опитите по време на приема им.
За съжаление едните билкови хапчета не ми понесоха (повръщам ги след два часа, защото се оказа, че имало и някакви гъбки в тях, а аз съм алергична)  :(
Дано другите два вида да подействат.
Предишният път, когато ходих в тази клиника, пак пих техен чай и цикълът ми тотално се промени (от много болезнен към по-малко болезнен) и изхвърлях някакви съсиреци. Тогава още не си бях направила лапарото. После като го направих стана ясно, че имам еднометриоза. Все си мисля, че се беше повлияла положително от този чай, защото беше малка степен (огнищата бяха сравнително малко на брой и малки като размер).
Кой би могъл да каже със сигурност обаче .....
Не ми се скача директно на ин витро в момента и ще почакам още малко време, пък дано чудото стане.
Този чай е ужасен между другото. Вътре има всякакви странни неща освен треви - камъни, кори от дървета и др.п. Има вкус и цвят на нещо по-лошо от тиня  :lol: Той ми е поне само за 15 дни, а хапчетата са за повече от 2 месеца.

Този цикъл го отписах тотално, тъй като се разминахме с моя мъж, около О. Дори не знам кой ден ми е в момента.  :lol:
« Отговор #614 -: Ноември 23, 2015, 09:46:57 am »
Добро утро!

Ариа, Алис, Тонет - радвам се за хубавите новини при всички ви!

Маки, горката Порша... Майка ми веднъж пък беше затворила единия ми котарак на балкона и е стоял там цял ден. Добре, че беше лятото и не му е било студено.

Аз чакам цикъл, докторката ми каза да очаквам закъснение, аз обаче не очаквам :) След това подновяваме опитите, пък дано се изненадам приятно за Коледа.

Успешна седмица от мен!

*
« Отговор #615 -: Ноември 23, 2015, 10:14:27 am »
Тонет,браво момиче....страхотна новина...толкова се радвам за положителния тест....
Лека и безпроблемна бременност ти желая и очакваме прашеца  :)
Вдъхвате кураж на тези от нас,които все не успяват.Дано се запълни темата с положителни тестове   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Ние днес започваме бебеправенето за този месец...пожелайте ни успех и дано да се разпиша и аз този месец към бременните    osi_9 osi_9 osi_9
« Отговор #616 -: Ноември 23, 2015, 12:01:42 pm »
Добро утро от мен

Направих тест сутринта, чертичката е по - наситена от вчерашната, но не е тъмна колкото контролната. Ноо все пак още нямам закъснение, така че не се притеснявам. Мисля да отида на лекар в края на седмицата, или началото на другата.
С прашец хууубаво ще ви наръся, само че мисля да го направя след лекаря.

Момичета, искам да ви благодаря за всичко ... През цялото време докато ви четях (защото рядко пиша), усещах огромна подкрепа. Да знаеш, че има кой да те разбере и да те успокои в труден момент е наистина прекрасно. Пожелавам ви до Коледа най-късно всички да имате поне по един + тест  :)

Хайде сега хубав ден от мен, че нещо се разчувствах
« Отговор #617 -: Ноември 23, 2015, 12:04:12 pm »
Браво, Тонет, честито!  :ballons: :bighug:

Забелязвам нещо в графиките на бременните - сърчице в деня преди +ТО
« Последна редакция: Ноември 23, 2015, 12:06:34 pm от evelinapa »
*
« Отговор #618 -: Ноември 23, 2015, 12:04:52 pm »
Тонет,страхотни новини  :)
Кога се очаква закъснението...по графиката днес ти е 35-ти ден...колко дни ти е МЦ?
*
« Отговор #619 -: Ноември 23, 2015, 12:21:07 pm »
Браво, Tonette, честито!  :D yahoo_17