Чакам с нетърпение новини от Мира и надничам тук и ви "следя"
Лили, наистина е руска рулетка, ама някак си си спокоен, че чакаш правилния патрон, а иначе се психясваш защо не става...
Но абсолютно всички генетични и имунологични проблеми могат да се решат по начина на руската рулетка --> т.е. дори с моите проблеми и без лечение аз имам някакъв шанс за нормална бременност. Както стана ясно от Усмивчица, шанс има и с тромбофилия и без лечение...
Когато сами можем да постигнем бременност (без АРТ) можем да въртим рулетката всвки месец. Но ако ще плащаме за АРТ, може би е добре да се застраховаме с предлаганите лечения... Макар че за кариоти па ПИД не гарантира 100 % здрав ембрион..
Кали, какво му е на мъдреца и не може ли да се ремонтира? Аз имам един мъдрец изваден и мина ОК, ама знам, че проблематични.
По проблема за приятелките с деца, които не ни купуват нищо, а от нас очакват подаръци, НЕ съм съгласна, че го правят от нямане на време или залисване, защото имат време и внимание за всички останали приятелки, които имат деца.
В моя приятелски кръг сме разделени така: аз показвам внимание на всички. Всички с деца си показват внимание една на друга. А на мен никой не ми показва внимание, защото по стечение на обстоятелствата аз останах единствената без деца.
А пък от същите тези приятелки съм чувала за трети лица ( техни, но не общи приятелки ) които как така посмели да дойдат с ПРАЗНИ РЪЦЕ, "ами то това дете нали чака и се надява" (<--за децата си)
Така че очаквания и претенции има големи, но внимание към бездетните няма никакво.
А за идеята, която Ягодка даде --> да ги третираме така както те нас, съгласна съм, но по-скоро ми се иска като станем ние майки да НЕ пропускаме да покажем внимание към бездетните си приятелки и да намираме начин да им казваме на тия с децата, дето ни игнорират, че НЕ е възпитано да получат от нас подарък, а да не върнат жеста!