0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #520 -: Ноември 18, 2015, 15:32:01 pm »
Да, на сайт. Наистина ще взема да им звънна обаче.

*
« Отговор #521 -: Ноември 18, 2015, 15:39:11 pm »
И при мен беше същото когато чаках за моето ЧХГ  :( ама защото го пуснах в клон на цибалаб, а не в централната им лаборатория и вече ще знам да не правя подобна грешка. Направо ми се сториха най-дългите 3-4 часа в живота ...  :x
Ади стискам палци за едно хубаво ЧХГ  :)

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #522 -: Ноември 18, 2015, 15:41:12 pm »
И аз съм ги пуснала в клон... И телефона си не вдигат даже. Бясна съм вече, а на всичкото отгоре май ми идва. Направо не знам!!!!!

*
« Отговор #523 -: Ноември 18, 2015, 16:25:25 pm »
Още ли не вдигат? Вече е края на работния ден ...

« Отговор #524 -: Ноември 18, 2015, 16:33:27 pm »
Не. Нито във филиала, в който бях, нито в централата. На сайта също йок. Просто........................ СИТИ ЛАБ е въпросната лаборатория, за който се интересува. Ако успеете да се свържете с тях, теглете им една от мен.

Дойде ми.

« Отговор #525 -: Ноември 18, 2015, 16:37:10 pm »
Ади, тя таз чертичка не е от нищото. Защо не пробваш още един домашен тест.
На много хора им "идва" и след 9 месеца - бебе.
« Отговор #526 -: Ноември 18, 2015, 16:39:56 pm »
Успях в централата. Оказа се, че са ми дали грешна парола...... Видях си резултата, отрицателен е. Съвършено и напълно отрицателен. <0.100

Съжалявам момичета, чувствам се като терорист-камикадзе. Оставете, че подведох себе си, подведох и вас. Най-вероятно е била изпарителна чертичка. А аз, овцата, понеже никога не бях виждала такава, помислих, че не може да ми се случи...

« Отговор #527 -: Ноември 18, 2015, 16:48:47 pm »
 :sorry:
« Отговор #528 -: Ноември 18, 2015, 16:54:02 pm »

Ади,

Съжалявам, мила. Не се тормози! Само, който не е минавал през това не би те разбрал. А ние всички сме в същия филм  и те разбираме прекрасно. При едно такова подобно мое изживяване си обещах, че ще си правя кръвен само ако имам сериозно закъснение, защото иначе само се тормозя.  В моя случай имаше 5 дни закъснение, но уви се оказа задържан фуликул и разбира се отрицателен кръвен тест.
« Отговор #529 -: Ноември 18, 2015, 16:58:10 pm »
На мен ми беше първият кръвен. Не било страшно, ама да бях изчакала 3 часа докато ми дойде, 26 лв. щях да си спестя. Кой да знае, че ще ми дойде 2 дни по-рано.

Не само кръвен, а никакъв няма да правя повече преди закъснение. Не е нормално това... И аз не съм нормална. И нещо определено не е наред.

« Отговор #530 -: Ноември 18, 2015, 16:58:25 pm »
Ади,съжалявам...
Сега едва ли има какво да те успокои,но никоя от нас не е подведена от теб.Тук всички момичета мечтаем за едно и също,всички тръпнем в очакване когато при някоя се появи и частица шанс.
Това пък с лабораторията...направо много тъпо,да объркат паролата,ако знаят само какво е да чакаш да си видиш резултата.
Освен една прегръдка с друго не бих могла да помогна,но знай,че не си сама.

*
« Отговор #531 -: Ноември 18, 2015, 17:02:03 pm »
Ади, цун и гуш. Аз писах повече във фейсбук групата, но с две думи, каквото казаха Мира и Далинда...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #532 -: Ноември 18, 2015, 17:03:37 pm »
Това пък с лабораторията е поредната серия от филма. ID-то и паролата излизат отпечатани на едно стикерче - от автоматизирана система, не е като някой да ти ги напише с химикала. Диктува ми жената по телефона 5 цифри точно, шестата друга. Е викам що сте ми дали грешна парола? И тя - ама как така, нали ви излезе на стикер? Е викам да, ама... Помоли ме най-любезно да им занеса стикерчето. Е, сори, ама аз съм си в Добрич, как няма да се юрна до Варна да им го нося... Нета бил слаб в този филиал, може би от това било... Дреме ми.

Не че щеше да промени резултата. А на мен междувременно и ми дойде. Ако бях видяла положителен тест след това, щях да се вкарам в другия филм - за извънматочната.

Не е лесна нашата, ама хич. :?

« Отговор #533 -: Ноември 18, 2015, 17:07:14 pm »
По темата за коварните "изпарителни" черти, не знам какво точно наричате изпарителна черта, но аз научих от горчив опит, че е много важно на каква светлина гледам резултата от теста. При първа урина рано сутринта, на странното осветление в банята ми се е случвало да видя мястото, където би трябвало да е втората черта и реактивното вещество, което би трябвало да се оцвети при положителен резултат като бледо розово. На нормална светлина се вижда по друг начин.  :?

Горе главата, продължаваме напред!
« Отговор #534 -: Ноември 18, 2015, 17:13:21 pm »
Честно казано, след този случай, нищо че не е моят, направо ми идва да зарежа всичко.
Не ми стига заплатата за всички хапове дето ги гълтам от април насам. До сега да бях събрала пари за инвитро!
Декември месец като ми свършат, ги спирам, тегля му една майна и тръгвам по живота!
Може ли пък да е толкова трудно и гадно?!
« Отговор #535 -: Ноември 18, 2015, 17:15:39 pm »
Здравейте и от мен! Напълно разбирам как се чувствате... Има дни, в които нямам никаква надежда... А всички около мен забременяват. Радвам се за тях, но се питам защо и защо при мен не се получава... Изплаках се... Днес посетих гинеколог. На 3 ден правих следните изследвания:
Име на теста (изследване) Резултат   Единици Референтни стойности

LH.                                        7.86     mIU/ml   жени фол.фаза 2,4-12,6 ;овул.фаза 14-95,6 ;лут.фаза            1,0-11,4 ;постменопауза Ж 7,7-58,5;мъже 1,7-8,6

FSH.                                     7.08     U/ml   жени фол. фаза- 3,5-12,5; овул.фаза 4,7-21,5;лут.ф. 1,7-7,7;постменопауза Ж 25,8-134,8;мъже 1,5-12,4

Пролактин/Prolactin.               494     ng/ml   мъже 86-324;жени небременни 102-496

Естрадиол/Estradiol              20.68     pg/ml   жени- фол.фаза 12,5-166,0;овул.фаза 85,8-498,0;лут.фаза 43,8-211,0;постменопауза 5-54,7;мъже 7,63-42,6;бременност I триместър 215->4300
Лекарката каза, че резултатите според нея са добре. Даде ми направление за ендокринолог (миналата година ми откриха възел на щитовидната жлеза, но изследванията бяха в нормата). Пуснах цитонамазка. По време на прегледа каза "Какъв тесен канал! Не мога да взема цитонамазка!". Стана ми много неприятно.
Всичко било нормално. Имам фоликул с размер 13 мм. По мое настояване ще го проследим този месец.
Не знам какво да правя. Правим опити от 1 г. Смятам да изчакам още няколко месеца и след това към специалист по стерилитет (най-вероятно във Варна, защото ние сме в Шумен и ще ми е по-удобно).
Вие какво бихте ме посъветвали? Съгласни ли сте с  мнението на гинеколожката?
Лека вечер от мен!
ПП Извинявам се за дългия пост!
« Последна редакция: Ноември 18, 2015, 17:29:28 pm от cvetence87 »
*
« Отговор #536 -: Ноември 18, 2015, 17:18:42 pm »
Ади не се притеснявай, никого не си подвела. Аз съм сигурна, че всички тук в последната половин година поне един път са били абсолютно убедени, че са бременни  :) Все пак сме на такава вълна. Аз дори преди да ми дойде края на цикъла си гледам графиката и й се радвам, викам си: ейййй каква хубава графика, като по учебник, така хубаво ми се е вдигнала БТ, пък и сърчица сме поставили когато трябва ... няма начин да няма начин  :wink: и така докато ми дойде се чувствам бременна. Така че продължавам да ти стискам палци, като не е този месец - другия  :bighug:

*
« Отговор #537 -: Ноември 18, 2015, 17:33:07 pm »
cvetence87 на 3ти ден от МЦ фоликул 13 мм ми изглежда като задържан. Колко дни ти е цикъла?

« Отговор #538 -: Ноември 18, 2015, 17:40:28 pm »
Прегледът беше днес, на 9-ти ден. МЦ е около 30 дни (варира от 28 до 32)
*
« Отговор #539 -: Ноември 18, 2015, 17:42:59 pm »
Здравейте отново и тук.
Алис как си мила?Прибра ли се от болницата вече?
Евели не се затормозявай.Има следващ път .Всички тук се надяваме на положителен,дори да не сме се старали много,че ще се случи Чудото,но се уповаваме на нея-НАДЕЖДАТА при следване на съветите на лекарите този път да се получи.
Дано сте ме разбрали,че при всеки неуспешен опит на някоя от нас пиша машинално и се гневя.