Ади, стискам палци!
Мира, "венозната" е по-лека от пълната венозна с интубация. Тя е като тази при пункциите. За слънчевите бури не съм чула, защото НЕ гледам телевизия. Тук нямат и телевизия такава, както си я знаем от Европа.
Примерно в БГ гледаме централна емисия новини, която е еднаква за цялата държава. В Лондон (столицата на ЮК) пак имаше централна емисия, еднаква за цялото кралство. Но тук има само регионални емисии, нямат "столична" телевизия. За "столица" на телевизията се води Ню Йорк, но пак е регионални новини за населеното място по местоживеене с една-две новини от Ню Йорк.
Ако сте чували за Желязна завеса, НЕинформираност, цензура, антоним на глобалност, задръстеност и селяния --> това е телевизията в САЩ. Изтръгнахме кабела и изобщо не гледаме тази помия. Така им промиват мозъците на идиотското им население. С новинки от "село". Не им разрешават да знаят дори какво се случва в съседното село. Абсолютно и тотално информационно затъмнение...
Но е може и в мен да е проблемът, защото толкова години живея в столицата на света, а сега тези каубои ми се виждат селски недодялани и вонящи на кравешки изпражнения, пфу, няма по-тъпа държава...