0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #460 -: Ноември 15, 2015, 12:04:00 pm »
Браво момичета,адмирирам Ви!
Така ми давате кураж,благодаря за което.Аз също се колебаех от раз ли да е или постепенно,реших засега да ги намаля като дневна дажба и успявам,един ден обаче да кажа "край"и да се откажа напълно.
Вуйчо ми ги спря от раз,беше належащо заради здравето ми,обаче му се отрази много зле психически,но нямаше избор,трябваше моментално да ги спре а не да ги намалява.

« Отговор #461 -: Ноември 15, 2015, 14:40:02 pm »
Здравейте и от мен! Бих искала и аз да споделя опита си с цигарите. Преди три години ги отказах от раз (за съжаление само за година). Миналата година след сватбата отново ги отказах от раз и вече година и два месеца не пуша! Опитвала съм да ги намаля (не че пуших много - 1 кутия за два-три дни), но не се получава при мен и затова от раз! Сега се чувствам много по-добре. Реших парите за цигарите да си ги събирам в една касичка, за стимул! :)
От 3 в 1 обаче не успях да се откажа... :(
« Отговор #462 -: Ноември 16, 2015, 01:38:28 am »
Момичета, кървя .....не зная какво става. Тръгвам към болницата в Бургас. Не мога да спра да плача, толкова ме е страх...
*
« Отговор #463 -: Ноември 16, 2015, 01:47:14 am »
Алис,дано не е сериозно.Ще стискам палци да спре скоро и да се оправиш!
*
« Отговор #464 -: Ноември 16, 2015, 01:48:43 am »
Ох, Алис, дано да са добри новините от болницата, стискам палци ембриончето да е добре. Някакви хематоми чувам, че се получават понякога и това предизвиква кървене, което в повечето случаи НЕ е опасно за бебче ...

Синеочка, ами плащаме и я...тя иначе не се съгласи...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #465 -: Ноември 16, 2015, 01:53:26 am »
Дано бебчо е добре.Ще пращам положителни сигнали за теб и бебо.
*
« Отговор #466 -: Ноември 16, 2015, 02:17:14 am »
Алис, не се тревожи, не всяка кръв по време на бременност означава ....дори не искам да го изричам! Важното е да няма болка! 
 Хайде, като мине всичко и се успокоиш, че е наред ще разкажа при мен как се случи.
Чакаме добри новини! :grouphug2:

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #467 -: Ноември 16, 2015, 05:39:05 am »
Ще лежа за задържане поне три дни. Бебето си е добре. То направо си ми дойде, но явно има шанс нещата да се оправят. Благодаря ви за подкрепата! Толкова сте мили!
« Отговор #468 -: Ноември 16, 2015, 09:02:26 am »
Алис, с теб сме  :bighug:

*
« Отговор #469 -: Ноември 16, 2015, 09:22:49 am »
alice85, всичко ще бъде наред  :hug2:

Синеочка, прекрасни сте, желая на теб и Слънчогледка много здраве и много радост!   :)

Момичета, приятен ден на всички и успешна седмица  :)

« Отговор #470 -: Ноември 16, 2015, 09:42:15 am »
Alice85,

Почивай си и не се тревожи, всичко ще е наред! Стискаме палци!

Момичета, да си пожелаем една лека и успешна седмица, с повече положителни емоции!

п.п. И нещо, което може да е полезно на момичетата, които си самофинансират опитите. В Офертомат са излезли ваучери за намаление на инвитро процедура (с варианти за IVF или ИКСИ на спонтанен цикъл или със стимулация) или инсеминация в СБАЛАГРМ София. Отделно има ваучери за спермограма и изследвания на различни хормони и в Щерев и други клиники. Успех на всички!

« Последна редакция: Ноември 16, 2015, 10:10:37 am от Mirracles »
« Отговор #471 -: Ноември 16, 2015, 10:18:32 am »
Добро утро!

Алис, стискам палци всичко да се оправи и кървенето да спре.

Синеочка, страхотни сте :)

За цигарите... и аз съм пушачка. Бях ги отказала покрай бременността с дъщеря ми и кърменето след нея, но после пак пропуших. Книгата на Алън Кар съм я чела поне 3 пъти, при мен ефект няма. Но и аз познавам хора, които са отказали цигарите с нея. Иначе и аз мисля, че от раз трябва да се спират, намаляването при малко хора работи по мои наблюдения. Кафе пия, по едно на ден и не мисля да се отказвам от него. И като бременна и кърмачка съм пила - пак по едно на ден, но си го правех една идея по-слабо. Имах друга наркомания - Кока-Кола. Допреди година и половина пиех по 2 л на ден поне и направо си бях пристрастена, не можех да си представя да пия кафе или да се храня без колата. С голям зор я отказах, но успях.

*
« Отговор #472 -: Ноември 16, 2015, 10:29:57 am »
Алис, болниците са неприятно нещо, особенп , ако лежиш за задържане. За да не психясаш ти препоръчвам да четеш книга, слушаш музика или просто да спиш.
Много е важна положителната нагласа.

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #473 -: Ноември 16, 2015, 10:49:25 am »
Здравейте,момичета.
Алис,съжалявам за стреса,който си преживяла.Дано бързо се оправиш и се прибереш в къщи. Пожелавам ти през останалото време на бременността да не изпитваш такива стресови ситуации.
Аз съм изпаднала в някаква дупка,момичета.
Лелята ме навести точно на време- много съм отчаяна...... направо ми идва да се гръмна....не знам как да си дам кураж, все си казвам пак ще опитам...пак ще опитаме.....но все без успех.....реве ми се 
*
« Отговор #474 -: Ноември 16, 2015, 11:32:53 am »
Добро утро на всички  :)
alice85 с теб сме! Ще видиш, че нещата ще се оправят, кървенето в първите месеци май е често срещано явление. Лежи, почивай и мисли положително  :bighug:
Mirracles сега се дописвам - видях ги офертите, много благодаря за инфото. За ЕЦ ще излезе направо без пари обаче валидността на ваучерите е много малко  :( аз до март 2016 не се знае дали ще успея да изкарам някой фоликул
« Последна редакция: Ноември 16, 2015, 11:37:44 am от lilibell »

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #475 -: Ноември 16, 2015, 11:46:32 am »
Лили,

Първо, може да те изненада твоя организъм и да имаш достатъчно хубави яйцеклетки до март, не се знае! Второ, вероятно има възможност да се обсъди "валидността" на ваучера с клиниката. Защото ако започнеш там да правиш пункциите за събиране на яйцеклетките, процедурата може да се брои започнала още от първата пункция, независимо, че завършването й може да е след март. Според мен си струва да се да се обсъди с клиниката. Успех!

Rrrr,

Много добре те разбирам как се чувстваш.... Минаването през това разочарование всеки месец ми действа много обезкуражаващо и на мен.  Чакам и аз всеки момент да приключи и за мен този месец, но така се изнервих от чакане, че реших да си направя един тест тази сутрин, на 30 ден (цикълът ми е обикновено между 27-32 дена). Беше отрицателен... естествено. Друг път "започвам да се надявам", че месецът има шанс чак, когато имам закъснение повече от най-дългия ми цикъл досега, но този път вече нямах нерви да чакам. И ми е супер криво. Хем го няма цикъла, хем теста ми е отрицателен. Толкова съм изнервена, че всичко ме дразни. Дори не мога да се разрева като хората, поне да ми олекне. =:&%&^& му!
« Последна редакция: Ноември 16, 2015, 12:00:02 pm от Mirracles »
*
« Отговор #476 -: Ноември 16, 2015, 11:54:33 am »
Аз сега разгледах в нета - всъщност това е клиниката на Владимиров и ми е странно дали ако съм с ваучер ще мога веднага да си запазя час? Доколкото знам в тези клиники няма много свободни часове, а като има валидност на ваучера би трябвало да те вземат веднага след като заявиш, че искаш да го ползваш. И други въпроси има покрай тези ваучери - ако не се извади Я и се стопира процедурата преди трансфер, дали ще се възстанови неизползваната част? Иначе много примамливо предложение - един ЕЦ там с ваучер ще ми излезе двойно по-евтино ... де да можеше и в Токуда да пуснат такива ваучери  :(

« Отговор #477 -: Ноември 16, 2015, 12:06:18 pm »
Лили,

Не вреди да звъннеш и да питаш и в самия Офертомат, дали се очаква да има подобни ваучери и за Токуда. Всъщност за първи път виждам ваучери за инвитро процедури в сайта им и предполагам, че това е нова кампания. Те работят с Токуда и има оферти за други прегледи и изследвания, така че защо да не се появи и такава оферта. Обикновено като излезе нова кампания (примерно както им беше кампанията за ехография и мамологичен преглед) и се появяват сходни оферти от няколко здравни заведения или клиники по тази тема. Може с Токуда да предстоят преговори, попитай.

*
« Отговор #478 -: Ноември 16, 2015, 12:50:35 pm »
По-скоро направо ще звънна на моята лекарка да питам дали се чува нещо по въпроса. Оххх понякога си мисля,че ако не беше финансовата страна на проблема съм готова всеки месец да правя пункции  :(

*
« Отговор #479 -: Ноември 16, 2015, 15:44:30 pm »
Алис, радвам се, че с бебчо сте добре, сега ще лежиш и ще го пазиш и дано по-скоро се нормализират нещата, че да си се прибереш вкъщи :)

Мечта, и аз бях пристрастена към колата и много трудно я отказах. Не бях пила няколко месеца, но сега в Лондон пих :/

Колата я отказах като я замених с газирана вода. Изпивам по 1.5 литра на ден (толкова са големи шишетата със сода тук). Поне няма захар и аспартам в содата, иначе се смята за газирана напитка, която е вредна. Аз не мисля, че балончетата са вредни, или поне така ми изнася да мисля. Според мен газираното е вредно заради захарта и посладителите и лимонената киселина, с която "неутрализират" захарта...

Содата за мен си е абсолютно безвредна, даже си купувам такава с минерална вода, което си е прави даже полезна :)

Успешна и усмихната седмица на всички :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!