Лили,
Първо, може да те изненада твоя организъм и да имаш достатъчно хубави яйцеклетки до март, не се знае! Второ, вероятно има възможност да се обсъди "валидността" на ваучера с клиниката. Защото ако започнеш там да правиш пункциите за събиране на яйцеклетките, процедурата може да се брои започнала още от първата пункция, независимо, че завършването й може да е след март. Според мен си струва да се да се обсъди с клиниката. Успех!
Rrrr,
Много добре те разбирам как се чувстваш.... Минаването през това разочарование всеки месец ми действа много обезкуражаващо и на мен. Чакам и аз всеки момент да приключи и за мен този месец, но така се изнервих от чакане, че реших да си направя един тест тази сутрин, на 30 ден (цикълът ми е обикновено между 27-32 дена). Беше отрицателен... естествено. Друг път "започвам да се надявам", че месецът има шанс чак, когато имам закъснение повече от най-дългия ми цикъл досега, но този път вече нямах нерви да чакам. И ми е супер криво. Хем го няма цикъла, хем теста ми е отрицателен. Толкова съм изнервена, че всичко ме дразни. Дори не мога да се разрева като хората, поне да ми олекне. =:&%&^& му!