Здравейте мацки!
Алис, днес ли щеше да ходиш на лекар или пак съм объркала?
мира, аз не се страхувам от болката, страх ме е от самата процедура, не знам точно как да го обясня. Самия факт, че ще вадят нещо, че ще има кръв ме побърква. И моя мъдрец е натрошен и се виждат само две малки връхчета. Като си помисля как ще бръкнат с това желязо под него и лошо ми става. Ще отида, обещавам
Аз днес съм като маносана. Сигурно е от този ТСХ. Станах от леглото толкова изморена, че все едно не съм спала, ами съм копала. Цял ден ,,плувам", всичко ми се клати, като пияна. Отделно виждам все едно съм сложила чужди очила, мержелее ми се и виждам ту черни, ту бели петна с периферното си зрение. Главата ми е като при тежък махмурлук. Адски съм разсеяна, едно смислено изречение на можах днес да вържа и се излагам пред децата. Не съм си мерила кръвното, но предполагам, че е ниско иииииии, съжалявам, не се сдържах, току що си направих едно кафе
Ако сутринта не бях изпила последната инка, сигурно нямаше сега да се издъня с това, ама....уф, много съм смотана!
Ето, оплаках се и си признах греха с кафето и сега ми олекна
Цветенеце, писали сме едновременно. Пролактина ти е висок (както и сама си видяла ), док ще те посъветва какво ще го правите. Иначе за ЛХ и ФСХ нека другите момичета да се изкажат, че се гледа някакво съотношение, което аз така и не разбрах как се изчислява
Дописвам: Възможно ли е да съм чак толкова зависима от това пусто кафе? Изпих си чашата и съм чисто нова. Бодра, свежа, все едно, че не съм била цял ден на работа, оооом (от мен)