rrrr, според мен трябва да направите контролна спермограма. А какви витамини пие мъжа ти? Мисълта ми е дали док му ги е назначил?
Нямам идея, иначе, за влиянието на тези лекарства върху спермограмата. Трябва да коментирате с док.
ММ е с варикоцеле (незнам каква степен), слага цял живот капки за очи, заради глаукома, прави през юли очна операция, но от юни до октомври премина от астенозооспермия до нормозооспермия, като юни док му изписа ортомол фертил плюс.
Калия, отдавна мислех да ти пиша да го махаш този мъдрец. Според мен може да създава проблеми както преди, така и по време на бременност. Миналия декември махнах един мъдрец, който ме болеше и толкова се притеснявах, че упойка ще ми слагат, че може да се наложи антибиотик да пия, че може да сме забременели и точно сега ли трябва да ми се случва това и ми беше тооолкова криво....още незнаех, че ще стигнем до АРТ.
Махай го, и без това са напълно ненужни тези кроманьонски зъби
Чакайте да ви разкажа нещо, да ми се посмеете, колко съм изкукала:
Закъснява ми цикъла. Зимата обикновено най-дългия мц ми е бил 27 дни. Без тръби съм. Та става 30-ти ден и още нищо. Започват да ми се въртят какви ли не мисли в главата, даже си мисля що пък да не е станало чудо, какви ли не странни неща се случват, защо и на мен да не ми се случи. Лягам си с мисълта, че ако не ми дойде през нощта, както често ми се случва, сутринта да си направя един тест и без това си имам един. Ставам, вчера, на 31-вия ден и си правя аз теста
ама една такава тръпка ... знаете как е .... И познайте ... ами, да, естествено, че е отрицателен и отгоре на всичко хиляда пъти го поглеждам, все едно, че ще се промени, и освен това ми става криво .... идва ми мц след обяд и на мен ми става още по-криво
Представяте ли си? Луда работа
Нали се сещате, че преди да ми влезе великата мисъл за теста, се притеснявах пък, че не ми идва.
Ейййй, няма празно: притеснения дебнат отвсякъде