Мда, много е трудно преглеждането в Англия, но няма смисъл от ходене в EPU (early pregnancy unit) преди 8г.с.
Просто защото до 8г.с нещата не са много ясно --> на някои сака е празен, няма ембрион, но след 1-2 седмици се вижда ембрион. На други в 6та седмица ембриона изостава, после наваксва, на трети сърдечна дейност липсва, после се появява... Така че е абсолютно безсмислено, вАнглия, където ако си low risk бременност и имаш само 2 УЗИ, да се гърмят патрони за ранен УЗИ преди 8г.с.
За "нови" - "стари" потребители, аз също съм задавала въпроси и съм оставала без отговор, а за игнора, аз лично влизам тук да си излея душата и да си кажа какво ме вълнува. Не очаквам коментари и "харесвания" както във фейсбук, така че ако ме игнорират ОК. Ако ли пък някой подхване разговор с мен пак съм ОК. Но често съм толкова обзета от собствените ми мисли и тревоги, че ми е трудно да отделя внимание за другите, особено на потребители, които не се знае дали изобщо се влезнат или появят отново в темата.
За мен е важно да си излея душата тук, а не дали някой ще отрази присъствието ми. А като бях "нова" също минавах между капките и никой не ме отразяваше, но постепенно хората свикнаха, че ще ме виждат всеки ддн и ме приеха
Според мен ако някой изпитва трудности да се "впише", много помага да влиза често и да споделя за живота и ежедневието си, за мислите, мечтите и страховете си. Тогава повече потребители намират "общо" с този потребител и така се стига до "вписване" и "приемане". Ако само стоим на вратата, но не влизаме, няма как да ни приемат, нали?
:)лека нощ от мен и утре всички да сте на линия, заредени с положителна енергия и положителни тестове
Синеочка, няма в англия лаборатории. Тук трябва с "направление" от ЛЛ... Просто трябва да се чака до 8 г.с... Трудно е да се остиска, но не е невъзможно.
На мен са ми правили кръвен в англия в спешното, но след положителен пиклив и при заплашващ аборт... Общо взето те са тренирани да преценят дали си "спешен" случай с "висок риск", който има нужда от спешна помощ или си случай с "нисък риск", който няма нужда от моментална намеса и може да си чака датата за УЗИ, която е 12 г.с за нисък риск и 8 г.с за висок риск...