0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #360 -: Ноември 11, 2015, 14:49:50 pm »
И на мен предната графика ми отчете съвсем малка разлика в температурите през двете фази. Така и не получих отговор на какво може да се дължи...
Все пак, ти стискам палци Тонет ;)
*
« Отговор #361 -: Ноември 11, 2015, 15:16:36 pm »
" Типично предовулационните температури са от порядъка на 36,1 до 36,8, макар че има голяма разлика в нормалните температури. Един ден ще забележите, че температурата ви е по-висока, отколкото предишните. Основното правило е, че сте овулирала, когато температурата ви е с 2 десети от градуса по-висока от която и да е температура от предишните 6 дни, и остава повишена в продължение на поне 3 последователни дни. Като правило, следовулационните температури са над 36,5."....цитат от една статия.
Тонет,предполагам,че утре сутрин ще е още по-висока.
*
« Отговор #362 -: Ноември 11, 2015, 15:35:52 pm »
Щастие, можеш да отидеш в болницата, попитай за early pregnancy unit. Там може да те прегледат
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #363 -: Ноември 11, 2015, 15:44:06 pm »
Здравейте момичета  :) малко тъп въпрос ще задам. Извинете за което , ама аз тотално вече изперках  :oops: ММ се връща след едно месечно отсъствие . След миседа който имах в 11г.с ми направиха  кюретаж. Лекарят, който ме прегледа по късно , каза че всичко било ок и може след цикъл два да пробвам отново. МЦ ми дойде на 28 ден и бе 7 дни. Чакам вече втория , надявам се всичко да е наред. Но вчера се чух с ММ и той пие антибиотици. Това би ли оказала влияние и колко време след лечението му , можем да не се притесняваме . Много ви чета , страхотни сте и това колко много сте упорити ми дава кураж и на мен. Аз имам вече едно дете на9 г. И половина ,  и когато забременях втори път след толкова много време се зарадвах много , после това се случи ....но реших за себе си , че искам да родя още веднъж и ще се боря !!! Бъдете здрави момичета Благодаря Ви   :)

« Отговор #364 -: Ноември 11, 2015, 15:52:03 pm »
Мама на Алекс много ни Благодаря, надявам се това да ми свърши работа,защото това неведение какво се случва наистина ме побърквам. От внушение ли е от какво,ли почнах да сънувам някаква храни че ми се ядат,ама на сън лигите ми ще по текат

Според теб какво по - точно трябва да кажа като отида че да ме вземат по-сколо.на преглед? И дали във всяка болница има  такъв преглед.Изобщо не съм наясно какво трябва да направя и много ти благодаря за съвета
« Отговор #365 -: Ноември 11, 2015, 16:06:53 pm »
Yana_C, моят лекар препоръчва да не правим опити в месеца, в който пием АБ. След това вече не е проблем. Аз поне спазвам това правило, но съм чела, че някои двойки не се съобразяват. Нека кажат и другите бъдещи мами.
*
« Отговор #366 -: Ноември 11, 2015, 16:08:19 pm »
Щастие, предполагам си в Англия ☺️ Всяка болница (не клиника, където са gp) има такова отделение. В повечето болници е където са родилните отделения. Върви там, без да се обаждаш предварително, кажи, че имаш закъснение, правила си тест и положителен, но на твоето закъснение е бледа чертата, че си била в болницата предния месец и какви лекарства си вземала. Би трябвало да те прегледат. Самото отделение е специално за такива ранни прегледи. Ако си в УК да знаеш, че ако всичко е наред с бременността имаш само 2 скана, в 12 и 20 гс, през другото време ще се срещаш само с акушерка. Стискам палци да видите точица и да пишеш после  :crossfingers:

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #367 -: Ноември 11, 2015, 16:16:09 pm »
Да в Лондон съм.Благодаря ти много.Това наистина е добро решение на ситуацията.Надявам се да ме приемат и да ме прегледат.Благодаря ти още веднъж.
*
« Отговор #368 -: Ноември 11, 2015, 16:26:10 pm »
Няма за какво, ще чакаме хубавите новини после

« Отговор #369 -: Ноември 11, 2015, 16:56:07 pm »
Ох,дано мила.Пожелавам го на всички ни.:)))
« Отговор #370 -: Ноември 11, 2015, 17:44:09 pm »
Най - накрая се добра до болница,само че ме пратиха до спешното и от там питах за early pregnancy unit и ми питах джип и то ли ме изпраща.Питаха ме дали имам някакви болки и им казах да въпреки че нямам.Надявам се да мога днес да разбера какво се случва.Сега чакам в спешното
*
« Отговор #371 -: Ноември 11, 2015, 17:47:43 pm »
Дано да не чакаш много, че като знам какво висене пада в спешното...

« Отговор #372 -: Ноември 11, 2015, 17:50:19 pm »
Щастие, за да допълниш нещо, не е нужно да пишеш нов пост. Използвай бутона ,,промени"-имаш тази възможност два часа след публикуването.
Дано те прегледат, само да не си навлечеш някоя беля с това, дет си казала,че имаш болки. Аз така навремето влязох заради болничен и отнесох няколко инжекции, до като дойде лекаря, на който трябваше да кажа, че съм фиктивно:(
*
« Отговор #373 -: Ноември 11, 2015, 18:04:04 pm »
Дано не прозвуча грубо и дано няма обидени след това, което ще напиша.
Щастие, разбирам вълнението ти и се радвам, че си видяла мечтаните чертички, но ще те помоля да идеш на 1 страница и да прочетеш правилата на тази тема.
Тук има момичета, които се борят с години и никога не са виждали + тест. Не се съмнявам, че те се радват за теб, но все пак знаеш ли какво е да пиеш вода пред жаден? А какво ли е ти да си жадният? Не ме разбирай погрешно, но наистина се замисли...

И знам, в какво биха ме обвинили някои от потребителките, че именно аз бях бременна и до последно пишех(спамех) тук. И може би ще са прави,но винаги съм се старала да не натрапвам радостта си и трепетите около бременността си обсъждах в Темата на бременните. Тук съм стъпвала по терлички и единствената ми идея да остана в темата е била да ги подкрепям, да се радвам и плача с тях. Демек играя го мажоретка. Защото те имат нужда от подкрепа.

П.П. Ако модераторите преценят , че постът ми е конфликтен, нека го изтрият.

Желая успех на всички момичета! Имате цялата ми подкрепа и любов! Вярвам, че накрая всяка ще гушне своето малко чудо. :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:
« Последна редакция: Ноември 11, 2015, 18:09:28 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #374 -: Ноември 11, 2015, 18:16:09 pm »
Синеочка, не виждам защо някой би се обидил за това, което си написала!
Тактична както винаги! Облече мислите ми в думи, благодаря ти!
« Отговор #375 -: Ноември 11, 2015, 18:43:18 pm »
Мога ли и аз да кажа нещо без да ми се обиждате: уж тази тема е да си помагаме, а имам чувството, че 5-6 души си пишат само в нея и на другите, особено ако са от по-новите като мен, изобщо не им обръщат внимание и не им отговарят. Цял ден се обсъжда нещо конкретно, а на зададени въпроси от мен или други потребители никой не си прави труда да отговори. Дано не ме разберете погрешно, но затова много от нас само четат темата - трудно е човек да се впише, ако не е яхнал вашата вълна и чувства, че досажда с въпросите си. Оставам с най-добри намерения. Просто така го почувствах, след като никой не отговори на въпроса ми от сутринта.
« Отговор #376 -: Ноември 11, 2015, 18:54:46 pm »
Алекса, аз лично не ти отговорих, защото не мога да дам точен отговор на въпроса ти!
Защо никой не ти е отговорил? Защото най-вероятно хората, които знаят повече от мен просто днес не са влизали в темата!
Ние тук всички сме жени с репродуктивни проблеми и на една вълна и чувства-борим се за бебе, а то не става и не става...За това, понякога /както се изрази Синеочка/ се чувстваме като... жадни (ако ме разбираш какво искам да кажа)!
Дано сега и мен някой не ме разбере погрешно! Амин!
« Последна редакция: Ноември 11, 2015, 18:56:32 pm от Калия »
« Отговор #377 -: Ноември 11, 2015, 18:57:30 pm »
Синеочка,

Благодаря ти, че озвучи така добре и моите мисли! Въздържах се от коментар, за да не излезе, че някого искам да обидя. Разбира се, че всеки е добре дошъл в темата, но се изисква и уважение към вече присъстващите в нея (някои от пишещите тук имат години стаж в темата/форума), уважение към нашите преживявания, мечти и не на последно място емоции. Радвам се от сърце за всички, на които  чудото се е случило, но не случайно в правилата на темата е написано:

"И понеже сме сигурни, че от тази тема ще излязат много бъдещи майки, искаме предварително да ви помолим, когато настъпи този нов период в живота ви, имайте уважение към останалите потребители, които ще пишат в тази тема. Всички въпроси и вълнения около бременността може да обсъждате спокойно в Дългоочакваната бременност, раждане и майчинство след стерилитет  съответно и в "Темата на бременните"."

Мила Алекса,

И мои въпроси/споделяния често са оставали без конкретен отговор или съм получавала отговор след време, но не съм го намирала за нередно или пренебрежително. По твоята тема примерно аз нямам отговор, а да напиша "прочетох, но нямам отговор" си е спам. В крайна сметка, особено като става дума за мок трансфер, най-добре си е да се посъветваш с лекар.
*
« Отговор #378 -: Ноември 11, 2015, 19:09:52 pm »
Алекса, ако никой не отговаря може би не знае отговора на въпроса. Аз не съм забелязала да се делим на нови и стари. Напротив винаги се приемат нови попълнения с отворени обятия.
  Ще се радвам за всяка от вас нова или стара. И когато и последната се изнесе към бременната тема ще се запиша тук, за да има кой да ме ръси с прашец, че съм като Мечо Пух, колкото повече, толкова повече.  8)
« Последна редакция: Ноември 11, 2015, 19:13:47 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #379 -: Ноември 11, 2015, 19:20:22 pm »
Момичета да пусна едно спамче :-) слагам масата тази вечер :drunk: :grouphug:
Ще се пие винце ... гадната  :witch: даже и не закъсня този месец. Знаех си аз, че ще се бърка коледен кекс ;-)  santa2.
 Търся по-сполучлива рецепта от моята  :-) :bighug: