Синеочка,
Благодаря ти, че озвучи така добре и моите мисли! Въздържах се от коментар, за да не излезе, че някого искам да обидя. Разбира се, че всеки е добре дошъл в темата, но се изисква и уважение към вече присъстващите в нея (някои от пишещите тук имат години стаж в темата/форума), уважение към нашите преживявания, мечти и не на последно място емоции. Радвам се от сърце за всички, на които чудото се е случило, но не случайно в правилата на темата е написано:
"И понеже сме сигурни, че от тази тема ще излязат много бъдещи майки, искаме предварително да ви помолим, когато настъпи този нов период в живота ви, имайте уважение към останалите потребители, които ще пишат в тази тема. Всички въпроси и вълнения около бременността може да обсъждате спокойно в Дългоочакваната бременност, раждане и майчинство след стерилитет съответно и в "Темата на бременните"."
Мила Алекса,
И мои въпроси/споделяния често са оставали без конкретен отговор или съм получавала отговор след време, но не съм го намирала за нередно или пренебрежително. По твоята тема примерно аз нямам отговор, а да напиша "прочетох, но нямам отговор" си е спам. В крайна сметка, особено като става дума за мок трансфер, най-добре си е да се посъветваш с лекар.