0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #340 -: Ноември 10, 2015, 10:19:50 am »
А така, момичета, давайте по 2, по 3 на ден поне! :) Честито на новите коремчета! Леки 9 месеца и прекрасни здрави бебчета ви желая!  :bighug:
*
« Отговор #341 -: Ноември 10, 2015, 11:05:51 am »
Ей много сте мили, благодаря ви :) Аз не смея още да се зарадвам, сега чакам пред кабинета на доки да пробваме да видим нещо с модерната машина! 

*
« Отговор #342 -: Ноември 10, 2015, 13:09:30 pm »
Ариа,честито.
Много хубава новина.Дано всички имаме този късмет.
С такава висока температура и с положителен тест за бременност...няма как да е друго   :)
Успех при доктора и очакваме прашеца  :bighug: :bighug: :bighug:
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #343 -: Ноември 10, 2015, 13:49:36 pm »
Ариа, какво стана при доктора?
Чакам да чуя, че всичко е наред. :)

Quiet people have the loudest minds.
*
« Отговор #344 -: Ноември 10, 2015, 17:19:53 pm »
Starshine, видяхме точка в матката, според снимката, която ми даде е 0.26 см. Но не ми регистрира бременност. И ме викна в петък пак да види дали в пораснала. В петък ще съм 37 ден от последния цикъл и трябва да се види добре. Не знам, още не се радвам. Боли ме корема, предписа ми но шпа и Дуфастон.

*
« Отговор #345 -: Ноември 10, 2015, 18:37:34 pm »
Щастие87, Ария,  честито! Лека и безпроблемна бременност ви пожелавам! :)
Носи късмет тази 7-ца  :P

Момичета, имате ли опит с ДХЕА 50мг? Оказва ли влияние върху дължината на цикъла?

*
« Отговор #346 -: Ноември 11, 2015, 00:11:07 am »
Aria, добре е като размер плодното сакче  :), явно докторът ще регистрира след като отчете как е в развитие, понякога чрез проследяване на ЧХГ го правят ....
Не се притеснявай, всичко ще е наред!  :)

« Отговор #347 -: Ноември 11, 2015, 08:30:43 am »
Здравейте момичета!

Честито на всички бременни мамчета, много леки 9 месеца и сладички бебчета им пожелавам, а на останалите - до края на месеца и ние да се присъединим към тях.

Може ли да ми погледнете графиката - след + ТО, тази температура не я разбирам.
Благодаря предварително
« Отговор #348 -: Ноември 11, 2015, 09:17:34 am »
Добро утро, момичета :) Толкова е слънчево и топло, че прилича на пролет.
Щатие, Ариа, честито. Лека бременност и пухкав финал!
Момичета, моля споделете: когато пускате МБ колко дни преди това не правите секс? Два дни дали е добре? И съответно, ако ви предстои накаква процедура след това - при мен ще е мок трансфер, предполагам също се пази въздържание.
*
« Отговор #349 -: Ноември 11, 2015, 10:00:43 am »
Ех какви хубави новини  :) Честито на Aria и shtastie87  :bighug: Късметлийска ни е темичката, дано и ние да се присъединим към тях скоро.
При мен горещите вълни сякаш изчезнаха - от 1-2 дни не съм ги засичала, уж гледам и да не се навличам с много дрехи. Аз днес си мислех дали сега като ми дойде цикъла да отида да видя за задържан фоликул, да си пусна началните хормони и след това ако всичко е наред да си боцкам по 75 единици мерионал защото имам малко останал. Към средата да видя как ми е фоликула на УЗ, да си бия един прегнил и вкъщи - секс. Разбира се това ще го коментирам с док, но защото не съм си събрала още парички за цяла процедура, иска ми се да не пропускам ценно време....  :( Какво мислите, някой правил ли е нещо такова?

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #350 -: Ноември 11, 2015, 10:11:10 am »
Лили, нещо като т. нар. "таймиран секс'. Защо не?! ;)

Честито на всички бременни и от мен. Лека, безпроблемна и здрави бебчета на финала.  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #351 -: Ноември 11, 2015, 10:40:08 am »
Честито и от мен на Aria и shtastie87! Лека и успешна бременност ви пожелавам, дано сте ни на късмет на всички!

« Отговор #352 -: Ноември 11, 2015, 10:55:18 am »
Благодаря ви момичета но аз все още незнам дали съм бременна на 100 %.Трети ден звэня за ми запишат час по - скоро за да ме види лекар и трети ден ми отказват и ми казват звънни утре.Пэрвият път като звънях ми казаха че свободен час има едва за 23 - ти.
Другото което е температурата ми е спаднала на 36.7 което не ме обнадеждава много.:(
« Отговор #353 -: Ноември 11, 2015, 11:24:07 am »
Щастие ти нали имаше  :bfp: ?
Защо не направиш и един кръвен?  Там няма грешка.
« Отговор #354 -: Ноември 11, 2015, 11:39:27 am »
Да имам два със много много бледи черти,но трети ден звэня за час за доктор и казвам че ми закъснява 12 дни и пак ме отрязаха да съм звъннела утре.Незнам вече какво да правя.Най-ранния час след като не искат да ми дадат сега е след две седмици.И се чудя  да записвам ли за тогава,ама още две седмици ще се гръмна ако не ми дойде.
« Отговор #355 -: Ноември 11, 2015, 12:07:15 pm »
Защо не пробваш да те прегледат на друго място?
А, за кръвен тест съм убедена, че става и без час в коя да е лаборатория...
« Отговор #356 -: Ноември 11, 2015, 12:40:59 pm »
Прегледа на часов е 130 паунда жито точно в момента няма как да се дадат,а за кръвен нямам идея честно казано без лекар да те е пратил дали може да стане.Ще вземам после пак уринен и ще пробвам поне вече трябва да си покаже както трябва има ли нещо или не.Защото тези двата с бледите черти незнам дали да им вярвам толкова,дали не са просто изпарителните черти.С всеки ден все по - объркано и притеснен ми става.Незнам как да реагирам.
« Отговор #357 -: Ноември 11, 2015, 12:53:03 pm »
Оооо, ти не си в Бг...
Сложна работа. Направи още един уринен и стой спокойно, докато ти дадат час. Ако линийката става по - тъмна значи е ОК...
*
« Отговор #358 -: Ноември 11, 2015, 13:20:36 pm »
Здравейте момичета!

Честито на всички бременни мамчета, много леки 9 месеца и сладички бебчета им пожелавам, а на останалите - до края на месеца и ние да се присъединим към тях.

Може ли да ми погледнете графиката - след + ТО, тази температура не я разбирам.
Благодаря предварително

Здравей,Тонет.
Колко дълъг ти е цикъла...според мен О е била на 21-ви ден....
Нека и по-компетентните да се изкажат.
Сърчицата са на правилните места,така че остава да чакаш и да се надяваш температурата да остава все така висока  :)
Късмет от мен.
« Отговор #359 -: Ноември 11, 2015, 13:48:41 pm »
Цикъла ми е 32-35 дни, но това, което ме притесни е че не е голяма разликата в температурата, а спада и се покачва плавно.