0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #300 -: Ноември 08, 2015, 22:58:02 pm »
Момичета одеве получих на два пъти силни прерязва ще болки над десния яйчник като отидох и легнах веднага ми мина.Посре пак станах да отида до тоалетна и пак ме сряда и като легнах пак мина.Някой има ли идея какво може да се случва.Още нямам М.Цял ден незнам кэде се намирам много ама много сэм разсеяна.
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #301 -: Ноември 08, 2015, 23:05:42 pm »
Много ви благодаря за подкрепата и за всички мили думи! Дано УЗ да потвърди тестовете... :bighug:
Маки, Синеочка има право. Аз също съм с течение, обилно и воднисто. Като бях бременна с малкия бях по същия начин. Един от симптомите, които ме накараха да се замисля беше именно това течение. Като добавим и преди няколко дни, че ми се догади и от известно време нямам никакъв апетит и пия вода като жаба направо. Еххх, хайде, стискам ти палци! :wink:
На всички стискам палци! :sunshine:
Лека вечер на всички! :bighug:
Редакция: Кали, стихотворението е прекрасно! :)
« Последна редакция: Ноември 08, 2015, 23:09:03 pm от Starshine »

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #302 -: Ноември 08, 2015, 23:06:37 pm »
Бе аз имам идея, ама....
Утре сутринта с първата урина-тестче! И после да ни зарадваш!
« Отговор #303 -: Ноември 08, 2015, 23:12:56 pm »
Калия правих вече три до 6-ти ден закъснение,страх ме е да не се разочаровам отново.Мислиш ли че това е признак? Много съм объркана,егото стреса дето ме е обзе вървя като ударен самолет. :)))
« Отговор #304 -: Ноември 08, 2015, 23:21:58 pm »
Калия правих вече три до 6-ти ден закъснение,страх ме е да не се разочаровам отново.Мислиш ли че това е признак? Много съм объркана,егото стреса дето ме е обзе вървя като ударен самолет. :)))
Ами.. не знам какво да ти кажа,честно. Ние на всяко закъснение се радваме :) Дано при теб да има повод за радост. Ако ли не, тогава трябва да вземеш мерки. Лекар ще те посъветва най-добре.
По принцип когато бебеправенето започне, цикъла малко се обърква. Това го изпитах на свой гръб и го прочетох поне на десет места. Няма място за разочарование, всичко ще си дойде на мястото, когато му дойде времето. Стискам палци!
Допълвам: Ако искаш, сподели с нас на колко си години, от кога опитвате за бебе, имате ли доказани проблеми и т.н :)
« Последна редакция: Ноември 08, 2015, 23:23:39 pm от Калия »
*
« Отговор #305 -: Ноември 08, 2015, 23:32:30 pm »
Течението не мирише, ама се чудя дали не съм хванала нещо заразно от тоалетните по летищата. Почна буквално ден след като пристигнах в Лондон :/

Имала съм и аз два пъти от бременното течение, което е много близко до това --> воднисто е, но има и бял цвят, като много разреден лосион за тяло. А това сегашното прави мокро леке, безцветно е някак си.

Имах 3 дневен МЦ, който дойде точно на датата (14 дена след О)... Не съм бременна аз, ами съм хванала нещо :(

Дали може да е рак на шийката на матката. Последно ПАП съм правила преди 3 години и точно сега трябва да правя пак (през 3 години го правят в Англия и Америка)...

Или хламидия?

Уф :( ...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #306 -: Ноември 08, 2015, 23:38:03 pm »
Течението не мирише, ама се чудя дали не съм хванала нещо заразно от тоалетните по летищата. Почна буквално ден след като пристигнах в Лондон :/

Имала съм и аз два пъти от бременното течение, което е много близко до това --> воднисто е, но има и бял цвят, като много разреден лосион за тяло. А това сегашното прави мокро леке, безцветно е някак си.

Имах 3 дневен МЦ, който дойде точно на датата (14 дена след О)... Не съм бременна аз, ами съм хванала нещо :(

Дали може да е рак на шийката на матката. Последно ПАП съм правила преди 3 години и точно сега трябва да правя пак (през 3 години го правят в Англия и Америка)...

Или хламидия?

Уф :( ...
Я стигаааа, щи дам сега един рак и едни хламидии! Няма да си мислиш за глупости, чу ли?
Нещо дребно е, убедена съм! Кога трябва дати дойде? Графика нямаш, за това питам :) Тестченце???
*
« Отговор #307 -: Ноември 08, 2015, 23:39:26 pm »
Таз пък! От къде ти идват такива глупости в главата?! osi_6 osi_6 osi_6
Тест правила ли си? Три дни върви понякога и ИЗ, както к цикъла при ЦБ?
Я, марш утре за тест :)
П.П Как е Порша?

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #308 -: Ноември 09, 2015, 00:09:05 am »
На 28 съм.Опитите ни са от три месеца включително и този.
ПО ПРИНЦИП НА МЕН СА МИ КАЗВАЛИ като бях по-малэк че имам срастват на левият яйчник,после друг доктор ми каза че нямам :).Но имам поликистоза.Бях пила 2010 хапчета оправи се но после спрях и пак са се появили.Моите са от тези които се появяват и изчезват от само себе си общо взето.
Иначе предният месец влязох по спешност в болница защото имах пиелонефрит,това се случи 2-3 дни след бебе правенето и в дните в които съм била в овулация.Питаха ме докторите дали сэм имала някога анемия,защото крэвното ми беше  много ниско,казах че не сэм имала.Междувременно при престоя ми там имах рязко пробождащи болки в десният яйчник.Казах на докторите,казах и че правим опити,нищо не ми казаха  повече.
Правим усилени опити от 3 месеца,дай Боже на всички ни да не се налага да чакаме много дълго.
Е,май си изпях и майчиното мляко,надявам се поне да ми се разбере,че като почна да философства от време на време забравям до кэде сэм стигнала.:D
« Отговор #309 -: Ноември 09, 2015, 00:16:25 am »
Оф чувствам се като пияна :))))
Незнам дали ви казах че ми се ядат неща които или не сэм харесвала преди или са странни като комбинация,шоколад със сирене например.:))) Онзи ден изядох сама една тенджера с грах,никога не сэм яла толкова много и ми беше толкова вкусен че не можех да се спра.От смяната на времето ли е какво ли е незнам,но това което се случва ме кара да се чувствам като някаква готова да влезе в Карлуково:))))
« Отговор #310 -: Ноември 09, 2015, 07:53:54 am »
Звездичке, честитооо! Пожелавам ти всичко да е наред. Бъди спокойна и се наслаждавай! :)

Алис, честито сърчице! И за теб порция спокойствие!

Кали, Маки, Лили, Синеочке, Евелина, Хрис, Mirracles... :bighug:

Ария, чакаме те с положителен тест!

Добре дошли на новите момичета и бързо да се изнасяте от тази тема.

Аз... опитвам се да не мисля за бебеправене, обаче не ми се получава и това е. Няма значение дали меря БТ или не... дали чета форума или не... дали съм заета или не...

Онзи ден даже, без да искам, се получи разговор между ММ и мен на тази тема и той буквално ми се скара, че твърде много мисля за това. И това при положение, че той грам идея няма всъщност колко много мисля за това. 8O И даже ми каза, ти какво, ако 1 година не ни се получи, трябва да полудееш! Идеше ми да му шибна един. Той даже не знае, че ние тая една година вече я преполовихме :( И грам не се тревожи. Когато трябвало, щяло да се случи.  Хората били казвали, че идва, когато не го мислиш. Идеше ми да му шибна втори...

И така... О. мина и този месец иначе. По болките си познавам... Сега пак чакаме... трябва да седна да си нанеса сърчицата в графиката...
« Последна редакция: Ноември 09, 2015, 07:57:29 am от AdeliaMiss »

« Отговор #311 -: Ноември 09, 2015, 08:03:45 am »
Айде един сомнамбул дето се събуди в 5 да се включи.:)))
Добро утро момичета!
Мила,не му се сърди,мъжете малко повече имат нужда от време за да осъзнаят някой неща.Вместо да му се сърдиш по-добре седни и поговори с него спе и му обясни спокойно и му обясни че   в съзнанието на една жена дори един несполучлив опит е много време и терзания, мисли и тревоги.Ако не ти вярва го прати на нас ние ще му разясним ;) :p
А ти не губи надежда.Доколкото знам по Коледа стават чудеса,така че давайте да сядам и да пишем по едно писмо.Нали всички сме били послушни? :p
« Отговор #312 -: Ноември 09, 2015, 08:25:32 am »
Добро утро! Черпя ви с инка  :coffee:.
AdeliaMiss, мъжете явно като са безсилни в нещо така реагират. ММ е същият, да сме  били "чакали" спокоооОойно. Какво спокойно с моите 35 + щитовидна жлеза... Ако разбере, че си споделям с вас ще ме освидетелства  :D. Сааамо да му вметна "...ами, ако ми има това или онова..."и е готов да ме срази с поглед. Даже не знае, че си меря БТ. Ще го приеме за врачуване... а бе щрауси. По им е лесно да си заравят главата в пясъка.Силен пол дрън-дрън  :wink:.
« Отговор #313 -: Ноември 09, 2015, 08:35:48 am »
Добро утро и от мен :) Хриси, взимам си от инката, впрочем, аз от два дни съм на инка и учудващо добре ми действа. Нямам главоболие, а си мислех, че ще ми се пръсне главата без кофеин.Мдааа, такива са мъжете. Моя само чака да му кажа, че се отказвам и да ми каже, че като спра да го мисля ще стане. Да, ама той идея даже си няма аз колко много чета и колко много съм наясно, че няма стане наща тъй ;) Някой нямаше ли да прави тест днес???
« Отговор #314 -: Ноември 09, 2015, 08:42:24 am »
 :D :D :D
Простено им е!
Учените са доказали че на един мъж му трябва повече време да асимилира определено ситуация отколкото една жена.
А между другото аз незнам да се радвам ли какво да мисля.Базалната и тази сутрин е 37.0 но нито една десета повече или по-малэк откакто я меря с 3 минутно задържане.Ще си чакам да минат две седмици от последният полов контакт и ако стоят пак така нещата ще се взема решение,до тогава сушата. :)))
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #315 -: Ноември 09, 2015, 09:25:07 am »
Добро утро и от мен! Черпя с кафенце. :coffee:
Още не мога да си отворя очите, но детенце вече е будно и няма начин. Сега нями-ням. :)
Днес аз съм официално с постоянно гадене. Какво, да не се очудвате, че съм още тук? Ооо, няма да се отървете от мен. Решила съм всички заедно да се местим в бременната тема.
Момичета, повечето мъже са такива. Не им се сърдете. Но е факт, че спокойствието е от изключителна важност.
Хайде, да се нахраним с детенце и ще ви пиша повече! :sunshine:

Quiet people have the loudest minds.
*
« Отговор #316 -: Ноември 09, 2015, 09:36:17 am »
Здравейте момичета :)
Вземам си кафенце и продължавам да работя :)
Starshine, честито! Леки и безпроблемни месеци ти пожелавам!
Хайде, пускай вече вируси, че всички дружно към бременната да се омитаме  :wink:
Алис, честито сърчице!  :P
shtastie87, добре дошла! И както си казваме - скорошно омитане от тук  :lol: и преместване при бременните :)

За мъжете, няма да коментирам - всички са един дол дренки, както му се вика  :lol:

Аз рядко се включвам, но нямам нищо ново за казване! Чакам си чинно заповедта от ФАР, в момента статуса ни е разглеждане от комисия  :D

Момичета, няма да ви изброявам всички, че да не пропусна някоя - стискам ви палци и ви мисля. :bighug: :bighug: :bighug:

Лек и прекрасен ден!

« Отговор #317 -: Ноември 09, 2015, 10:08:56 am »
Добро утро!

Аз кафенце пих, затова ви черпя с бисквитки :) и идвам да ви кажа колко много явно съм се шашнала :)
Миналата седмица правих първа инсеминация (дано да е последна) и сега си чакам (непсокойно) до 16.11. Та взех всяка вечер да сънувам големи щуротии, но снощи..... Сънувах, че говоря с някого по телефона и се извинявам, че няма да мога да помогна и в отговор получавам - не се тревожи, няма проблем. Леко секцио и всичко най-хубаво! А аз от среща - благодаря... чакай, какво?!
Съответно ми затвориха, а аз се събудих с едно такова шантаво усещане.
Starshine, честито! Успех на всички останали!

Хубава и слънчева седмица на всички!

« Отговор #318 -: Ноември 09, 2015, 10:14:01 am »
Привет, момичета!

Маки,
Изобщо не си измисляй глупости и не се самодиагностицирай на база на страхове и опасения!
Понякога дори се случва без да има никакво възпаление или микроорганизъм, средата да е дисбалансирана и да се отделя повече секрет. Вземи си на първо време нещо за балансиране на средата (на основа на млечна киселина или лактобацили), а после си пусни микробиология като се върнеш, за да си спокойна.

shtastie87,

Желая ти успех и се надявам да се оправдаят надеждите ти! Все пак, ако тестовете продължават да са отрицателни и продължават пробожданията в областта на яйчника, иди да те видят на ехограф, за да си спокойна. При мен имаше един месец със същите симптоми - необичайно дълго закъснение, на фона на отрицателен тест, болки в областта на яйчника, гадене и тн. Оказа се задържан фуликул, като тези фуликулярни кисти, за които си споменала, че си имала, които обичайно се изчистват със следващия цикъл. Дано да не е така, но го имай предвид.

Хрис,

Не се ядосвай, всички мъже са така. Колкото по-рано се освободиш от очакванията си той да те разбира и подкрепя изцяло в тази сложна тема, толкова по-спокойна ще си. Те наистина имат друг светоглед и възприемат нещата доста по-различно от нас. Да са живи и здрави приятелките, с които можем да споделим всичките си вълнения и тревоги! С времето и мъжете свикват с тази тема и започват да реагират по-нормално и да проявяват разбиране, но се иска търпение и да им се обяснява като на малки деца - избирателно и според случая.

На всички ви стискам палци и желая успех! Дано наистина завалят положителни тестове в темичката ни и всички дружно да се изнесем в бременната тема.

Черпя и аз с кафенце и ви пожелавам усмихната и успешна седмица!

« Отговор #319 -: Ноември 09, 2015, 10:18:47 am »
Момичета здравейте  :P
Аз пък съм на домашно чайче от брани билки - липа, мурсалски чай, мащерка и корен джинджифил (само последното е купено).

Сега гледам по Нова обсъждат исканите промени в Закона за здравеопазването, та в тази връзка коментираха вредните храни, щитовидната жлеза и ТСХ.
Няколко жени разказаха, че само с диета, без лекарства са си регулирали този показател. Не чух всичко, но общо взето - без сладко, без глутен, без газирани напитки. Едната е била с ТСХ 68, а сега й е 2.

Хубава седмица на всички!