0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #260 -: Ноември 07, 2015, 10:58:48 am »
вероятността да говориш по телефона с нея е голям късмет или около 5%
Това което ми е назначавала първоначално е TSH и FT4 , помня , че много добро впечатление и направих носейки всички изследвания назначени от репродуктивната клиника вкл AMH. -това ми е коментара към приемали , харесвали и т,н изследвания назначени от колеги

Хихи, ще и занеса цяла папка с изследвания тогава :)
Вили, тотално се обърках  8O то за всеки лекар има противоречиви мнения. Хващам една за ушите и действам. В крайна сметка става въпрос за едно елементарно (според лекарите ) ТСХ. Пък и вече съм абсолютно убедена, че всеки друг лекар е по-добър вариант от мойта ,,най-добра" в града!
Благодаря ви, момичета  :bighug:
« Отговор #261 -: Ноември 07, 2015, 11:33:34 am »
Kали , аз не казвам, че Сарджева не е добра, просто може при нас да не са се получили нещата :) Просто за двете години, които ходих не останах доволна. Същото е и с гинеколозите - аз съм много доволна от моя АГ (за съжаление не е репродуктивен и няма как да ми води лечението) , но моя много добра приятелка въобще не я хареса :)

Успех ти желая!

*
« Отговор #262 -: Ноември 07, 2015, 13:39:07 pm »
Кали, задължително микробиология преди снимка или антибиотик превантивно, почва се няколко дни преди снимката и се пие до няколко дни след снимката.

На мен след некадърна снимка в БГ без антибиотик и без микробиология ми запушиха тръбата и сега ще трябва да се полагам на лапароскопия заради тях...

Успех и стискам палци! Никакво отказване!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #263 -: Ноември 07, 2015, 19:33:35 pm »
Кали, аз имам две цветни снимки. При първата не ми искаха МБ, но аз си пуснах за мое спокойствие. Тогова ми предписаха да слагам глобули Полижинакс и таблетки Флажил преди снимката превантивно, а при втората искаха задължително чиста МБ и ми предписаха АБ след това. Отделно първата беше без упоика, а втората с, но са правени в различни клиники в две последователни години. Задължително си пусни МБ, за да не се разпространи някоя инфекция по тръбите.
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #264 -: Ноември 07, 2015, 19:52:01 pm »
Момичета, има ли вероятност тест за бременност да не отчете положителен резултат на 8-мия ден от закъснението? 8O
« Последна редакция: Ноември 07, 2015, 19:54:46 pm от Starshine »

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #265 -: Ноември 07, 2015, 20:05:41 pm »
Starshine, ако и утре сутрин няма М, направи още един тест! Стискам палци!
*

Starshine

• 494
« Отговор #266 -: Ноември 07, 2015, 20:14:05 pm »
Ще направя явно. Много странни спимптоми имам. Може и да си въобразявам само де... :?

*
« Отговор #267 -: Ноември 07, 2015, 20:34:25 pm »
Звездичка, повтори теста, според мен е напълно възможно да не е отчел дори и да има бременност, стискаме палци утре да отчете!!!  :bfp1:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #268 -: Ноември 07, 2015, 20:44:58 pm »
Кали,

Задължително микробиология преди ЦС иначе рискуваш да влезе в коремната кухина някой микроорганизъм. Ако е без упойка, вземи си волтарен супозитори или Аулин за болкоуспокоително. Стискам палци за добър резултат.
Звездичке,

Най-точен разбира се е кръвен тест. Ако си направиш такъв поне ще знаеш как стоят нещата.
Стискам ти палци!
*

Starshine

• 494
« Отговор #269 -: Ноември 07, 2015, 20:58:03 pm »
Благодаря момичета! Стискайте палци. Ще ви кажа резултата утре след теста. Кръвен ще мога чак в понеделник, но няма да има смисъл, защото най-вероятно ще отида на преглед във вторник или сряда, независимо от резултата от утрешния тест. :)

« Отговор #270 -: Ноември 07, 2015, 23:37:29 pm »
Старшайн, хайде, дано се е случило чудото и утре да има радост в темичката ни. Стискам силно всички налични палци :)
Мацки, нещо никакви ви няма. Ще се карам! Хайде, да се зареждат положителните тестове и всеки ден по една браменна! Аз съм последна- някъде към Коледа, Нова година...Ще ви изпратя всички в другата тема и най-накрая ще дойда аз :)
Гуш на всички!
« Отговор #271 -: Ноември 08, 2015, 08:58:50 am »
Добро утро, момичета! Жалко, че не мога да ви почерпя с кафе, но пиша от телефона.
Starshine, успех! Дано теста да е положителен :)
Ние от снощи подновихме опитите, но вече 2-ри месец се случва първия път да прокървявам при положение, че ми е 12-ти ден. Замислих се дали нямам раничка на шииката или нещо друго. На вас случвало ли ви се е?
*

Starshine

• 494
« Отговор #272 -: Ноември 08, 2015, 10:31:49 am »
Привет момичета! Черпя и аз с по едно кафенце!  :P
Тази вечер беше много тежка при нас - малкия имаше температура. Днес ще го водим педиатърката да го погледне, че му е разстроено и коремчето. Почти не съм спала. Но днес направих тест... И има бледа втора черта.  8O Още се чудя възможно ли е? Дали не е дефектен теста нещо... Утре трябва да се чуя с лекарката и да уговорим преглед, та тогава ще разберем какво става. Ако малкия е болен, може и да се позабавим и да е чак края на другата седмица... Ох, а как ме човърка сега любопитството... :oops:

« Отговор #273 -: Ноември 08, 2015, 10:52:10 am »
Старшайййн, щом има втора чертичка, колкото и да е бледа-бременна си!
Ееее как се зарадвах сега :) Сигурно си имала късна О и за това предния тест не ти е отчел.
Ти какъв тест прави? Вземи още един, различен от този.
Детенце ще се оправи, вероятно е вирус. Тук при нас мина една такава вълна-за два дни всичко минава.

« Отговор #274 -: Ноември 08, 2015, 10:53:36 am »
Starshine, силно стискам палци  :crossfingers: :bighug:

Alexa_C, може да белег за О, може и да е раничка. Трябва да те види лекар. Аз до миналата година бях така точно на 15 ден получавах едно зацапване (виждаше се само при забърсване).Предполагаше се, че може и да е О, но си имах и раничка на шийката. От както ми я замразиха това зацапване изчезна и вече не ме боли при секс и течението ми изчезна.
 При преглед би трябвало да се вижда какво е положението.
*

Starshine

• 494
« Отговор #275 -: Ноември 08, 2015, 11:02:59 am »
Не знам и аз какво се е случило... Този месец го бяхме планирали за почивен, не сме се и пазили де, но нито на прегледи съм била, нито ТО съм правила. Аз съм с 37-38 дневен цикъл.. Кога ще да трябва да е била тая овулация се чудя... Пък и как без стимулация и Прегнил ми е още по мътно...
Шуър чек направих. Даже 2. На единия беше малко по-тъмна втората чертична, но все пак с поне 2 нюанса по-светла от контролната. Направо съм в шах. Но докато не видя на УЗ, няма да мога да повярвам. :oops:

« Отговор #276 -: Ноември 08, 2015, 11:06:34 am »
Хехееее, два теста и двата с две чертииии, а ти не вярваш! Ясно, че ще го мислиш до като не го видите на УЗ, ама не пречи и да се позарадваш малко :)
Казах ви ааааз, че ще се изнесем от тук всичкииииии!
Радвам се много   :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #277 -: Ноември 08, 2015, 11:13:54 am »
Ето това се казва страхотна новина  :P
Starshine, честито! Желая ти безпроблемни 9 месеца  :P
 :cheerleader:
*

Starshine

• 494
« Отговор #278 -: Ноември 08, 2015, 11:15:51 am »
 :oops: :bighug:
На всички пожелавам да видят 2 чертички до Коледа! :)

*
« Отговор #279 -: Ноември 08, 2015, 12:01:48 pm »
Ехейййй, Честито,Звездичке, многооо хубава новина!  :jump12: mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8

Сега чакам да видя на Ария и Ягодка положителните тестчета. Смайли да иде в Китай и да се върне с дзин-дзин семенце. Лили да събере яйчица и да ѝ върнат близнаци, Земята и тя. Очаквам Маки, Ади и Кали с прекрасни Коледни чудеса.
  И накрая аз..ще взема докато сте още в бременната темя да стартирам с опитите за второ, че да има кой да ме ръси с пращец  :lol:

Всеки миг е още един шанс...