Здравейте момичета
Относно спермограмата съм полусъгласна с Лили
Според мен трябва да се спазят изискванията за алкохол, въздържание, антибиотици. То, и ние с ММ си говорим, че и наркоманите забременяват и раждат, ама...все пак, това че не ни се получава си има причина. А и разширената спермограма си е скъпичка и не бих искала една чаша вино да ни струва 220 лв.
А пък за стреса, че им влияе съм на 100% сигурна. Първата спермограма ни беше, след като предния ден му насрочиха дата за очна операция...ами, бяхме с много лоши показатели.
Кали, ако ще носите от вкъщи материала, да не забравите да го държите близо до тялото (примерно под мишницата), трябва да е с близка до телесната температура. Да не ви изиграе лоша шега студеното време. И нещо много важно: ако не успее да събере всичко в контейнера, не го давайте за изследване.
Покрай мен не се случва нищо. Чакам си часа при док. Мисълта за малкото ми фоликули на последния преглед така хубаво започва да ме човърка все повече и повече, че вчера бях в "страхотно" настроение, по-скоро страховито
Спаднаха ми силите да мисля положително, а още не сме започнали .... А как ми влияят стреса от работа и от собствените ми мисли отрицателно върху бъркането на кекс... Как се справяте вие?
Добре ви се пооплаках
Хайде някой да се похвали с нещо хубаво, че да ми се оправи малко настроението !
Кали, дано утре да чуеш само хубави неща!