И аз съм много благодарна на Зачатие за целия огромен труд и постигнатите неща и се възхищавам на хората, които стоят зад всички онези неща, които ние днес приемаме за едва ли не за даденост и използваме в една или друга степен - фонда, инициативите, библиотеката с информацията, форума, възможността да се консултираме със специалисти тук. Съзнавам, че на онези, които са имали нашите грижи и проблеми преди десетина години им е било в пъти по-трудно, отколкото на нас сега, при това не е имало и тази помощ и подкрепа, която ние имаме днес. Те не са се отказали и в много от подписите им виждаме резултата. Така че щом съдбата ни е поставила пред това предизвикателство, няма да се отказваме и ще направим каквото е нужно, за да сбъднем мечтата си.
Четейки старите теми, в които пише за неща, пред които се изправям аз днес - ЦС, хистероскопия и тн, ми става много мило и приятно да видя, че хората, които преди време са се боричкали със същите премеждия вече гушкат бебчетата си, а някои са минали през това и по повече от един път.
Това ми вдъхва още повече надежда и вяра, за което благодаря!