0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #1060 -: Декември 30, 2015, 19:13:31 pm »
Лили, подкрепям блу, че 5ти е ОК. Тук казват 3-5 и ако отидеш на 3ти чак се чудят на нетърпението...

Ади, и твоята овулация не се знае кога е, че и на мен ми се вижда невъзможно на 9ти ден положителен тест (и то не беше някаква сянка, ами бледа, ама черта си беше и то не с ПСУ) :)

В крайна сметка съм съгласна, че когато тогава и важното е всичко да е наред! Аз само се чудех, дали ако съм овулирала на 12 ден, то кеск в деня на О нали викат, че не оплождал, а трябвало поне 2-3 дни да престоят плувците в каналите...та затова питах за мнения, а то е ясно, че без температура и тестове за О си е чисто ГАДАЕНЕ  :D

Ади, исках да питам и за прогестерона ти, че гледам си го отбелязала в графиката си-->какво каза док за резултата?

Моят ТБ беше с втората урина в дена, в който чаках лелката, а следващия ден щеше да е закъснението, но аз избързах. Дори и не предполагах, че е станало, но тест направих, защото цяла нощ ме боля корем все едно ще ми идва, а сутринта нищо... И реших, че не ми се чака повече, така се изненадах от втората черта, която гледах как се появава, но тъй като тестът беше един странен, който показва 2 черти при отрицателен и 2 черти при положителен, и като гледах как се стича мастилото си виках, ето това е от втората контролна линия, отрицателен е... Но после ми се видя положителен :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #1061 -: Януари 01, 2016, 09:46:26 am »
Честита нова година, миличкиии! Пожелавам ви новата 2016 да е спокойна и сбъдваща мечти!  :green_dust_1: :pink_dust_1: Ръсвам ви новогодишно.

Маки, за прогестерона не знам, много добре бил, колкото повече, толкова по-добре. Ама пак ми изписа профилактично утрогестан 2х2, като ми обясни, че щял да пази бебето, понеже организмът го приемал като чуждо тяло заради генетичния материал от таткото... Така че не знам... слушам док и слагам... изписа ми и огестан, въобще не пожела да чуе, че си пия неофолик. Каза категорично не, огестанът бил за бременни и толкова.

« Отговор #1062 -: Януари 01, 2016, 11:30:49 am »
Честита 2016 година! Пожелавам на всички здраве, щастие и късмет! Дано това е годината, в която всички видим така мечтаните две чертички! :)
*
« Отговор #1063 -: Януари 01, 2016, 16:39:55 pm »
Честита нова година момичета и момче.Пожелавам ви много радост,много щастливи моменти с любимите хора и каквото си пожелаете да се случи.  :balk_14: :balk_15:Наздраве.
*
« Отговор #1064 -: Януари 02, 2016, 12:50:46 pm »
Честита Нова Година, милички! Пожелавам ви тя да донесе сбъдването на съкровените ви мечти! Бъдете здрави и обичани!

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #1065 -: Януари 02, 2016, 14:43:39 pm »
Честита нова година.Дано новата е по-здрава, хубава и успешна за всяка една от вас!

« Отговор #1066 -: Януари 02, 2016, 16:25:08 pm »
Честита Нова година и от мен! Търкулвам се смело под прашеца и давам своята мнооого сериозна заявка за бебе! Особено, след надеждата, която ми даде лекарката, при която ходих и една приятелка ;) че всъщност стойностите на Амх-то ми не са чак толкова лоши 0.21 НО при реф. стойности от 0.03 до 7
Желая на всички здраве и сбъдване на мечтата ни!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 7р
« Отговор #1067 -: Януари 02, 2016, 17:02:38 pm »
Честита Нова Година! Здраве, щастие, късмет и сбъдване на мечтите, както и повече прашец!

*
« Отговор #1068 -: Януари 02, 2016, 22:42:03 pm »
ЧНГ и от мен, момичета, здрава, мирна и богата да е (на бебета и сбъднати мечти). Чакам си аз резултатите от кръвния тест, дано да са добри... В понеделник ще чакам да ми се обадят или най-добре аз да им звъня, че така се туткат тука...

Ако новините са добри ще имам УЗ на 13ти януари в 7гс :)

Хубав ден на всички!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #1069 -: Януари 03, 2016, 00:53:17 am »
Време е за нова тема, момичета :)

Честита Нова година! Желая ви здраве, обич, много радост и сбъдване на съкровените мечти!  :)
« Последна редакция: Януари 03, 2016, 09:05:14 am от marsi »

*
« Отговор #1070 -: Януари 03, 2016, 09:16:09 am »
нека някой да пусне новата тема,
ще пиша и в бременната тема :)

*
« Отговор #1071 -: Януари 03, 2016, 09:52:54 am »
За много години, момичета! :)
Да сте живи, здрави и много късмет!
Честито на Маки и всички, които съм пропуснала - леки оставащи месеци и на финала - пухкави бебоци :)
Да се отъркалям и аз под вирусчетата :)
Дано новата тема е още по-късметлийска  :wink:
« Отговор #1072 -: Януари 03, 2016, 11:23:28 am »
Честита Нова Година, мили момичета!
Бъдете здрави, щастливи и нека съкровените ни желания и мечти се сбъднат през 2016!
Желая ви прекрасни мигове с любимите хора и много приятни изненади!
*
« Отговор #1073 -: Януари 03, 2016, 11:33:25 am »
линк към новата тема:  Правим опити за бебе - Тема 8