Добро утро
Страхотна песничка,Mirracles. Айде, по едно капучино от мен за всички
Mirracles, не знам да ли съм споделяла до сега, но ние нямаме намерение да правим АРТ.
Искаме нещата да се получат по естествен начин. Точно за това предприех тези изследвания, за да разбера имаме ли шанс. Ако се окаже, че няма да стане, просто ще се примирим с това и мисля си, ще се успокоим. То това чакане/не чакане всеки месец си е направо бич за психиката. Да ни е жива и здрава щерката, ще се гледаме. Колко хора съвсем умишлено остават с едно дете...какво пък (въпреки, че го пиша, май сама не си вярвам). Само дето на мен тотално ми писна от хорските приказки от рода ,,айде, какво чакате". Ако река да споделя с някоя по-близка колежка, че приближавам критическата и се почва едно, оооо, ти къде си още, не е възможно ....от там пък, се чувствам длъжна да обясня, че съм с един яйчник и че си ми е време или по-точно, че не е нещо необичайно и че....дъра-бъра....ако пък кажа, че просто не искаме второ (грях ме е и не съм го казвала до сега) пак ще почнат ,,ама как така, хубаво е да си имате двечки, детето трябва да си има другарче..." иииииииииии един затворен кръг, да му се не види!
Ау, че се отплеснах и аз
Хубав и слънчев ден на всички. Аз съм болна и нямам грам глас, да видим как ще карам часове, че и с малки съм днес....