абе какъв прогрес бре, да ми играят в междучасията, айде моля.
В къщи има 3 лаптопа, таблет, айпад, айпод и всичко друго ай което сетите, стоят си в шкафа, интереса е точно 10-15 мин. на 5 дена. Не са ограничавани, просто не ги оставяме да скучаят до толкова, че да кесят по таблетите
Ето например в събота бяха на испански сутринта, след това на баскетбол, обядвахме и поехме пътеките по витоша до вечерта.
Допълвам, че със Сиса сме писали едновремно. Сис, защо тълкуваш нещата като "майки орлици", какво общо има в случая това. Говорим за нещо конкретно, не генерализираме. А конкретното е ако бяга фокуса - игра на телефон в междучасие, че и в час. Ами за съжаление ситемата ни е такава, че ако няма съдействие и от страна на родител учителите категорично не могат да се справят сами. Това е голата истина, образованието няма нищо общо с това което ние знаем.
Ето дадах пример с моите деца, никога не са ограничавани, предвид знаете професията на баща им в къщи гъмжи от всякакви техники. Още в невръстната възраст от 2г. и двете имаха айподи, нищо че елена нейния го миеше със сапун на чешмата, че бил мръсен
Ми не, не са вманиячени, напротив. Така че не знам какво точно се има предвид под толкова често използвания термин-майки орлици, може би само тези които децата им ходят боси и голи по контейнерите не спадат в тази графа според теб.