Добър вечер, като сте рекли, да я изпишем и на късмет да ни е новата!
Аз си чакам лелката. Няма Пмс за сега.
Искам да ви се похваля, че косопада значително намаля, да не казвам, че направо си спря! Не мога да повярвам! Бях споделяла с вас, че толкова много ми пада косата, че скоро ще имам нужда от перука. Тази вечер след баня само някакви десетина косъма имаше...щастлива съм! Отдавам го на витамините на Допелхерц, макар, че изпих само 15 и все не мога да се наканя да ида да си купя още една опаковка
Какво става с Алис? Покри се нещо, дано да е добре.
Ние снощи бяхме на сбор, ако знаете колко приказно си изкарахме....пихме червено домашно вино, пяхме, играхме...разпуснах максимално! Изненадата на вечерта беше пълнена тиква с всякакви плодове и ядки-уникално! Ще кача по-късно снимка, че са ми в телефона.
Хубава и уютна вечер, прекрасни! На бебе от мен, сложих масата и ви чакам
Дописвам: маки, котето не можеш да вземеш с теб, но и само не може да го оставиш. Дори да идва някой да го храни и да му чисти пак е гадно....наистина като че ли хотела е най-доброто решение, но това, че не е ваксинирана ще ти изиграе лоша шега. Ние нашия го оставяме сам, но той е възрастен и имам чувството, че даже му е хубаво когато няма никой в къщи. Естествено свекито идва да го храни и да му чисти тоалетната. Имай предвид, че котаците са големи чистофайници и не обичат да ходят в непочистена тоалетна
това в случай, че решиш да я оставиш сама с купа храна....