0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #840 -: Октомври 23, 2015, 15:23:38 pm »
Мерси, Ади! Направо ме разплака като каза че ме наглеждаш. Стискам ти много палци и на теб. Добре сте се справили този месец ;)
Хора, никога не съм мислела, че непознати могат да бъдат толкова близо ;)

Като се замисля сега е ред на левия ми яйчник, който мак е малко "бавен", но само за него знам, че със сигурност овулира.
Давам си време до нова година и след това отивам да питам моя док на инвитро на ЕЦ.
Ако трябва кредит ще тегля.  :x
« Последна редакция: Октомври 23, 2015, 15:25:22 pm от evelinapa »
*
« Отговор #841 -: Октомври 23, 2015, 15:28:43 pm »
Дано до тогава да се изпълни тази тема и да отворим с Лили  продължението с  :bfp:.
« Отговор #842 -: Октомври 23, 2015, 15:31:05 pm »
Супер, Евелина!

Действайте смело  :D Стискаме палци да не ти се наложи да търсиш варианти за финансиране!
Ние този месец ще пропуснем, защото ще ми правят ЦС и ми казаха без сладкарски изпълнения преди снимката и седмица след нея. Чувам, че при някои жени цветната снимка сякаш "разработва" тръбите. Кой знае може дядо Коледа да ме изненада приятно в такъв случай  :D

*
« Отговор #843 -: Октомври 23, 2015, 15:38:11 pm »
На Коледа стават чудеса. :sucky:
Докато чакам теста, се занимавам с гоблени разни.
« Отговор #844 -: Октомври 23, 2015, 15:40:25 pm »
Да, Мира, и аз така знам.
А дано след ЦС, да не ти се налага да се занимаваш с повече глупости и направо след 9 месеца  :babyflips:
« Отговор #845 -: Октомври 23, 2015, 15:48:52 pm »

До НГ предлагам всички дружно да сме се изнесли в бременната тема  :D
Два месеца остават, съвсем разумен срок е, какво толкова  :D
Така че, всички мацки в темата да "запретват полите" и под елхата масово положителни тестове!
Ехааа, искам такъв подарък за мен, дядо Коледа!
Много ще слушкам и папкам, обещавам  :D
« Отговор #846 -: Октомври 23, 2015, 16:05:17 pm »
Момичета, аз може да ставам досадна, но то всеки с проблема си.
Миналата седмица сестра ми се разболя и си взе сироп за кашлица. Аз го прибарах и всеки ден пия по една лъжица да видим дали е вярно, че втечнява цервикалната слуз.
Ами да ви кажа май има ефект. До сега усещах малко влажност (иначе съм суха), но нищо забележително.
Преди малко обаче си изтече една хубава такава, водниста.  :lol:
Ще взема да го практикувам всеки месец този сироп ;) По - евтино е от пре - сийда, пък и по - натурално. :lol:
Извинявам се за подробностите.
*
« Отговор #847 -: Октомври 23, 2015, 16:09:55 pm »
evelinapa кекс докато ТО е положителен и поне 2 дни след това защото може фоликула да закъснее с пукването. Така ми изглежда най-сигурно. Ще ти стискам палци да я хванете най-накрая тази Я  :)
Adelia моя тест е за неделя и ще си го направя в неделя, така че надявам се до неделя следобед да имам инфо ДА или НЕ  :?
Днес се събудих с ужасно главоболие  8O по принцип никога не ме боли глава, но снощи пих един аспирин протект уж за хубаво. Дали е възможно от него да имам главоболие?

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #848 -: Октомври 23, 2015, 16:16:08 pm »
Лили, бременните ги боли глава  :P
*
« Отговор #849 -: Октомври 23, 2015, 16:24:12 pm »
Лили, бременните ги боли глава  :P
:lol: :lol: :lol:
съмнявам се това да е бременен признак, по-скоро се чудя да не съм се разболяла от нещо. От вчера си мисля, че този аспирин ако разрежда кръвта, сигурно намаля кръвното и кой знае върху колко неща вреди. Всякакви глупости ми се въртят в главата ...

« Отговор #850 -: Октомври 23, 2015, 16:28:18 pm »

Лили,

Как да не е, ето тук си пише :wink:
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=1&id=2944

« Отговор #851 -: Октомври 23, 2015, 16:30:11 pm »
Лили, стига с този песимизъм!
Отвсякъде имаш положителна енергия, присъедини се към нея и чудото ще стане  :)
*
« Отговор #852 -: Октомври 23, 2015, 16:33:17 pm »

Лили,

Как да не е, ето тук си пише :wink:
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=1&id=2944
еййй права си, наистина било бременен симптом  8O Дано да е това, че от сутринта си мисля за разни аневризми и такива глупости  :oops: Никога не бих повярвала, че главоболие може да е симптом на бременност, нещо хич не ми се виждат свързани. Не знам сега да пия ли аспирин или не ...
evelin мисля положително деее, даже се каня да ви отворя новата тема - по-положително мислене от това не знам  :lol: Но съм си малко страхлива на тема болести сигурно защото не боледувам често и не съм свикнала

« Отговор #853 -: Октомври 23, 2015, 16:36:43 pm »
По - добре недей пи аспирин.
За какво го пиеш между другото?
Пий парацетамол, както пише там.
*
« Отговор #854 -: Октомври 23, 2015, 17:06:39 pm »
Пия го защото не съм изследвала тромбофилия, което е една от причините за ранен аборт. В много клиники след трансфера профилактично го изписват. И аз викам да се подсигуря ама ...

*
« Отговор #855 -: Октомври 23, 2015, 17:10:50 pm »
На мен ми изписаха да пия Trombo ASS заедно с витамините за бременни..Той съдържа ацетилсалицилова киселина,която разрежда кръвта.
« Отговор #856 -: Октомври 23, 2015, 17:21:39 pm »
А това изследване за тромбофилия не се ли прави само, ако има някакви проблеми?
« Отговор #857 -: Октомври 23, 2015, 17:39:47 pm »
Здравейте момичета, харесва ми да ви чета и да мечтая заедно с вас. Лили, Земя, не знам как издържате, честно! Дано чакането си е струвало и наистина чудесата да са се случили при вас. Аделия, стискам палци и ти да ни зарадваш! Ихаааа, представям си 4 бремелинки от тази тема...а, дано!
Аз снощи сънувах, че кърмя някакво бебе. Не беше мойто, грозно беше  :lol: момченце с дръпнати очи и тъмна кожа-странно!
Вече съм на Коледна вълна. Вероятно защото в нашето семейство всички чудеса се случват по Коледа и вече нямам търпение за поредното...ама джинджифила е виновен. Пак се мъча да се разболявам и ям мед с джиндър-обожавам го. Та покрай него се сетих за коледните медени къщички. Тази година ще направя ядлива украса у дома.

Поръчала съм мнооого сняг и вече нямам търпениеееее! Ще купя естествена елха-искам да е засята обаче, че да е живичка и да и се радваме по-дълго време. После, като порасте ще я засадим някъде :)
На мен днес ми е 9 ден на Дуфастон. Гърдите ми са много твърди и болезнени, но не подути. Чувствам се странно. Аааа, и главоболието, пфуу....
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #858 -: Октомври 23, 2015, 17:50:21 pm »
Здравейте, бъдещи мами!
Мисля да ви създам малко забавна работа  :lol:. Моля прочетете и дайте своите предложения:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=51323.0
« Отговор #859 -: Октомври 23, 2015, 19:43:02 pm »
На мен започна да ми зацапва :(((((((((((((((((((((((((((( И то по-рано, този месец дори не ми даде шанс да се надявам  :balk_145: :balk_145: :balk_145: