0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #700 -: Октомври 19, 2015, 20:38:30 pm »
Кали ще умра от смях с теб  :lol: много смешно ми стана за лекаря. Наистина когато детето е желано сме готови да измислим хиляда симптома, които да потвърдят желаното.
Алис не се отказвай, бременна си до доказване на противното! То е ясно, че на УЗ нищо няма да се види, това го знаехме още вчера и затова ти предложих вместо да ходиш на лекар да си пуснеш един кръвен. Там няма лъжа и измама. Айде утре мини през някоя лаборатория и ще чакаме резултатите. Аз съм сигурна, че си бременна. А за извънматочна е рано да се говори

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #701 -: Октомври 19, 2015, 20:54:35 pm »
Алис, ти днес не пусна ли бета ЧХГ? Пускай го още утре. Когато надвиши 1000, чак тогава може да се види плоден сак на ехографа и то от опитен гинеколог.

Лили, Земята,
много се вълнувам с вас. Ади, Мира, Маки и останалите, имам усещане за много бременни до края на октомври  8)
« Отговор #702 -: Октомври 19, 2015, 21:00:06 pm »
Ади, Мира, Маки и останалите, имам усещане за много бременни до края на октомври  8)
:balk_602:
« Отговор #703 -: Октомври 19, 2015, 21:04:35 pm »
Сякаш отказваше да разбере, че е имало късна О. Нещо си беше наумил, че е на 14 ден. Реших да отида при него, защото е тук в града. Трудно ще мога да пътувам до Сливен при моя АГ, обаче явно ще трябва. Не мога да се занимавам с този. Взе ми 20 лв да ми каже ей тия щуротии и това беше. Да съм правела кръвен, ако искам, за да проследим хормона. Да, те парите растат по дърветата, нямам възможност за такова нещо.
Наясно съм с повечето неща. При първата ми Б направих тест чак на около 10 дни закъснение, още след поне 10 бях на първи преглед, а още 2 седмици по-късно - за сърдечен ритъм. Ама то като ти вкарат мухата един път...
« Отговор #704 -: Октомври 19, 2015, 21:13:57 pm »
Къш
мухо гадна, къш!
Алиииис, стигаааа, гони я тая тъпа муха! Не ти позволявам да си мислиш за глупости!
Значи, преди двете чертички се тревожим, защо не става, кога ще стане, какво ни има...
Веднага след като видим +тест започваме с другите тревоги, нормално!
Дааа, лесно е да се каже, само гледайте аз каква паника ще съм декември (тогава мисля да забременявам) :D
« Отговор #705 -: Октомври 19, 2015, 21:27:09 pm »
Ади, Мира, Маки и останалите, имам усещане за много бременни до края на октомври  8)
:balk_602:

Хаайде дано  :)

Алис... Нямам думи за тия "доктори". Мн добре знаеш, че е рано, мисли рационално и му тегли една на тоя. Имаш си насищащ се тест, така че... 8)
« Последна редакция: Октомври 19, 2015, 21:29:04 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #706 -: Октомври 19, 2015, 21:48:02 pm »
.. Даже представяш ли са да са близнаци  8) ще ви станат 4 :)

Маки, ако ще и тризнаци да са, приемам ги  :lol: Само да са си на правилното място сега :)
По този повод имам един лаф от ММ, който и до днес си припомняме и се смеем. Като видя положителния тест преди 3г., той се пошегува, че щом има 2 черти, значи бебетата ще са 2. Няма да ви казвам как се опули като наистина видя 2 точки на ехографа хахаха.
« Отговор #707 -: Октомври 19, 2015, 21:51:35 pm »
Привет, мили мои!

Виждам пак сте се развихрили тази вечер, писали, писали  :)

Смайлс, дано да се окажеш права и скоро да има много ++!
Този месец няма да е, Маки. Познавам си стоката много добре. Два дена ме мъчи и преди малко лелката пристигна, с гръм и трясък. С целия си багаж ми се тръсна. Хем ми е криво, хем ми се реве. Но то си е нормално.

Алис, с теб сме! Остави го този доктор. Направи си кръвен тест и не се психирай повече.

*
« Отговор #708 -: Октомври 19, 2015, 21:51:49 pm »
Аз ти се чудя защо изобщо отиде, като беше ясно кво ще ти каже. Сори, ама сама се вкарваш в драми с кварталните специалисти. На твое място просто бих се обадила на моя АГ. Аз на случайни батки не разчитам.
Вместо на него 20 лв можеше за един кръвен да ги дадеш.
Така де, сега е важно само да си спокойна, а не излишно да си докарваш тревоги. Айде гуш  :bighug: :bighug: :bighug:

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #709 -: Октомври 19, 2015, 21:55:47 pm »

Маки,

Оправихте ли се след наводнението? Много те мисля с това наводнение. Поне котето не се ли усети, че става нещо на долния етаж? Те нали животинките имат много развит инстинкт за самосъхранение. Но стават и такива неща, какво да се прави.

« Отговор #710 -: Октомври 19, 2015, 22:11:24 pm »
Синеочка, аз не отидох, за да видя бременност, а за да се консултирам за зацапването, но не ни се получи добре комуникацията с доктора. Ще си поправя грешката, определено.
Хайде, да не ставам досадна, оставям ви...до утре!  :sleeping:  :bighug:
*
« Отговор #711 -: Октомври 19, 2015, 22:31:41 pm »
Алис, точно така, само да са живи и здрави и да са си на мястото, а дали са две-три или този път 1, никакво връщане :)

Мира, долу сме с мокети и къде попи, къде изветря, къде го изгребахме и изсмукахме, на пода нищо му няма, само на стените малко... Котето още не и разрешаваме долу и още не е слизала, тя малко се страхува от стълбите, големи и дървени, ако бяха с мокет сигурно с ноктите щеше да се престраши да ги покори :)

Но ние нарочно я държим горе...като разбере за долу ще има да се чуди... Сигурно ще вика "ама това наше ли е, еха" :) та не можа да се усети хайванчето, ама то моя си беше вината...

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #712 -: Октомври 19, 2015, 22:40:51 pm »
Хайде, да не ставам досадна, оставям ви...до утре!  :sleeping:  :bighug:
Лека нощ, прекрасна досаднице :) Ние си те обичаме такава :) продължавай да ни ,,досаждаш" по този начин и дано скоро всички да се превърнем в бременни досадници като теб  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :grouphug2: :balk_69:
*
« Отговор #713 -: Октомври 20, 2015, 08:55:29 am »
Здравейте,момичета.
Алис,искрено съжалявам за това отношение,което е имал доктора към теб.
Наистина е доста неприятно в такъв вълнуващ момент да ти срежат крилцата.....
Дано всичко да е наред при следващия преглед.
Аз се чувствам доста смачкана....температурата ми спадна.....а имах такива надежди....започваме отново борбата... много се надявах този месец да съм сред късметлийките,но явно отново ще страдам....много ми е трудно вече...психически се изчерпах.
« Отговор #714 -: Октомври 20, 2015, 09:05:10 am »
Добро утро, момичета. Аз вече отметнах едно от изследванията. Днес си пуснах полови хормони, а в петък записах час на гинеколог. Надявам се всичко да е наред.

Хубав ден на всички. На чакащите 2 черти, стискам палчета! :P
И попита Бог жената: "Какво искаш от живота?"
"Щастие!" - каза жената.
И Бог изпрати детето...
« Отговор #715 -: Октомври 20, 2015, 09:25:12 am »
Добро утро, момичета!

Rrrr, прекрасно те разбирам мила, защото и аз се чувствам така. Съкрушените надежди всеки пореден месец и събирането на парченцата, за да рестартираме усилията да сбъднем мечтата си ме изтощават психически. Опитвам се уж да се разсея с други неща, но пък междувременно трябва да чета по темата, да търся варианти за стъпките напред и тн. На моменти не издържам и сълзите рукват. После пак се успокоявам и продължавам напред. Добре, че поне ви открих, за да се подкрепяме взаимно. Горе главата! Ще дойде и нашият ред :) 

Сърчице, стискаме ти палци!

Тази сутрин изглеждам като пребита. Спах много неспокойно и се събудих все едно не съм лягала. Има жени карат цикъл и не разбират дето се вика, че нещо е имало. При мен е сякаш ме е блъснал товарния влак. Още през нощта ставах да пия болкоуспокоителни. Днес май ще ми се стори дългичък ден...
« Отговор #716 -: Октомври 20, 2015, 09:54:21 am »
Ако знаеш колко добре те разбирам....
Аз пък два месеца имах нормална овулация (не по - късно от 15 ден), а сега 15-ти ден все още нямам положителен ТО.  Чудя се дали ще има О този месец или пак ще ми се разбърника цикъла. Изобщо нямам желание за нищо, пък камоли за кекс...
*
« Отговор #717 -: Октомври 20, 2015, 10:17:36 am »
Здравейте, момичета!

alice85, честито! Време беше някой да се похвали с +! Виждам, че си се притеснила, което е нормално. Моя съвет е да се настроиш позитивно и да вярваш, че всичко ще бъде наред. Позитивното мислене е много важно и според мен наистина има значение как е настроен човек в дадената ситуация....

Същото бих казала и на lilibell и zemqta. Момичета бъдете позитивни и вярвайте, че нещата са се получи и накрая ще видите, че наистина са се получили! Стискам ви силно палци!

rrrr абсолютно те разбирам! И аз се чувствам така, понякога даже си мисля, че може би ще е добре да направим малка пауза в бебеправенето. Но в момента, в който ми свърши цикъла - надеждата и желанието да продължим с опитите се връщатат.

Аз, момичета, няма много какво да кажа. На 14.10. след 5 дневно закъснение ми дойде...А на 15.10. имах час при моя гинеколог (трявбаше по принцип цикъла да ми е свършил до тогава). Не ме гледа на ехограф, заради цикъла, но си поговорихме. Споделих му, че Август ми откриха автоимунно кожно заболяване, нещо като псориазис, но излиза само по дланите и стъпалата. Та той се заинтригува. Имам час отново за другата седмица и каза, че ще ми даде да пия някакви хапчета за имунната система (кортикостероиди) и да сме порбвали така, ако не станат нещата до Нова година - пробваме инсеминация по мое желание(той смята, че няма смисъл) и след това инвитро....

Охх дълго стана.. Хайде лек ден от мен на всички и много ++++  :D
« Отговор #718 -: Октомври 20, 2015, 10:19:31 am »
Евелина,

Така се изплъзват тези овулации... Все едно сме в онази глупава игра, в която една къртица се показва от различни дупки и докато успееш да я тупнеш по главата с бухалката, вече се показва от другаде.  Вечно ги търсим, изчисляваме и очакваме. Един комик беше казал "Щастието е като оргазъм: ако мислиш за него прекалено много ти се изплъзва." Е, мога да кажа същото за овулациите. Сякаш си играят на криеница с нас.

Айрин, знам как се чувстваш мила... През пролетта и на мен ми закъсня с 5 дни и толкова се надявах да е онова, което толкова много очакваме. Но уви, оказа се задържан фуликул. горе главата и дано всичко се нареди скоро!

По темата за паузата, аз също мислех, че може би ще помогне, ако известно време не ни е първи приоритет тази тема и не следя толкова стриктно. Реших лятото да караме 2 месеца на интуиция и да се радваме на живота, за да можем с нови сили на есен да почнем пак. Честно казано това не помогна особено, защото в края на всеки цикъл пак имах същите очаквания.

« Последна редакция: Октомври 20, 2015, 10:50:20 am от Mirracles »
*
« Отговор #719 -: Октомври 20, 2015, 10:27:44 am »
Mirracles да бе, еб*си тъпите закъснения. От 1 до 3 дни - ок, ама 5 дни да закъснее и после........Много се вбесих този месец.  :x На всичкото отгоре ми дойде баш на рождения ден, така за подарък -  да се чувствам като парцал и супер сдухана........