Здравейте, момичета!
alice85, честито! Време беше някой да се похвали с +! Виждам, че си се притеснила, което е нормално. Моя съвет е да се настроиш позитивно и да вярваш, че всичко ще бъде наред. Позитивното мислене е много важно и според мен наистина има значение как е настроен човек в дадената ситуация....
Същото бих казала и на
lilibell и
zemqta. Момичета бъдете позитивни и вярвайте, че нещата са се получи и накрая ще видите, че наистина са се получили! Стискам ви силно палци!
rrrr абсолютно те разбирам! И аз се чувствам така, понякога даже си мисля, че може би ще е добре да направим малка пауза в бебеправенето. Но в момента, в който ми свърши цикъла - надеждата и желанието да продължим с опитите се връщатат.
Аз, момичета, няма много какво да кажа. На 14.10. след 5 дневно закъснение ми дойде...А на 15.10. имах час при моя гинеколог (трявбаше по принцип цикъла да ми е свършил до тогава). Не ме гледа на ехограф, заради цикъла, но си поговорихме. Споделих му, че Август ми откриха автоимунно кожно заболяване, нещо като псориазис, но излиза само по дланите и стъпалата. Та той се заинтригува. Имам час отново за другата седмица и каза, че ще ми даде да пия някакви хапчета за имунната система (кортикостероиди) и да сме порбвали така, ако не станат нещата до Нова година - пробваме инсеминация по мое желание(той смята, че няма смисъл) и след това инвитро....
Охх дълго стана.. Хайде лек ден от мен на всички и много ++++