0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #660 -: Октомври 18, 2015, 20:13:08 pm »
Маки,

Ще ми се да е ИЗ, но не е. Така ми тръгва цикъла в повечето от времето. Рядко имам ясна кръв на първия ден. Винаги тръгва с поне ден, два, три спотинг и тогава. На третия ден винаги съм парцал и пия болкоуспокоителни като бонбони. Дори съм питала лекарите дали е правилно да броя дните считано от спотинга или считано от ясната кръв, но те самите явно не знаят дали е от значение и така. Един ми казва от ясна кръв, друг ми казва от първа капка и така. Както и да е.

Много съжалявам, че сте се наводнили, много неприятно премеждие. Дано нямате сериозни поражения.
« Отговор #661 -: Октомври 18, 2015, 20:20:48 pm »
И на мен предпоследната лекарка, при която ходих ми каза за първи ден да смятам истинското кървене, а не процапването преди него. Сега в репродуктивната клиника док ми смята цикъла от зацапването....лекари, иди та ги разбери......
Хора, нормално ли е да ме болят гърдите от този дуфастон? Не са напрегнати, но са болезнени :( Дали пък не съм в О (чуденка)?
« Отговор #662 -: Октомври 18, 2015, 21:07:31 pm »

Кали,

Дуфастон съм пила много отдавна и не помня как ми се отразяваше. Освен, че от него доста напълнях, щото дълго трябваше да го пия. Иначе и мен този път гърдите много ме болят. Дори от допира с дрехите ме болят и са ужасно чувствителни. Мрън.

Къде са всички останали?
« Отговор #663 -: Октомври 18, 2015, 21:53:34 pm »

Къде са всички останали?

Аз цял ден съм като труп, ужасно лошо ми е и ме събаря някаква ТТ 37.2. - 37.3.Сега ще взема и да се разболея, егатииии, тъкмо докарах графиката си до нещо прилично изглеждащо  :(
« Последна редакция: Октомври 18, 2015, 21:56:07 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #664 -: Октомври 18, 2015, 22:02:40 pm »
Ади, и аз съм така. Тресе ме и гърлото ме започна. Ще слагам компреса с извара, както беше писала Маки (по случайност имам в хладилника).
При предишната ми бременност също ме боля гърло между трансфера и теста, та и сега си търся разни символики  :lol:
И на теб ти го пожелавам. И на всички останали разбира се (не да се разболявате, а другото, да не ме разберете погрешно  :lol:)!
*
« Отговор #665 -: Октомври 18, 2015, 22:03:23 pm »
Дуфастон е прогестерон нали? И на мен са ми много чувствителни гърдите откакто си слагам утрогестана. Обаче забелязвам, че сякаш вече не са  8O Може тялото ми да привиква към него, но явно това е някаква странична реакция на прогестероновите препарати

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #666 -: Октомври 18, 2015, 22:12:50 pm »
Да, Лили, прогестерон е. Аз преди години съм пила за нормализиране на цикъла, но нямам спомени за някакви неразположения. Хич не ща да пия хормони, да му се не види, особено когато нямам ясна представа какво се случва с моите, ама....май нямам избор. Надявам се поне да не нанесе някакви сериозни щети на и без друго побъркания ми цикъл....Оххх, нямам търпение да пускам хормоните. Имам чувството, че там се крие моето разковниче, да видим...

Пети кърлеж върху кучето, не забит, лази си върху козината! Полудявам!
« Последна редакция: Октомври 18, 2015, 22:14:33 pm от Калия »
*
« Отговор #667 -: Октомври 18, 2015, 22:35:37 pm »
Питаш ли ме мен, никога не съм пила никакви лекарства, даже от главоболие не съм страдала. Хормоналните пък съвсем ги избягвам, никога не съм взимала противозачатъчни. А откакто бебеправим имам чувството, че се натрових от химия.
Не разбирам какви са тия кърлежи по никое време, те излизат когато е топло и сухо  8O Нямаш ли противопаразитна каишка?

« Отговор #668 -: Октомври 18, 2015, 22:42:53 pm »
Лили, противопаразтните каишки не му действат на моя бяс. Той е с дълги уши (кокер) и обира всичко. Тази година му дадохме един нов препарат Бравекто-лакомство, което предпазва 3 месеца. Но пак ги събираше и ги носеше в къщи. Е, верно, като се забият в него и до няколко часа умират и изсъхват, но пак не е вариант. Няма ефикасен репелент! Какъв е смисъла от всички скъпи препарати, като всички са на един принцип-трябва паразита да се забие, да се насмуче и тогава да умре. Пък ако не успее да се забие, пада в нас...лятото бяхме намерили един, лазеше на ръба на чашата, от която само преди няколко минути малката беше пила сок. Нашия град е силно опаразитен и никой не предприема никакви мерки. и аз си мислех, че сезона им е отминал, но явно не е! Ууу, няма да спя тази нощ. Имам чувството, че нещо ме лази...
*
« Отговор #669 -: Октомври 18, 2015, 22:49:26 pm »
И аз много мразя кърлежи, направо ме отвращават. Лятото кучето на майка ми ни беше напълнило с кърлежи защото спи в леглата ни  8O Даже един път ме засърбя под брадичката и като се пипнах кърлежа ми падна в ръцете. Така и не разбрах беше ли се забил преди това или не, но доста страх брах докато търсех някакви симптоми месеци след това. Само това ми липсва, да ми донесе някоя болест... Много трябва да се внимава с тия животни, с котките е по-лесно защото може и да не ги пускаш навън, обаче с кучетата е сложно  :( хубаво щеше да е поне в градските паркове и затревени площи да се пръскаше редовно срещу кърлежи и бълхи

« Отговор #670 -: Октомври 18, 2015, 23:00:15 pm »
Ади, графиката ти наистина изглежда добре. Дано пък сте успели този месец. Пий чай с мед, ако имаш джинджифил настържи си в меда, много е приятно. Няма да се даваш на една настинка.
миракълс, тя и Алис така говореше, че не е възможно да е станало бебето, ама виж как ни зарадва.
Бременни до доказване на противното. Стискам палци при теб да е ИЗ.
Размърда се темичката, виждам горе маки, синеочка, алис....обаче аз си лягам :)
Лека и мека!
*
« Отговор #671 -: Октомври 18, 2015, 23:50:49 pm »
И аз нещо се мъча да се разболявам. Ама не се давам на гадината, напарих се с един горещ душ, пих чай и чравих кекс(вече не е мираж  :wink: )
Лили, сега трябва само и единствено да си спокойна, за да расте хубаво семенцето.
Маки, много неприятно това с наводнението. Как се е получило?
Относно заешкото аз не бих рискувала да го взема от магазин, замразен и от друга страна от тази, в която се намирам в момента. Един познат( доста извратен по мое му) ми разяснява как почти няма разлика между одрана котка и заек. И как като деца с негови приятели си правели партита с пълнена котка. В началото мислех, че си прави грозна шега, но впоследствие разбрах колко е сериозен. Оттогава, като видя одран заек в хладилна витрина и правя асоциация с котка. Бърр..тръпки ме побиха.Again!
Мира, нали знаеш нов месец, нова надежда!
« Последна редакция: Октомври 18, 2015, 23:57:29 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #672 -: Октомври 19, 2015, 08:59:17 am »
Добро утро,момичета.
Очаквам новини от Алис  :)
Лили как си,как е ембриончето,има ли други хубави новини?

« Отговор #673 -: Октомври 19, 2015, 10:07:53 am »
Добро утро и от мен! :)
Моят АГ е чак от 15.00, така че засега ще си стоя на работа и ще си чакам.
Иначе днес чертичката е още по-наситена. Скоро ще се изравни с контролната, предполагам.
Упорито се опитвам да си потисна позивите за повръщане, за да не ме забележи колежката.  :lol:
Очаквам прегледа с нетърпение, дано нещата са наред. :)
« Отговор #674 -: Октомври 19, 2015, 10:17:46 am »
Добро утро и от мен. Алис, вече ти се повръща? Оххх, искам и аз да повръщааам :(
Лиленце, ти тръгна ли на раблта? Всъщност, колко дни трябва да минат след трансфера, за да направиш тест?
« Отговор #675 -: Октомври 19, 2015, 10:29:54 am »
Кали, гади ми се от време на време за кратко. На никой нищо не казвам, само вие знаете  mf_bounce8

*
« Отговор #676 -: Октомври 19, 2015, 10:45:21 am »
Алис, три теста положителни...страхотно чувство....искам и аз да изпитвам такива трепети вече ... искрено се радвам за теб. Всичко ще е наред на прегледа, убедена съм в това  :)
Сподели с нас колко месеца след несполучливи опити стана чудото... вдъхни ни малко кураж на всички очакващи тези трепети  :)
*
« Отговор #677 -: Октомври 19, 2015, 11:08:55 am »
alice ти на толкова ранен етап и вече имаш симптоми, пък аз още нищичко  :( чудя се дали изобщо да се надявам.
Кали на работа съм днес и по-добре защото вкъщи само ще психясвам. Нямам идея кога мога да си направя тест

« Отговор #678 -: Октомври 19, 2015, 11:48:59 am »
rrrr, на четвъртия месец стана. Предишната Б пък ми беше на осмия или деветия месец, стимулирана от лекарства.
Лили, недей да мислиш такива неща. Вероятно е рано. Моите симптоми са едва от 3-4 дни, от момента със зацапването, за което ви споменах. Така, че не се тормози излишно. Всички сме с теб и чакаме със затаен дъх.  :bighug:
« Отговор #679 -: Октомври 19, 2015, 12:36:25 pm »
Лили аз си правих кръвния тест 10 след трансфера,а уринен 4 дни след това на 14- тия ден след трансфера:-) успех! Стискам палци,не остана! Исках да ти кажа и нещо друго Лилибел,това че нямаш симптоми нищоооо не означава аз също нямах самп от време на време ме заболяваше корема ниско долу все едно ми идваше но за около 3-4 мин и всичко отшумяваше,симптомите ги получих доста след като разбрах че съм бременна :-)