Казвайте бързо на кого още трябва да честитим
Да влиза да се отчита и да ръси прашец!
Чакайте да ви разкажа с две думи какво прочетох за имплантацията: когато ембриото тръгне да се загнездва в матката, то създава един вид възпалителен процес. Самата имплантация продължава около 2 седмици. За да оцелее ембриона, той отделя вещества, които подтискат имунната система на майката, за да не го атакува като чуждо тяло. Затова ако по това време майката приема лекарства, които подсилват имунитета, това може да доведе до отхвърляне на ембриона (това май някъде го беше чела и Maki). Чрез създаване на възпаление в областта на имплантация се създава един вид бариера, която предпазва ембриона от атаките на имунната система на майката, също така се повишава кръвоснабдяването в тази област, насища се с хранителни вещества. Загубата на ембрион при неуспешна имплантация става до 2 седмици след оплождането - т.е. цикъла може да закъснее със седмица и повечето жени изобщо не разбират, че са били бременни. ЧХГ, което произвежда прикрепения ембрион, също подтиска имунната система на майката.
rrrr аз съм добре, днес си направихме една разходка до Витоша, наляхме си планинска вода, подишахме чист въздух и се прибрахме. Иначе нямам никакви усещания, гледам да не ги търся. От време на време имам боцкане в пунктирания яйчник и в матката, но го отдавам на хормоните. Те и гърдите ме болят от момента, в който си поставих първите капсули утрогестан. Така че засега всичко е наред и се надявам на едно положително кръвно тестче и без никакви симптоми като на
Алис Айде набебе от мен