0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #520 -: Октомври 15, 2015, 10:39:43 am »
Лили,страшно се радвам за тези новини около твоето ембрионче. Хайде успех в трансфера  :)
Чакам с нетърпение следващите новини от теб  :*
Мира и аз ползвам този календар на телефона си. Доволна съм на този етап, но не знам за други подобни приложения, не ми се е налагало да си променям досегашния календар.
Честито на "детенце", ако наистина е бременна.
 Нека ни посипе с прашец все пак, може пък тя да ни е на късмет  :)
« Отговор #521 -: Октомври 15, 2015, 10:43:06 am »
Лили, много се радвам  :P
И моят мъж като ни се бяха оплодили 8-те яйцеклетки, разправяше че бил баща на 8 деца  :lol:

Дано Детенцето наистина е бременна. Аз съм пропуснала момента с бан-а  8O
« Отговор #522 -: Октомври 15, 2015, 10:47:34 am »
Вчера четох много интересна статистика, че много от успешно забременелите двойки са бъркали кекса в един от тези три дни: двата дни предхождащи О или в деня на О като тези дни преди О били по-успешни статистически. Зареждаш плувците да я чакат госпожицата, че тя е капризна и не се зае кога идва, а и не обича дълго да чака  :D
« Отговор #523 -: Октомври 15, 2015, 10:48:45 am »
Вчера четох много интересна статистика, че много от успешно забременелите двойки са бъркали кекса в един от тези три дни: двата дни предхождащи О или в деня на О като тези дни преди О били по-успешни статистически. Зареждаш плувците да я чакат госпожицата, че тя е капризна и не се зае кога идва, а и не обича дълго да чака  :D

А, дано, че при нас така се получи този месец май...

« Отговор #524 -: Октомври 15, 2015, 10:52:50 am »
Ади, и при нас така се получи този месец, затова толкова ме впечатли тази статистика и тайно се надявам да я потвърдим  :D
« Отговор #525 -: Октомври 15, 2015, 11:17:08 am »
Лили, Лили, Лилииии, много се зарадвах! Браво!
Мира, и аз ползвам дъщия календар от нколко години, но нещо съм го зарязала, от както водя този тук. Смятам, че е хубав. Аз така си бях изтеглила няколко в началото и само се бърках. Остави си само един и каквото, такова.
За детенцето....дано, ще се радвам за нея.
« Отговор #526 -: Октомври 15, 2015, 11:25:37 am »
Здравейте, здравейте и от мен!  :D

Лилииии, страхотна новина! Радвам се много, че нещата се подреждат! :)
При мен - четвърти ден без М :D Хич не ми е до тестове, да ви кажа...като се сетя как преди 2 месеца ми закъсня с 11 дни, а миналия чак повръщах и пак нищо. Ще си чакам и аз не знам какво :D
Детенцето не е бременно ама хич. Видях й графиката(bebka93) - по средата е след Клостил и Прегнил. Какво ще стане по-нататък не знам, обаче чак да й честитят...лелееее :D По темата съм до тук.
Голяма скука ме е подгонила. Седя си у нас за пореден път, че децата отново са болни :( Тая детска градина ме съсипа. Чудя се дали проблемите ми не се дължат на нервите, дето изтроших покрай болежките на хлапетата?!  osi_10
*
« Отговор #527 -: Октомври 15, 2015, 11:31:48 am »
Лили, казах ли тиии! Толкова се радвам, мила!
Аделия, Детенце и на мен ми го показа този ТБ..ама тя си би прегнил тоя месец, освен това е 7 ден от О, както и да е. Хем й обясних как действа прегнила на ТБ. Аз й пожелах късмет все пак..Дори ми каза,че ще кръсти бебето Александра. А преди искаше Наталия или Валентина.
Ама виж на теб палци ще ти стискам. Че е крайно време вече. Искам само гууд нюз :lol:
Алис, пикни една лентичка от 50ст ей така за нас. Пък знаеш ли..
« Последна редакция: Октомври 15, 2015, 11:38:17 am от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #528 -: Октомври 15, 2015, 11:39:03 am »
по средата е след Клостил и Прегнил
:lol: честно много ме разсмя. Чудя се само кога приятелите й във ФБ ще се усетят или ще продължат да й честитят всеки месец. Това е жената с най-много бременни тестове и най-често бременната. Не знам, може би трябваше да я запазим един вид като талисман на темичката  :wink:

Ей, да не пускате палците  :lol: нали съм обещала всеки ден да ви ръся после

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #529 -: Октомври 15, 2015, 11:44:42 am »
Ей, да не пускате палците  :lol: нали съм обещала всеки ден да ви ръся после

Нищо не пускаме, постоянно си гледам часовника, за да видя, че е 13:30...

Аз пък се чудя как може да си изпльоскаш ТБ във фб... Омммммммммм!

*
« Отговор #530 -: Октомври 15, 2015, 11:57:18 am »
Палци и на ушите ;) не ги пускам 9 месеца. Снощи ти сложих вода във фризера, чак я да се размръзи и ще й поговоря някой работи за теб, Лилка  :wink:
 Ами,Аделче, аз я попитах същото. Обясних й,че това е личен момент и че се пази в тайна, докато не стане наистина факт. И то не от сувверие, ами за да няма работата с лъжливото овчарче. Аз във фб не бих си качила нито ТБ, нито снимки от УЗ, нито с коремче, нито на детето ми. Бременността за мен е много съкровен момент и не мисля, че има място във фб.

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #531 -: Октомври 15, 2015, 12:15:29 pm »
Честита ти морулка, Лили, отивай да си я прибираш и да си я мътиш 9 месеца.

Алекс, не знам какво чакаш, но ти пожелавам да го чакаш 9 месеца :)

Ади, Мира, стискам палци да сте оцелили момента, аз също четох тази статистика и обяснението за нея--> сперматозоидът, трябва да престои в соковете на жената (ЦС или каквото е там друго, нека го наречем среда), за да придобие оплодителните си способности. Без да се киснал в женската среда, той НЕ може да опложда :) така че не всичко е толкоз просто :) ако има престояли С от 1-2 дни и в деня на О вкараме "свежи", тези старите имат по-голям шанс, от тези "свежите", но всичко зависи и от средата на жената --> колко е "гостоприемна". Дори след като се е накиснал и стигнал до Я, тя си избира, кой сперматозоид да пусне вътре, а не е насилствено пробиване на най-силния, както едно време се е вярвало. Много хубаво документално филмче изгледах за това, даже после ще го потърся и ще ви го пратя да го гледате ако искате :)

Аз днес пак забравих да препишкам ТО, но никаква ЦС нямам днес, дали е минала О или тепърва ще О --> голямото гадаене...

Мама на Алис, Мира, гледах ю-тюбчетата за плетене и в почивните дни отивам да си купувам куки, прежда и да ги почвам :)

Хубав ден на всички :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #532 -: Октомври 15, 2015, 15:46:45 pm »
Ох, стигнах най-накрая вкъщи. Цялата процедура беше много лека и безболезнена, аз други неща си представях щото винаги ми е било неприятно като ми взимат цитонамазка и си мислех,че пак ще е неприятно. Всъщност не е, даже беше забавно. Поздравих ембриончето със завръщането му вкъщи. От вчера насам се беше развило до етап ранен бластоцит. До утре се надявам да се излюпи и вече ще чакам имплантация. Кръвен тест - на 26ти  :balk_46:
Сега ще си му говоря и ще го убеждавам колко хубав е света и как си заслужава да продължава борбата  :)
Забравих да напиша най-важния си извод: хора, не се отчайвайте в никакъв случай и не спирайте до последно защото ето виждате, че чудеса се случват. Самия факт, че извадих Я, която се дели правилно и успешно до 5ти ден при АМХ <0.1, при Хашимото, ендометриоза с отстранена киста и пенсиониран яйчник вече ми е достатъчен да знам, че има надежда и в най-тежките случаи. Дори да не се имплантира аз ще знам, че има шанс и в бъдеще. Така че оправдания повече тук не се приемат!
« Последна редакция: Октомври 15, 2015, 15:50:46 pm от lilibell »

« Отговор #533 -: Октомври 15, 2015, 15:48:09 pm »
Честит трансфер, Лили! Боже, развълнувах се! Стиснати палци за бластоцистчето  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Октомври 15, 2015, 16:54:30 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #534 -: Октомври 15, 2015, 15:51:43 pm »
Честит и от мен, Лили! Стискам палци за все така хубави новини!

« Отговор #535 -: Октомври 15, 2015, 15:56:15 pm »
Честито, Лили! Настръхнах! Стискам палци и за напред!!! :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #536 -: Октомври 15, 2015, 15:56:20 pm »
Лелеее Лили такова вълнение ме обзе     :bighug: :bighug: :bighug:
Голяма прегръдка от мен, с нетърпение очаквам утрешните ти новини. Такива хубави новини си пожелавам да виждам от тук нататък в този форум    :grouphug2:
« Отговор #537 -: Октомври 15, 2015, 15:56:30 pm »
Лиле,

Ехааа, радвам се, че всичко е минало леко и безболезнето. Сега му говори и му попей, за да се почувства у дома си и да му хареса да остане там цели 9 месеца, докато се престраши да се появи на бял свят!  :D

Може да го "прикоткаш" и с това клипче, за да види колко е забавно като пристигне после ;)
https://www.youtube.com/watch?v=cd5Knm-CbRQ
Специален поздрав и за останалите любители на котките в темата :)

Маки,

Чакам с нетърпение да видя ръкоделията, които ще сътвориш, като си купиш игли и прежда.
Плетенето е като медитация. Супер успокояващо и вдъхновяващо, като видиш накрая какво си сътворил. Аз много обичах да плета и да бродирам с баба ми като малка.  :D

« Последна редакция: Октомври 15, 2015, 16:06:36 pm от Mirracles »
*
« Отговор #538 -: Октомври 15, 2015, 16:08:40 pm »
Mirracles точно за такова нещо си мечтая  :D
Благодаря още един път момичета, че бяхте с мен през цялото време и ми давахте кураж. Честно казано много е тежко психически и физически, за финансово не говоря изобщо. Но като ви имам по-леко минават нещата  :hug2:
Сега се чудя дали мога да продължа да си пия хранителните добавки  :? май на някои от тях пише, че при бременност трябва да уведомя лекаря си
Maki докато четох за лепилото с хиалуронан попаднах на един интересен материал, че  сперматозоидите, които показват склонност към свързване с хиалуронан са по-добри генетично и при оплождане дават по-качествени ембриони. Този хиалуронан се съдържа в голямо количество във фалопиевите тръби. Затова когато потопят ембриона в такава среда се счита, че той има по-голям шанс да се прикрепи и имплантира. Все едно се имитира "преминаването" му през фалопиевите тръби преди да стигне до матката. Това е вещество, което е много важно в човешкото тяло. Затова според мен сперматозоидите, които също минават през фалопиевите тръби, за да стигнат до Я, също един вид се "потапят" в това вещество и това им дава енергия и сили да продължат. Затова според мен колкото по-дълго време те седят там очаквайки Я, толкова по-жизнени и с по-добри показатели са. Това са си мои изводи, но според мен тепърва ще се проучва и ще се разбере какви други вещества участват пряко или непряко в оплождането.

« Отговор #539 -: Октомври 15, 2015, 16:24:18 pm »

Лили,

Да знам, затова ти пратих такова клипче.  :D Знам, че дните до 26ти ще ти се сторят доста дълги, но бъди сигурна, че ще бъдем с теб и занапред, няма оттърване от нас!   :wink: