Добро утро и от мен момичета, и аз снощи цяла нощ бухах, а настинката ми премина, сега остана само тази пуста кашлица... ММ и той не се чувства добре, явно е вирус. Днес отиде на работа, защото въпреки че има 5 дни годишно, в които може да отсъства по болест и не е ползвал нито един, шефката му е такава вещица, че иска за болничен да си ползва годишния отпуск, а нали ви казах, че за разлика от другите цивилизовани страни, в които годишният отпуск е 28 дни, в САЩ е 14... То не стига, че 14 са малко за годишен отпуск, ами тя иска и за болничен да го ползва
Любов, и аз имах такова ЦС-образно 1-2 дни преди да ми дойде, но розово зацапване (което аз нямах) също е и признак за ИЗ
Кали, за косопада ти казах, че моят се оказа от дефицит на витамин Д...искай от ЛЛ да ти изследва нивата на витамините в кръвта
Лили, увеличавай си дозата на кю 10 по време на стимулация. И яж повечко протеини и мазнини много. Нали знаеш, че яйцеклетката се състои от холестерол. Ако нямаш достатъчно мазнини в тялото, никаква стимулация не може да превърне нищото в яйцеклетка. Стимулацията превръща мазнината в яйцеклетка, затова приемай достатъчно мазнинки. Не говоря за баници или сланина, но пробвай всяка сутрин по една лъжица зехтин. На обед яж риба или взимай рибешки омеги (двойна доза) и вечер взимай по една лъжица кокосово масло. И повечко яйца и месце.
Мира, за твоя миомен възел пак се главоблъсках. Пробвай ензимна терапия. Вземи си ензими и пробиотици и пробвай с тях. Или ако не ти се дават пари за ензими, щото са скъпички (и аз все не мога да се наканя да ги купя), увеличи дозите на сурови плодове и зеленчуци, които приемаш дневно (на мен и това ми е трудно)...ама ако е опряло шило до гъзило, дето викат по нашия край, бих го взела на сериозно и бих се прежалила, за да се спася от лапароскопия.
Момичета, и аз кмах уреоплазма с бившия, но само на мен ми беше изписано лечение с доксициклин, на него не!
след лечението никой не ме е изследвал повторно
Добавям: кали, хора с Хашимото по принцип имат дефицит на Вит Д, най-добре го изследвай, за да знаеш колко висока доза на Вит Д да взимаш... Аз взимам най-високата доза вече година и още съм с дефицит
не е шега този дефицит.
Евелин, много е полезна Инката и толкова е вкусна ...
Ние вчера купихме билетите до Лондон и от там ще си купя безглутенова цикория, дано не ми я конфискуват на влизане в САЩ...
Кой ще гледа моята Порша, докато ме няма...трябва да търся сега котегледач