Момичета, добро утро и от мен.
Мира, благодаря за статията, прочетох я и доста интересно ми стана, но за съжаление не е безплатно
с две думи, всеки работник трябва да си купи здравна осигуровка от работодателя. В бг здравната осигуровка мисля, че се плаща на държавата. В Америка се плаща на работодателя. Всеки работодател предлага различен пакет осигуровка, която служителят си купува всяка година и му се полагат отстъпки при прегледи и медицински услуги
примерно таксата за личен лекар (в бг май е 2 лв ако си здравно осигурен), в Америка здравно осигурените плащат $20. Таксата за специалист е $40. Та мисълта ми беше, ако работя за Апъл и си купя от тях здравна осигуровка, която включва безплатно (или с отстъпка) замразяване на Я, то ако си загубя работата в Апъл, губя и яйцеклетките ...или си ги плащам.
Иначе съм съгласна, че независимо дали работодателят осигурява или не някаква програма за замразяване на Я, това е бъдещето и все повече и повече хора ще го практикуват
дори и да е самофинансирано, а то като се замисли човек НЕсамофинансирано не съществува
При мен още няма МЦ, а тестовете за Б са отрицателни, пфу, искам вече да започваме опитите в новия цикъл, но той още не тръгва :/
Лили, стискам палци за хубав УЗИ утре и за стартиране на ЕЦ.
Мира, на вас кога ви е часът за репродуктивен специалист?
Поздрави на всички пишещи и укриващи се момичета... Калия, виждам те
шегичка, разбира се