Кали, според ФФ, зацапване е с кафява кръв и няма нужда от превръзка --> само по хартията е или малки точки по бельото, а началото на цикъла се отбелязва, когато кръвта е червена и има нужда от превръзка, дори и оскъдно да е кървенето, ако кръвта е червена е началото на новия МЦ.
Аз пък направих тест днес, че не издържах--> съвършено отрицателен е дори след 2 часа престой в кошчето за боклук няма и следа от втора линия. Чувствителност 15 ЧГХ --> шанс няма и ще си чакам лелката...
Е, аз няма как да ходя без превръзка
ама си е чисто цапане (тъмно кафяво).
Усещам, че някой е бъркал в кошчетооооо
ах, този синдром.....
Що се отнася до цвета и съсиреците аз знам от приятелката си, която е акушерка, че тези ,,съсиреци"всъщност се получават, когато лигавицата е по-дебела, тоест, това е самата лигавица, която се излющва при менструалното кървене. От лекар пък знам, че алената (чиста) кръв не е хубава (каквото и да значи). Аз миналата година като имах 40 дни кръвотечение с чести кръвоизливи ми беше точно такава-алена, чиста кръв без никакви съсиреци. Последва абразио и диагнозата беше ендометриозни полипи в матката
Не знам сега какво се случва с мен-хормони ли е, критическа ли е...но знам, че никога не ми се е случвало подобно нещо и следващото ходене на лекар ще е при въпросния лекар, който работи към клиника ,,Надежда". Изчетох доста разнообразни мнения за него, едни казват, че бил добър и си разбирал от работата, други (които са ходили в други градове в репродуктивни клиники)казват, че направо бил смешник в сравнение с другите.... Аз вече си мисля, че какъвто и да е, в крайна сметка се занимава с репродуктивна медицина и без значение колко разбира, ще е по-добре от колкото при обикновен ,,квартален" гинеколог. Айде да кажа първото наздраве за новата темичка и да ни е на бебета, всъщност, предлагам вече вместо ,,наздраве" да си казваме ,,набебе"