Земята, много е хубаво кучето. Ние също сме в апартамент и хич не искахме да взимаме животно, но не можахме да устоим. ММ обича кучета, аз категорично отказах, но и той се съгласи, тъй като кучетата са скъпи и искат много грижа, а ние сме в чужбина и като се прибираме за по месец, няма кой да се грижи за кучето.
Сега котката също е голям проблем, защото ние мислехме да я занесем у тези приятели за 1 седмица, но тя така ръмжа и се хвърляше върху краката на гостите, че и те се уплашиха от нея, а и ние се притеснихме колко неспокойна и агресивна стана :/
Не знам какво ще правим за 1 седмица
комшийката индийка категорично ми отказа, но пак ще я кандърдисвам, дано да се съгласи. Ако ли не, ще викаме котко гледачка да идва и да я храни. Но ако ще идва човек в нас, докато ни няма, по-спокойно ще ми е да е комшийката, а не някаква непозната коткогледачка.
Лили, дори и да ти го забави, прогестерона не може да спре цикъла. ЧГХ е това, което ти го спира. Аз с моите мисседи, проследявах спада в ЧГХ. Казаха ми, стане ли 0, тогава ще ми дойде. А ако е под 5 и не иска да пада повече и се задържи между 0-5 и няма цикъл, изписват прогестерон, за да го предизвикат цикъла...не знам защо така процедират, но при мен беше така. Твоето ЧГХ расте, затова цикъл няма да ти дойде. Силно стискам палци за 9 месеца мътене!!!
Лили, слагай снимки на рибата и пъдпъдък. Котарака не му ли е видял сметката още? Как така пъдпъдък в апартамента? На терасата ли?