0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #940 -: Октомври 26, 2015, 07:38:59 am »
Лилиии, и аз мисля, че не бива да губиш надежда!  :bighug: :bighug: :bighug:

Нищо не разбирам аз от АРТ, обаче знам, че това си е положителен тест! Дано твоето ембрионче се окаже истински боец! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Земята, стиснати палци и за теб днес.

Аз този месец няма да меря температури и ще гледам да не мисля толкова много за бебеправене, което може да доведе до това да ви посещавам по-рядко. Успех от мен на всички, обичайте се и правете любов, а не бебета, аз ще се постарая... пък дано това е пътят  :bighug:

« Отговор #941 -: Октомври 26, 2015, 09:47:13 am »
Аз този месец няма да меря температури и ще гледам да не мисля толкова много за бебеправене, което може да доведе до това да ви посещавам по-рядко. Успех от мен на всички, обичайте се и правете любов, а не бебета, аз ще се постарая... пък дано това е пътят  :bighug:
Ади, малко прощално ми звучиш ти...
Аааа, не, не, не! Без такива, моля! Аз като нито бебе, ни любов правя какво, да изчезвам ли? Имаме нужда една от друга тук за да си даваме кураж и надежда!
Ще направя аз един присъствен списък и при три отсъствия-ще наказвам ;)
« Отговор #942 -: Октомври 26, 2015, 10:19:06 am »
Добро утро, момичета!

Да си пожелаем лека, усмихната и ползотворна седмица.

Земята, не спираме да стискаме палци и чакаме хубави новини от теб! Пиши, когато ти излезе резултата.

Ади,

Разбирам те напълно, ние също минахме през такъв период, в който имахме нужда от "почивка" от фокусирането върху целта. Стискам ти палци при вас това да доведе до желания резултат. 

Маки,

Стискаме палци да се наредят нещата със жилището! Може пък новото място да ви донесе повече късмет и там да сте вече трима  :cuddle:

« Последна редакция: Октомври 26, 2015, 11:03:56 am от Mirracles »
*
« Отговор #943 -: Октомври 26, 2015, 14:26:21 pm »
Сутринта преди да отида в лабораторията, си направих и уринарен и беше отрицателен.Резултата от лабораторията  е HCG-2,35. :( :balk_145: :x
« Отговор #944 -: Октомври 26, 2015, 14:31:17 pm »
Земята, съжалвам много....само мога да предполагам как се чувстваш и знам, че каквото и да кажа...думите просто са излишни...силно гуш!
« Отговор #945 -: Октомври 26, 2015, 14:34:17 pm »

Земята,

Имаш един голям гуш от мен! Каквто и да каже човек в такъв момент, все не е достатъчно.
Бъди силна и не губи надежда! С теб сме!
*
« Отговор #946 -: Октомври 26, 2015, 14:36:54 pm »
Земята, гушки и смело напред. Бебета ще има за всички по много, само е въпрос на време...

Аз още съм с гости (останаха да спят), но после ще пиша с подробности. Порша хич не хареса гостите, ръмжи и съска и напада, като злобно куче е... Хем ми е сладка, хем много се притесних като я видях колко нервна и неспокойна е, завря се под дивана и там стоя и освен ръмжене и съскане друго нищо не чухме и не видяхме от нея...

Стиснати палци за Лили и всички чакащи положителни тестове :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #947 -: Октомври 26, 2015, 14:54:32 pm »
Преди малко говорих с док и ми каза на 15 ден от цикъла да отида на преглед.Също и  да си направя хорм.изследване на FSH на 3,4  от цикъла.И ще си подаваме док. за фонда ,а докато чакаме ,ще си финансираме трансфера и подготовката за другите 3 ембриончета,който са замразени при тях.Така че отново се настройвам оптимистично и времето е наше.
*
« Отговор #948 -: Октомври 26, 2015, 14:56:58 pm »
 :( zemqta много съжалявам за резултата, явно ще продължаваме заедно. Имаш моята подкрепа и стиснати палци. Аз моя опит още не съм го отписала, утре ще се види крайния резултат. Дано да е по-категоричен - или отрицателен или положителен, но поне да свърши това безкрайно очакване и неизвестност.
Днес все още съм с някакво слабо зацапване, много странно не е кръв, а по-скоро ми оцветява изтичащия утрогестан в по-тъмен цвят. Много се надявам да не ми дойде, но като чета явно има разлика между утрогестана орално и вагинално - поставян вагинално забавял цикъла. От друга страна тези дни откакто имам зацапването имам и леко гадене, което го свързвам с цикъла. Чудя се дали утрогестана наистина не ми спира цикъла въпреки пмс симптомите  :? Т.е. да съм в цикъл без да го знам?
Maki и вашата котана е диване. Нашия не понася чужди хора вкъщи  :lol: един път майка беше дошла на гости, ако знаеш как страшно я гледаше, все едно иска да я накара да изчезне  :lol: И моя защото е черен с огромни златни очи, като се втренчи в теб все едно ще пробие дупка  :D

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #949 -: Октомври 26, 2015, 15:23:04 pm »
Вие си имате космати компании у дома.,докато аз не.ММ не иска котки у дома,защото не сме в къща,а в блок.Само едно голямо куче и то живее при моите родители.
*
« Отговор #950 -: Октомври 26, 2015, 15:38:08 pm »
е, че какъв е проблема, ние също сме в апартамент. Моя мъж дълго време се опъва за котката, сега ела да ги видиш какви са неразделни - като сиамски близнаци са  :) Хем котката ми е мъжка, некастрирана - нито мирише, малко повече чистене иска и по-честа смяна на килими и мебели, където си точи ноктите  :lol:
Аз искам и куче, папагал и пор, но за тях по-нататък ще го изнудвам.
В момента освен рибите и котката имаме и един пъдпъдък, който ММ заловил докато аз пазарувах риби на животинския пазар. Връщам се в колата и какво да видя - някакъв пъдпъдък явно си е спасил кожата от пазара, минал покрай ММ и моя си го прибрал. В момента предимно ММ го храни и чудесно се разбират. Разбира се пъдпъдъка ще замине на село при кокошките  8)

*
« Отговор #951 -: Октомври 26, 2015, 16:32:19 pm »
Земята, много е хубаво кучето. Ние също сме в апартамент и хич не искахме да взимаме животно, но не можахме да устоим. ММ обича кучета, аз категорично отказах, но и той се съгласи, тъй като кучетата са скъпи и искат много грижа, а ние сме в чужбина и като се прибираме за по месец, няма кой да се грижи за кучето.

Сега котката също е голям проблем, защото ние мислехме да я занесем у тези приятели за 1 седмица, но тя така ръмжа и се хвърляше върху краката на гостите, че и те се уплашиха от нея, а и ние се притеснихме колко неспокойна и агресивна стана :/

Не знам какво ще правим за 1 седмица :( комшийката индийка категорично ми отказа, но пак ще я кандърдисвам, дано да се съгласи. Ако ли не, ще викаме котко гледачка да идва и да я храни. Но ако ще идва човек в нас, докато ни няма, по-спокойно ще ми е да е комшийката, а не някаква непозната коткогледачка.

Лили, дори и да ти го забави, прогестерона не може да спре цикъла. ЧГХ е това, което ти го спира. Аз с моите мисседи, проследявах спада в ЧГХ. Казаха ми, стане ли 0, тогава ще ми дойде. А ако е под 5 и не иска да пада повече и се задържи между 0-5 и няма цикъл, изписват прогестерон, за да го предизвикат цикъла...не знам защо така процедират, но при мен беше така. Твоето ЧГХ расте, затова цикъл няма да ти дойде. Силно стискам палци за 9 месеца мътене!!!

Лили, слагай снимки на рибата и пъдпъдък. Котарака не му ли е видял сметката още? Как така пъдпъдък в апартамента? На терасата ли?

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #952 -: Октомври 26, 2015, 16:40:23 pm »
Няма ли да е по-лесно, ако някой минава да остави храна на котето и му почисти тоалетната?

*
« Отговор #953 -: Октомври 26, 2015, 16:50:41 pm »
Да, блу, така искаме--> някой да идва да храни и почиства на котето, но исках да е комшийката, която ми отказа и сега (като се видя, че няма да можем да занесем котето в приятелите) ще трябва да наемем непозната жена да идва и да прави това, което комшийката не ще :/ а приятелите не могат да идват до вкъщи всски ден, защото живеят на 2 часа път с кола от вкъщи...

Пфу, че неприятна работа...ама така е с домашни любимци, хем създават настроение, хем създават и грижи...

*
« Отговор #954 -: Октомври 26, 2015, 16:53:58 pm »
Maki нямате ли там хотели за животни или ви е много скъпо? Аз с изненада открих, че има такива в България и по-точно в София, в други градове не съм виждала, но може би има в по-големите - Варна, Пловдив и т.н. Само че моя котак там няма да се пласира защото искат само кастрирани, а той още мята камбанките  :) Като отсъстваме с ММ за по 2-3-4 дни от вкъщи, пълним една купичка с гранули - те не се развалят, а котката не е като кучето и яде само докато се нахрани. Та понякога се е случвало да се върнем и да има останали гранули. При твоята котка ще е още по-лесно защото е малка - достатъчно е някой да минава на 3-4 дни един път да й пълни с храна. Другия вариант е има едни автоматични хранилки, които се пълнят за няколко дни и всеки ден "пускат" определената за деня доза храна. Виж потърси такива, това още повече ще помогне защото може да се наложи някой да минава от там един път седмично, т.е за месеца са 4 посещения.
Аз чета в руските сайтове за утрогестана - там много жени пишат, че им забавя цикъла, че им процапва кафеникаво и т.н., точно като моя случай. С една дума само кръвния тест ще покаже закъснението дали се дължи на лекарството или на нещо друго (дай Боже).

*
« Отговор #955 -: Октомври 26, 2015, 16:59:43 pm »
Земята, съжалявам, мила..Следващият път ще е успешен ще видиш. Едно голямо гууш и от мен.
А Кучо е голям сладкиш, жалко че ТМ не иска да си имате гадинка у вас.
Маки, в никакъв случай не оставяйте Порша сама. Тя е още бебе и има нужда от внимание, ще я стресирате. Когато Пуфка беше бебе я бяхме оставили за два дни, като се върнахмв беше в депресия, трепереше и не искаше да яде. Бяхме се поуплашили. Водихме я на вет и той каза, че малките котета изжвивявали раздялата със стопанина, като второ откъсване от майка си. Оттогава, където и да ходим тя е с нас, а сега и синковецът й.
Хъска или не, по-добре да си е с вас, не травмирайте животинчето, а и имай предвид, че котката е отмастително животно и не се знае какви поразии ще направи в знак на протест.
« Последна редакция: Октомври 26, 2015, 17:29:42 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #956 -: Октомври 26, 2015, 17:10:29 pm »
Лили, не сме проверили за хотел, но мислим, че ще е доста стресиращо да я оставим в клетка за 1 седмица :/ а и тя не е ваксинирана, така че не знам дали ще я вземат. Не е и регистрирана...

Аз също като Синеочка мисля, че тя много търси контакт и внимание. А и 9 дни си е доста дълъг период и без социален контакт сигурно ще се депресира много.

За 2-3 дни бихме я оставили по-нататък, за пътувания в Америка направо бихме я взимали с нас, но в международен ПРЕЗокеански полет НЕ разрешават животни. Трябва да са минали през цялата ваксинация за БЯС, която продължава 4 седмици и започва на 12та седмица, а Порша още е на 10... И пак няма да разрешат в Англия да я вкараме, защото Англия е страна БЕЗ бяс и животни, внесени от държави с бяс (каквато е САЩ) трябва да стоят 6 месеца в карантина, преди да бъдат допуснати в Англия. А какви 6 месеца в карантина, когато ние ще сме в Англия за 9 -15 дни...

*
« Отговор #957 -: Октомври 26, 2015, 17:13:56 pm »
Лили, и ИЗ причинява кафеникаво зацапване, дано да е от това. На теб не може да ти дойде цикъл, дори и да спреш прогестерона, защото ЧГХ ти е над 5. Когато ЧГХ е 0 дори и да буташ по цяла опаковка прогестерон, може да забави 2-3 дни, но цикъл ще дойде. Така че слагай си прогестерона и си отглеждай ембриончето И утре да си тук с най-положителния тест!!!

*
« Отговор #958 -: Октомври 26, 2015, 17:21:14 pm »
Кучето го имаме от 5 години.Може да изглежда лоша,но е много лигава.По долу ще кача снимка,като малка.Много е сладка.
Благодаря на всички ви за подкрепата.Аз ще съм тук и ще си почивам от химическото натоварване и ще чета какво пишете.Като отидем при док на 15 ден от цикъла,ще пиша какво е казал и как ще процедираме.
*
« Отговор #959 -: Октомври 26, 2015, 17:21:50 pm »
не знам, моя звяр издържа по 4 дни без нас и не виждам да му се отразява. 9 дни не е толкова много, но наистина трябва да мине някой да провери как е, да му сложи храна и да му почисти. А според мен ако е непознат човек или малко познат, ще е също толкова стресиращо за животното колкото и ако не види човек за 9 дни.
А за пътуването - според мен първо трябва да я свиквате на къси разстояния. Котките са традиционалисти въпреки огромното си любопитство и не обичат изненадите и смяната на мястото. Аз още помня първото пътуване с моя - тогава още не смеехме да го оставим сам и трябваше да пътуваме за 4-5 дни до село. Беше кошмар, първо изобщо не си подаде носа, навря се под леглото и не излезе от там дори да яде. Второ докато пътувахме до село и обратно едва го удържах в мен, а към края се навря под седалката и едва го измъкнахме. Докато се беше забил в пода на колата явно някой нокът му се е измъкнал, та после се разрани, тръгна гной, водихме го на лекар и изобщо от тогава казах - ако ще е за 4-5 дни слагам му храна и вода и го оставям сам. А между другото ако ще я свиквате да пътува в кола, може да ползвате спрей с феромони за котки - успокоявал котката.