Цял двн надничам, ама не беше удобно на масата и да пиша..... Лили, тихичко честито! Няма да коментирам, чакам следващия тест! Земя, ти си на ход утре! Палчета и за теб!
Да ви разправям, да се посмеете малкоооо. Нали сме на сбор, та цял ден идват хора, пият, ядат заминават, идват други и така цял ден. Ние ще си ходим с домакините и посрещаме и изпращаме...преди малко дойдоха един дядо и една баба с внучето си-момченце на 2 годинки. Всички ( вече на няколко пииета от обяд) започват да се маймунясват на бебето белким си изпросят поне усмивка. То милото, много хора..аха да зареве....аз му проговарям, то се усмихва и всички са в потрес, че точно на мен се е ухилило, хахаха. Аз му казах, че скоро и аз ще си имам момченце! Моя мъж ококорен вика, ма как така говориш, сега всички ще си помислят, че си бременна (пък аз нали съм дебеланка с перманентен корем в 7 месец) и аз му казвам, че може и да съм. а той още по-ококорен вика ,,от кога?" пък аз отговорих ,,от довечера". Голям смях, казвам ви...а аз изобщо не бях го обмислила...просто ей така ми дойде....Айде, набебе...!
Ох, божееее, как съм го написала...личи си, че съм на две чаши вино...сори!