0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #920 -: Октомври 25, 2015, 12:52:20 pm »
Здравейте момичета :)
Аз не съм много по писането, но пък ви чета от време на време, даже май е честичко :)
Добре се справяте с изписването, ама си казах, защо пък да не помогна с някой ред, докато Лили направи нов кръвен тест след 48 часа, и да отвори новата темичка.
Лили, стимскам ти силно палци !
 :crossfingers:
Както казват момичетата това си е положителен резултат!
Успех на всички!

« Отговор #921 -: Октомври 25, 2015, 12:54:15 pm »
Лили,

Горе главата, мила! Спомняш си, че и за компактирането така се притесняваше, пък после всичко беше наред! Няма да се шашкаш. Продължаваш да му говориш с много нежност и да си го мътиш и да се молиш за най-доброто, което може да се случи. Силен гуш, с теб сме!

Земята,

Стискаме ти палци! Утре веднага щом разбереш, пиши ни, защото много се вълнуваме и за теб!

*
« Отговор #922 -: Октомври 25, 2015, 13:12:51 pm »
Лили, на Галя е било 7,35. Тя също е била без симптоми след трансфера.

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #923 -: Октомври 25, 2015, 13:22:25 pm »
да ама какви ембриони са й трансферирали - на 3ти или на 5ти ден? И тя на кой ден е правила теста - на 10ти след трансфера ли?
Аз сега чета в нета за ниско ЧХГ след трансфер  :( явно имам още за какво да се ограмотявам, докато не мина по всички теми май няма да успея да родя
Само да добавя за Маки - наистина е възможно да има цикъл докато се приема утрогестана. Док каза, че ако до вторник не ми дойде да направя втория тест. Явно ако няма бременност дори да приемаш прогестерон цикъла пак ще си дойде. Дано да извадя късмета на Ангелчето и да ми дойде след 9 месеца
« Последна редакция: Октомври 25, 2015, 13:24:26 pm от lilibell »

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #924 -: Октомври 25, 2015, 20:16:04 pm »
Цял двн надничам, ама не беше удобно на масата и да пиша..... Лили, тихичко честито! Няма да коментирам, чакам следващия тест! Земя, ти си на ход утре! Палчета и за теб!
Да ви разправям, да се посмеете малкоооо. Нали сме на сбор, та цял ден идват хора, пият, ядат заминават, идват други и така цял ден. Ние ще си ходим с домакините и посрещаме и изпращаме...преди малко дойдоха един дядо и една баба с внучето си-момченце на 2 годинки. Всички ( вече на няколко пииета от обяд) започват да се маймунясват на бебето белким си изпросят поне усмивка. То милото, много хора..аха да зареве....аз му проговарям, то се усмихва и всички са в потрес, че точно на мен  се е ухилило, хахаха. Аз му казах, че скоро и аз ще си имам момченце! Моя мъж ококорен вика, ма как така говориш, сега всички ще си помислят, че си бременна (пък аз нали съм дебеланка с перманентен корем в 7 месец) и аз му казвам, че може и да съм.  а той още по-ококорен вика ,,от кога?" пък аз отговорих ,,от довечера". Голям смях, казвам ви...а аз изобщо не бях го обмислила...просто ей така ми дойде....Айде, набебе...!
Ох, божееее, как съм го написала...личи си, че съм на две чаши вино...сори!
« Последна редакция: Октомври 25, 2015, 20:18:28 pm от Калия »
« Отговор #925 -: Октомври 25, 2015, 20:18:03 pm »
Дано скъпа Лили!Всички се молим за теб! :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #926 -: Октомври 25, 2015, 20:42:26 pm »
Кали,

Голяма си щурачка, сигурно си изкарала акъла на мъжа ти  :D
*
« Отговор #927 -: Октомври 25, 2015, 20:44:23 pm »
Кали това се казва положително мислене! Сигурна съм, че ще дойде така чаканото момченце, а може пък момиченце - защо не? ММ и той като теб е със силно положително мислене. Тази вечер ми вика - ембриото сигурно е такова спокойно като мен и не бърза за никъде, затова така изостава. На всичкото отгоре го пратих за един блистер утрогестан, който да ми стигне до теста във вторник - няма смисъл да купувам повече лекарства. Обаче в аптеката продавали само цяла опаковка и ММ вика ето това е съдба, показва, че ще ни трябват повече таблетки и след вторник  :D Ох .... мъже, с тях лошо, без тях още по-лошо
zemqta стискам ти палци да ни зарадваш поне ти с един категоричен положителен тест утре!
Момичета много ви благодаря за куража, подкрепата, молитвите, с които ми давате сили в такъв труден момент. Вече се чувствам по-добре психически, ще си чакам с надежда теста във вторник. От сутринта имам едно много леко кафеникаво зацапване, нещо от рода на 2-3 капки, които обаче много ми изпъкват върху бялата ежедневна превръзка. Обаче странно БТ, която меря всяка вечер, тази вечер е 37.7-37.8  8O Други вечери е 37.4-37.5  8O Вече не знам какво да мисля, но се надявам ембриото да успее да се закрепи и да не е все още късно  :?

« Отговор #928 -: Октомври 25, 2015, 20:56:21 pm »
Лили, много хубави индикации  yahoo_17
Аз си признавам, че на твое място и утре бих направила тест  :oops:

На мен и петият месец опити ми приключи неуспешно  :(
БТ при мен не лъже. Днес ми падна и аз се чудя защо толкова рано (едва 26-ти ден от МЦ ми е, а по-често съм с 31 дневен цикъл). А то, ето че цъфнах, но сигурно ще го отбележа с утрешна дата, че вече е късно.

ПП. Пратих моя мъж за ДП до денонощната аптека и беше потънал в земята от срам, защото аптекарят го разпитвал за всичко - акма с какви крилца, ама с колко капки, ама за през нощта ли, ама ако ви покажа пакета ще ги познаете ли  :lol: А то и опашка се събрала  :lol:

*
« Отговор #929 -: Октомври 25, 2015, 21:02:23 pm »
хе хе Смайли и ти ли ползваш мъжа да ти пазарува "женски" неща  :lol: горките сигурно им е много неприятно. И аз моя съм го изпращала за превръзки, голямо мрънкане пада преди това.
Много съжалявам за изпуснатия месец  :( знам какво е да минава месец след месец без положителни резултати, но има време - все пак крайния срок за забременяване е Коледа  8) имаш време да наваксаш дотогава

« Отговор #930 -: Октомври 25, 2015, 21:11:30 pm »
Смайли,

И на теб ли ти подрани? Все си мисля, че нещо от сезона ще да е, защото е масово явление. Нов месец - нов късмет, не унивай! Дано си спазим краяния срок за преместване в бременната тема  :)

« Отговор #931 -: Октомври 25, 2015, 21:17:57 pm »
Ммм, той и моя мрънкаше в мачалото, ама...Вече знае, ползвам Бела, без значение какви точно. Да, аз предпочитам копринени, но за да не го тормозя му казвам, че нямам претенции...той обаче винаги ме пита дали е улучил, хахаха...душичката ми той. Чудя се сега как да му кажа....щото нали този месец не сме оравили секс, пък ни предстои спермограма, как да му кажа да....таковата...нали ме разбирате....абе да изхвърли старите човечета, че да може за СГ да е ок..идеи някакви?
..
*
« Отговор #932 -: Октомври 25, 2015, 21:20:33 pm »
най-добрия начин е да се отдадете на един кекс-маратон в подходящото време, т.е. 3-4 дни преди спермограмата. Така няма да усети нищо. Аз поне така практикувах защото моя има ненавист към самостоятелните дейности  :)

« Отговор #933 -: Октомври 25, 2015, 21:33:56 pm »
Кали,

Ти нали му обеща за довечера, така че той може и да очаква човека да го ощастливиш тази нощ  :wink: Така, че измисли нещо, когато сложите малката да спи  :)

*
« Отговор #934 -: Октомври 25, 2015, 21:40:59 pm »
Момичета, да ви каже старото куче как се прави, като пращате мъжете на пазар за такива неща.  :lol: Дава им се една празна опаковка и те я показват на аптекарката. Така може да сте сигурни, че няма да ви се върнат с нещо друго.
Сега един виц в тази връзка. По времето на прехода, значи ранните 90 години, нали имаше опашки за всичко?! И един дядо видял една опашка пред аптеката и се наредил. Питал жената пред себе си за какво чакат. И на нея й станало неудобно и му казала, че за кори за баница.  :lol: Дошъл ред на въпросната жена и тя искала да си купи 4 пакета, но аптекарката й казала, че може само по два. Дядото дочул и казал: "Ама, моля ви, дайте й на жената 4 пакета! Може тавата да й е по-голяма."  :lol:

Лили, не губи надежда! Продължаваме да стискаме палци.

*
« Отговор #935 -: Октомври 25, 2015, 21:59:39 pm »
Лили, на Галя ембриончето е било върнато на втори ден, т.к. не са се надявали нещи да се случи с него(шанспвете са били едва 6%), не разбрах от видеото на кой ден и е бил теста. Но предполагам, няма да е 10, а може би 12-3.
 Виж го само какъв малък боец е твоят ембрион,същински Виктор. Победител!

Това за.ДП и мъжете и при нас го има. Аз.ползвах Шуши доста дълго време (вече не ги намирам и минах на лидълските Семпре), та като стана работата с аборта ММ  отишъл в един магазин и попитал дали имат Шуши и продавачката го изгледала  8O  8O 8O Даже и не разбрала, к'во имал предвид.

Чакайте да ви разправям какво стана днес на разходката с малката. Излязохме с една приятелка и двамата й сина. Големият е на 12, а малкият на 9. Дребният се влюби в малката и цял ден ми разправя как ще се ожени за нея като порасне. Разреших му да бута количката и случайно ни среща едно негово съучениче и го пита кво прави. И той с гордост отговори "разхождам жена ми!" Ние с майка му си умряхме от смях, а онова детенце не можа да зацепи, а тоя нашият му вика " От сега съм се.уредил с младо гадже  :P".

Кали, хич и не му казвай какви намерения имаш направо му се мятай и изпольвай старите яйца за един бърз кекс, преди да са се развалили, а новите за мостра пазете. ;)
« Последна редакция: Октомври 25, 2015, 22:02:47 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
Re: Правим опити за бебе - Теа 6
« Отговор #936 -: Октомври 25, 2015, 22:36:35 pm »
Ъпсурд! Вие луди ли сте? Утре е НЕ учебен ден и на наща и е позволено да седи до колкото си иска! Никакъв шанс за кекс няма, други идеи???
Детска стая, детска стая, детска стая, ооооооооооооооооооомммммммммммммммм!
« Последна редакция: Октомври 25, 2015, 22:38:48 pm от Калия »
« Отговор #937 -: Октомври 25, 2015, 23:47:46 pm »
Колко уютно ухае на коледни сладки тази тема  :)
 Аз събота и неделя се отдадох на релакс  :bubblebath: , но ви мислих и стисках палци.
Чували ли сте израза  "...тогава все още си бил в любовният поглед на баща си"  Чакам си ММ да си дойде  :welcome: .
Ще го погледна право в очите и ще  потърся нашето детенце  там :D.   :hug2:
 Стискам палци за на всички, чакащи, очакващи и правещи ... :crossfingers: :bighug:
 Сладка нощ от мен.
« Отговор #938 -: Октомври 25, 2015, 23:56:29 pm »
Хрис  :bighug:
Дано го намериш......... :biglove:
*
« Отговор #939 -: Октомври 26, 2015, 04:22:09 am »
Момичета, нямам време да седна, а камо ли да погледна телефона си. Утре ще ви пиша подробности.

Лили, положителен е резултатът, не винаги е загубена битката, защото много често изостават с дни и седмица и налрая наваксват. Много ми хареса Синеочка, как го нарече Виктор твоя ембрион :) стискам палци да го "снесеш" жив и здрав след 9 месеца, а дотогава мътене :)

Кали, Мира, Хриси, Алекс, земята, Усмивчица, Ади, любов, Сърчице, евелин и другите --> горе главата, стиснати палци и успех!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!