Лили,
С теб сме! Поглези се с нещо любимо за хапване, опитай се да се разсееш с разходка навън или кафе с приятелки. Не си мисли щуротии изобщо! Всичко ще е наред, ще видиш!
Евелина,
Не съм го гледала това видео, но по стечение на обстоятелствата, миналия месец, когато си мислех, че съм в О (после се оказа, че е била на друга дата, по-рано ми дойде), шийката на матката ми беше някак, по-надолу от обикновено и изпитвах дискомфорт и дори лека болка бри бъркането на кекса. Викам си, ще изтърпя, пък може да има по-голям ефект, ако се изстрелят плувците директно там, заради близостта. Но уви, това не е помогнало, лелката пристигна. Не бих те посъветвала да си травмираш деликатните места с надежда за увеличаване на шанса.
А по темата за многото кексове, четох, че дори било подходящо да се въздържа мъжа преди О няколко дни, за да има по-добър материал и да се почва със секса малко преди О, за да не се пропусне. От всички тия напъни да нагласим нещата, само се пренапрягаме. Ако взема и това да му кажа на мм, съвсем ще стане сложна тая работа.