Момичета, добро утро и от мен, официално вече, макар и да е следобед тук... Цяла сутрин чистя и се подготвям за партито с заешката яхния (в неделя) и с риск да ви стана супер досадна, все пак ще ви се оплача, че чистейки, намерих 3 "мини" в къщи. Мини в смисъл Порша си харесала 3 места в къщи (освен тоалетната си) и опикала орталъка
едното място беше принтерът, който преди няколко месеца ползвахме на долния етаж и след като го ползвахме го зарязахме на земята от страни на дивана до стената
Както и да е...изчистих, пих кафе и влизам да ви видя
Ади, никакви сълзи още, че зацапване преди цикъл тук му викаме ИЗ.
Лили, земята, много хубави симптоми имате и с най-голямо удоволствие ще ви препратим в бременната тема след неделя
Аз също не ям убити същества (от годинИ 7-8 сигурно вече) и за кратко (около година) бях пълен веган.
Сега, въпреки, че още не ям месо, смятам, че никоя крайност не е полезна и по малко месо няма да навреди на здравето. На мен проблемът ми е въглехидратите - не мога без тях и все по много от тях поглъщам
Най-здравословно е "златната среда". Поберем ли се в нея, нито месо ще трябва да спираме, нито въглехидрати...Ама пусто, много е трудно.
Лили, за главоболието пий вода много. Ожадняването също е характерен симптом, макар че някои бременни не ожадняват. Друг естествен лек за главоболие е дишането през лявата ноздра. Запушваш дясната и започваш да дишаш през лявата, почти моментално би трябвало да усетиш облекчение.
Аз главоболие и менструални болки лекувам с аспирин протект от ниските дози. На мен ми действа, въпреки че е слаб.
По най-новите изследвания, парацетамола по време на бременност е опасен и не се препоръчва вече. Малко като с флуора --> едно време са мислели, че е безопасен, но вече има доказателства, че е вреден. Мисля, че м-и в бременната тема, неотдавна беше дала инфо на български за вредите от парацетамола (продължителната му употреба уврежда репродуктивните способности на мъжките бебета), аз пускам линк на английски:
http://www.independent.co.uk/news/uk/paracetamol-during-pregnancy-may-affect-male-babies-study-shows-10265835.htmlВ крайна сметка, ако само от време на време взимаш парацетамол, или ако бебето е женско, няма опасност. Но все пак е добре да си осведомена за риска от парацетамола.
Кали, ти пекла ли си джинджифилени бисквити? Аз миналата година специално заради тях си купих точилка, тава за печене, формички за рязане (елха, джудже, звезда, снежен човек) и хранителни бои (за оцветяване по готовите бисквити), но така и не опекох нито една
Къщите много сложни ми се виждат, но бисквитите са лесни, а и като се оцветят стават върха