0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #740 -: Октомври 20, 2015, 19:19:45 pm »
 Мисля че 25 единици престо се води за най чувствителен

*
« Отговор #741 -: Октомври 20, 2015, 19:31:32 pm »
Maki ако овитрела е като прегнила, досега вече се е изчистил - минаха повече от 10 дни от поставянето на таймиращата инжекция. Няма да си правя ТБ преди кръвния, просто винаги съм се чудила дали са чувствителни или са някакви смотани  :P

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #742 -: Октомври 20, 2015, 19:48:29 pm »
Лили, мисля че са 30 единици, малко по-слаби са от Шуъра и Престото. Не са смотани съвсем. Прилагам ти моя от един ден закъснение.
« Последна редакция: Октомври 20, 2015, 19:50:43 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #743 -: Октомври 20, 2015, 19:55:01 pm »
Лили, сега ти погледнах графиката, ти дефакто утре ще си 11 ден "след овулацията", когато кръвният би трябвало да отчете. Защо те карат да чакаш до другия понеделник? Т.е кръвният по тяхната схема ще е на 1ви ден от закъснението ...

Синеочка, браво, много хубаво наситен тест от 1 ден закъснение. То на Лили в понеделник ще и е 2ри ден закъснение. Много странно тестване...

Сега видях, че овитрела бил по-силен от прегнила [прегнил 5000, овитрел 10 000]. Ако е бил от 10 Хил единици, значи за това може би датата на теста е чак на 2ри ден от закъснението.

Аз така и не се научих да изчислявам по колко единици на ден се чистят от прегнила...

Успех, Лили, стискаме палци за лятно бебе :)
« Последна редакция: Октомври 20, 2015, 20:13:10 pm от makiyaki »
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #744 -: Октомври 20, 2015, 20:28:30 pm »
Маки не ги виждам тези 10 000 единици на овитрела. Като гледам листовката пише, че съответства на 6500 ю, а за прегнила пише, че съответства на 5000 iu, което май е същата мерна единица. Т.е. овитрела не е много по-различен като единици от прегнила
Синеочка дано не стигна до ТБ  :) ако ми е положителен кръвния, ще ги подаря на някой за късмет
Забравих да пиша, че тази нощ пак сънувах бебе  :D
« Последна редакция: Октомври 20, 2015, 20:30:47 pm от lilibell »

*
« Отговор #745 -: Октомври 20, 2015, 20:43:33 pm »
Лили, значи е малко по-силен от прегнила, но по-слаб от този английския, който е 10 хил :)

iu означава international units --> т.е. на български е международни (мерни) единици :)

Ю = u (units); units = (мерни) единици... Явно не им се е превеждало :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #746 -: Октомври 20, 2015, 20:51:18 pm »
Черпя ви с едно стихотворение, днес ми е едно такова....благодарско....

,,Благодаря"
Мира Дойчинова – irini

Благодаря ти, любов. Че в душата ми тихичко мина.
Че на пръсти промъкна се, а остави всевечни следи.
Благодаря за това, че превръщаш във пролети зимите,
и след теб е по-светло, по-цветно, по-мое, нали…

За това, че разбрах всеки смисъл на твойто очакване.
За това, че мълчах, че се смеех, и болях, и летях.
Благодаря ти, любов. Всяко толкова тихо проплакване
е надежда за свят, в който няма самотност и страх…

За това, че крилете ми винаги поникват по двойки.
За мигът, в който аз преобръщах небета в сърцето си.
И за всичката смелост през дните ми. Колкото толкова.
Благодаря ти, любов. Че те имах. За вечност. До себе си.

За това, че и ти с необятен замах ме създаваше също.
Че укрепваш духа като щит, с всеки устрем на волята.
И че винаги имам гнездо, във което се връщам.
А пък ти съществувай. Сега. И завинаги. Моля те.

Хора, тази тема явно ще е късметлийска....дано!
*
« Отговор #747 -: Октомври 20, 2015, 20:58:21 pm »
Кали  :bighug: :bighug: :bighug:
Аз викам до 50та страница да сме се изнесли всички от тук!

« Отговор #748 -: Октомври 20, 2015, 21:06:22 pm »
Добър вечер на всички в късметлийската тема   :)

Дъждът ще измие целия ни невървеж досега и ще продължим на чисто   :D

п.п. Кали, мерси за стихотворението! ИриУспява да изрази и неизразимите неща.
« Последна редакция: Октомври 20, 2015, 21:08:00 pm от Mirracles »
*
« Отговор #749 -: Октомври 20, 2015, 21:14:46 pm »
Момичета сетих се да пиша нещо, може би не е подходящата тема, но тъй като това е една от най-посещаваните теми има вероятност повече хора да го видят и да им е полезно. Става въпрос за задължителните вирусологични изследвания преди процедура - който е от София може да си закупи ваучер и да си ги направи за 25 лв., офертата изтича в началото на ноември така че който желае трябва да побърза. Но те имат валидност 3 месеца така че който прави процедура следващите месеци ще му влязат в употреба. Ако някой се интересува да ми пише на лични, ще му кажа коя лаборатория и как да си поръча ваучерите

« Отговор #750 -: Октомври 20, 2015, 21:28:02 pm »
миракълс, аз не го приемам като не вървеж, а като урок по търпение....
Да приемем, че вече всички сме по-мъдри, по-готови, по-ценящи...
*
« Отговор #751 -: Октомври 20, 2015, 21:35:51 pm »
Наистина че остана малко.Търпението е добродетел.Нека да си изчакаме датата за теста.Предварителния може само да ни обърка. :goodluck: :babyflips:
.
*
« Отговор #752 -: Октомври 20, 2015, 21:41:47 pm »
Абе малко малко, още 6 дни. Изглеждат ми като 6 месеца  :( Интересно че БТ ми се вдигна още малко, дано да е добър знак

« Отговор #753 -: Октомври 20, 2015, 21:43:51 pm »
Търпението е чудесна добродетел, но когато ни се изпращат такива изпитания за търпението, хич не ми е лесно да го приемам философски.
*
« Отговор #754 -: Октомври 20, 2015, 21:50:14 pm »
Температурата си варира с 1,2 градуса.Къде нагоре,къде на долу
*
« Отговор #755 -: Октомври 20, 2015, 21:57:36 pm »
Ами аз пък се сетих пак да повдигна въпроса за цервикалния мукус.

Лили, ти само един ден ли имаше мукус? Цели 2 дни преди пункцията... Аз обикновено като спре мукуса и спирам с кекса...защото нали мукуса пресъхвал в деня на овулацията...

Демек ако като Лили пресъхвам 2-3 дни преди овулацията, а последния кекс е бил 3-4 дни преди овулацията...нищо чудно, че няма резултат бебеправенето :/

*
« Отговор #756 -: Октомври 20, 2015, 22:12:14 pm »
Маки ако сперматозоидите са минали докато си имала хубава ЦС, няма проблем че после е пресъхнала и следва О. Така пише в статиите - фертилната ЦС е преди О, а не по време на О. Плюс това когато ЦС е фертилна, тя си променя структурата, под микроскоп се виждала като каналчета, по които минават плувците. Тя им служи за защита и презареждане на батериите. Само когато са минали през такава ЦС те могат да стигнат до тръбите и да преживеят 2-3 дни докато дойде О. Така че според мен не се притеснявай ако ЦС изчезва малко преди О. Имай предвид и нещо друго - при мен О беше задържана заради оргалутрана, иначе можеше О да е и на следващия ден след ЦС, кой знае  :?

*
« Отговор #757 -: Октомври 20, 2015, 22:36:56 pm »
Мда, сега погледнах, че в деня на ЦС при теб са сложили подтискащите...

Ох, аз не мога да се прежаля да кекся повече от 1-2 пъти в месеца, този месец 3 пъти та затова имам надежди... Ама трябва повечко кекс за бебе... Така с 1-2 пъти не че е невъзможно, ама малко е на магия...

Ако и този месец не съм бременна, ноември пропускаме и декември ще правим коледни бебе, както миналата година... с много кекс :)

*
« Отговор #758 -: Октомври 20, 2015, 22:41:00 pm »
Проблемът е, че като не знаеш кога ще ти е О, няма как да си направиш плановете за кекса. На мен често ми се е случвало да давам зор щото очаквам О примерно след 3 дни, а тя вземе че се случи след седмица и ММ е крайно изтормозен и отвратен от цялата процедура и отказва да ми дава материал или го дава с много зор  :( И така често като го изтощя в неподходящо време после не мога да го ползвам когато ми трябва

*
« Отговор #759 -: Октомври 20, 2015, 22:45:10 pm »
Да и при нас е така. Кекса е само за материал. А преди доста ни харесваше да интимничим.

Сега, кой каквото ще да разправя, колкото и да се опитваме да интимничим, знаем, че целта е материала...

Направо нямам търпение да забременявам и да раждам вече, че да може да се отдадем на приятен интимен живот...