Хаха, Мира, къде ги намираш тези картинки с влакове
много яко
Синеочка, и аз имам познат (мъжът на най-добрата ми приятелка в Лондон), който като младеж е ял котки с приятелите си. Та явно много хора го правят :/ Другата седмица вече партито ще се състои, ако няма пресен заек, ще правя задушено с някакъв друг звяр (и водката)
Наводнението беше по моя вина. Нали ви обяснявах как американците добавят отрова (флуор) в питейната вода, за да са сигурни, че населението, дори и здравословно да живее, ще се разболее (те са най-болнавата нация в света, а и фармацевтичните компании печелят от болни хора. Ако всички сме здрави, цялата тази фармацевтична промишленост ще фалира)... Та както и да е, водата в нас минава през Филтър и я събираме в кана. Пуснах аз да изфилтрирам малко вода и съм забравила чешмата и съм отишла горе на втория етаж да гледам телевизия... След 2 часа слизам и беше някакъв ад. Всичко мокро, 4 пръста вода и по стените тръгнало... Та вместо да готвим, изгребвахме вода. Вчера наехме и една от ония прахосмукачки перящите, дето изсмукват вода...почти вече сме нормализирали, само дето по стените стоят тези мокри петна, сигурно ще трябва да пребоядисваме. Та така си направих беля от нищото...
За кърлежите щях да казвам, че няма спасение :/ иска си пощене. Моята ангорка само бълхи хващаше, ама то едно време нямаше каишки и препарати. Но кърлежи никога, щото те се пощят котките, или може би козината и беше толкоз дълга и гъста и сплъстена понякога, че кърлежите не са намирали месото да се забият в него...
Ние приключихме с опитите този месец. 3 пъти през ден във важната седмица, без ОТ. Сега чакам закъснение на 1 ноември, когато ще летя за Лондон
Алис, 3 положителни тестове и симптоми си е супер
лека и спокойна бременност и пухкаво бебче на финала
Лили, Ади, Усмивчица, Кали, Мира, Сърчице и другите момичета (и аз в това число) хайде на положителните тестове