Добро утро и от мен, момичета.
Jbrul, Кали, Мира, благодаря за съветите и рецептите за заек
ще погледна и в рецептурника, но пияният заек на Мира много ми допадна, много обичам алкохолени яхнийки аз и макар, че от заека аз няма да ям, мисля да го удавя в алкохолец
Лили, одеве още докато спях с едното око надникнах и ти писах за лежането... Според мен не е необходимо, аз когато лежах не забременях, а когато мъкнех тежките каяци по плажовете и колоездех по 20км на ден, си забременях...
За мен лежането, айде почивката да я наречем, е много важно от енергийна гледна точка. Дето казват, има много мъдри идеи в мозъка ни, но е прекалено шумно наоколо, за да ги чуем. Та и с тялото е така --> дай му шанс да използва (неизразходваната за разходки) енергия за развитие на ембриона. Тялото има функции да се самолекува и саморегулира. Но енергия е нужна за тези функции и затова ти казах, лежи си и му осигури енергия, че то и без това само 3 дни лежане ще са.
Иначе залежаване със седмици и месеци НЕ бих препоръчала на никого
Евелин, аз съм много против цветни снимки на хора без хламидия. Точно, защото, ако си нямал хламидия, няма как да са се запушили. Но пък напоследък четох, че някои хора се раждат с тесни, нагънати тръби или придобиват непреодолимост поради физическо разположение на органите --> примерно много са притиснати органите един в друг и затрудняват проходимостта. Моят десен яйчник, например, е невидим на ултразвук --> някъде отзад е, притискане има на вътрешностите ми, той Стаменов затова хич не го хареса и настояваше за ЦС, а тя като се оказа нормална, направо каза, че са лапаро съм, щото този яйчник бил съмнителен...
Та сега, от върл противник на ЦС, реших, че ако няма бременност, дори и да няма хламидия, хубаво е ЦС да се направи, ама НЕ да се почне с ЦС, а да се установят и адресират всички останали проблеми (хормони, спермограма, генетични, имунологични) и чак тогава, ако няма бременност да се прави ЦС.
Ако е имало хламидии, да се почне от ЦС
Оф, аз пак забравих да направя ТО, свга като видях Павла и се сетих, пфуу.
Вчера пак имах ЦС (след като преди вчера нямах и грам --> демек във вторник имах и вчера), та веднага пратих един СМС на ММ да се готви за борби
този месец много добре се справихме с бебеправенето --> понеделник, сряда и петък...дано да е станало и да не се налага още
Хубав ден на всички и спокойно мътене
Ох, сега видях поста на Мира за ЦС --> има, има връзка М/у тръби и хламидия...
НО не трябва да се тръгва с ЦС...