Лили, ЦС се влияе от стимулацията. На мен първия път ми се появи още на 6-7 ден от цикъла и си спомням, че виках на Стаменов --ужас изпуснахме овулацията, а той каза ЦС не значи, че си овулирала, а че тялото се приготвя за О. И ме успокои, че по време на стимулация ЦС се увеличава и че няма да изтървем фоликулите.
Иначе поздравления за кекса, това е правилното решение. А мъжете се възстановяват за 1 час. Има мъже които дават материал 2 пъти в рамките на няколко часа, за да се събере достатъчно материал. Така че не го мисли. Стиснали сме ти палци, успех утре!
Алекс, радвам се, че си се запалила по кълновете, аз моите бобови всяка седмица ги покълвам преди да ги сваря, че иначе много газове имаме от тях, ако не ги покълна. Но сега ми е първи опит с лечебна цел и ядене на сурови кълнове, ще ви държа в течение и ще сложа оше една снимка, преди да почна да ям лещата. Оризът ми не е чул, уж е кафяв и органичен, но като каза за обвибвката --> моят е изтръгнат от обвивката, та явно затова не покълва
Милена, дано да си бременна или в най-скоро време да забременееш, но ако не стане до НН, направо търси специалист, а даже за спермограма, няма какво да чакате НН, а отивайте да пуснете една спермограма още сега...
Мечта, както ти е писала Евелин, много е важно да разбереш, дали възелчето/мехурче и т.н е от вътрешната страна на стената на матката или от външната страна на стената на матката. И питай колко е голямо. На мен, за да установят по добре размера и местонахождението на моите миоми (имам 4) ми правиха ултразвук със солен разтвор през катетър в матката го вкараха. Не знам това дали се практикува в бг, не беше нищо особено, просто на магарето сложиха една памперс подложка за изтичането на разтвора...
Мира, радвам се, че добре е минал прегледа в специализираната клиника. Сега ще броим дните до ЦС, нали така? Или още по-добре до закъснението
Ади, къде се губиш та те няма... Хайде на кекса довечера
Далинда също ХИч не се мярка, както казва Синеочка "яко дим" ...
Аз от вчера се радвам на котето, че вече си научи името и като я викна и идва
голяма радост ми създава и наистина имах нужда от всякакви и каквито и да е положителни емоции и съм щастлива, че се престрашихме да си вземем домашен Любимец, защото ми създава положителни емоции
Хубав и усмихнат есенен ден на всички и някой има ли някакви интересни планове за почивните дни?