Добро утро, момичета. Айде по едно кафе да цапнем
Да се оплача аз и на вас. Докато ревах, че само ми цапа...днес-кръвоизлив
Сутринта още в нас се ,,излях", викам си, то дето съм спала се е насъбрало....да, ама не. Отидох на работа и...няма да изпадам в подробности, но доста се изплаших. Зави ми се свят, прималя ми едно такова, разтрепериха ми се ръце, крака, абе все едно олекнах и всеки момент ще полетя. Сега съм в нас и на обед ще ходя при личния за болничен и направление за гинеколог. Купих от аптеката калций-фосфор-це и се натъпках и с витамин це, дано спре това чудо, че ....абе аз от де имам толкова кръв? Сякаш литри изтекоха, ужас. Аууу в аптеката ми стана много смешно, да ви разкажа да се посмеете и вие. Има едно младо момче там и все на неговата каса се падам. Та, преди три дни си купувах от него тест за бременност, пък днес кръвоспиращи хапчета и превръзки за родилки (че са по-дебели). И той ме гледа с едни големи очи, милия. Явно ме е запомнил с тез тестове, че аз големи обяснения му дръпнах за марките и за чувствителността. Посмях се де, като излязох от аптеката
Тъпча тука един шоколад и май съм по-добре. Дано спре туй чудо, че иначе пак ще се наложи абразио, пък мойта лекарка я нямааа
Вече съм убедена, че ще тръгна по сериозни лекари. Почвам сега да чета за клиниката в Тутракан-хубави неща съм чувала. Ако трябва и лапаро ще направя, не мога да живея в неведение и само да се чудя критическа ли е, хормони ли е, ендометриоза ли е.... Те тука наще доктори ,,лекуват" симптомите, ама диагноза да поставят-хич ги няма. Сега ако ида и веднага ще ме кюртират, сигурна съм. Да, ама няма да се дам
Хубав ден на всички и пишете, аз ще вардя леглото днес