0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #160 -: Октомври 04, 2015, 23:34:48 pm »
Вие пак сте изписали света. И аз днес чистих,aма на почивки и с бебефона.Значи голямо удобство е този "боклук", добре че и с камера го взехме. Имайте го впредвид момичета,кaто се обебите. С него малко от малко върша и домакинската част. И у нас като у Кали работа за целия китайски народ (Смайли, докарай някое друго китайче като ходиш :lol:), ама така ще е.
Съгласна съм с Маки за некупуването, т.к. с изхвърлянето имам голям проблем. Плюшкин съм като цяло и във всичко намирам нещо сантиментално. Още си пазя моля ви се колекцията от миришещи листчета ( голяма мания бяха), любовни бележки разменяни с един съученик, тебешири от първия ми изнесен урок, стотици парцали, в които все намирам нещо сантиментално. Наглед са малки неща, ама малко по малко и ще вляза в онова предаване по ТЛС "Вещомани".

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #161 -: Октомври 05, 2015, 09:11:45 am »
Добро утро момичета! Да се похваля - продължаваме да действаме, фоликулите нарастват макар и бавно, но те моите са си такива мотльовци по принцип. Хубавото е, че и двата вървят с 1 мм разлика - в момента са 12 и 13 мм. Долу горе по 1 мм на ден ... не знам дали е хубаво или не,пуснах хормони и до обяд ще се чуем с док да ги изкоментираме. Цяла нощ сънувам някакви пункции, хормони, почти не съм спала. Дано да си струва цялата лудница  :(

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #162 -: Октомври 05, 2015, 09:38:33 am »
Лили, видя ли, че в крайна сметка организма отговаря на стимулацията. Малко по малко ще пораснат, няма де да идат. Хора, аз до два часа през ноща съм кашляла като луда. Ни сироп имах ни мед...ужас...ставах ядох захар, пих води...еее, няма! Тъъъкмо съм заспала, айде...менструалните болки. Не издържах и станах в 5.30  и сега едва гледаааам. Синеочке, как казвате на Александра? Алекс, Саше, Али? На мен най-мк харесва Али :)
« Отговор #163 -: Октомври 05, 2015, 09:44:53 am »

Лили,

Радвам се, че всичко върви добре. Стискаме палци успешно да вървят и натам нещата!
Напълно те разбирам колко ти е напрегнато и как психиката ти е ангажирана изцяло с това.
Спомням си, че четох една статия за една жена, която минавала през сложен курс на лечение и за да не мисли за това постоянно си беше организирала комедийни вечери със семейството си. Напук на ситуацията изгледали колкото е възможно повече наистина забавни комедийни филми. Разказваше как смехотерапията е помогнала за значително по-добър успех от лечението.

« Отговор #164 -: Октомври 05, 2015, 09:55:35 am »
Здравейте момичета, давам отчет какво се случва при мен. Резултата от изследванията- Ureaplazma parvum- положителен .Изписаха ми доксициклин ,но аз ще пробвам един курс с хомеопатия, ако не стане тогава ще се тровя- нямам друг избор. След това ме очаква ЦС. При мъжа ми направихме първа спермограма и то CASA- Обем1.5мл
Температура 24
Втечняване 15
Ph8.40
Въздържание 4дни
Аглутинация не
Концентрация 20.54М/мл
Sperm number 30.81М/проба реф >40%
Прогресивно подвижни 31.71% реф >50%
Подвижни 76.27% реф >50%
Морфология 12.87%реф >14%
Диагноза oligoasthenoteratozoospermia.

Казаха ми ,че не е толкова зле положението макар ,че има отклонения в доста показатели.Ще го пращам на уролог , но ми казаха за чай от бабини зъби,  вашите мъже пили ли са го и дали има резултат, защото ММ е противник на каквито и да е било лекарства?
« Последна редакция: Октомври 05, 2015, 10:00:29 am от djina_gi »
*
« Отговор #165 -: Октомври 05, 2015, 10:04:33 am »
djina при нас доста добре се отразява чая от бабини зъби, но добавям също така магарешки бодил и невен. Други билки по желание и за вкус - малко мащерка или мента. Даже снощи пак му правих. Може да опиташ и бърканицата, има рецепти някъде във форума, тя е и вкусна на всичкото отгоре.
Кали бързо оздравяване, вирусите пак плъзнаха. И ММ тези дни е страшно отпаднал, киха, ръси бацили и все гледам да стоя далеч от него. Ние за имунната система пием бъзов сок - всяка есен правя 4-5 бутилки, обаче лятото нещо го бяхме зарязали и ето ти резултата. Иначе предишни години една настинка не ни е хванала. В момента го лекувам с тинктура от ехинацея - да ти кажа много помага, ако видиш, че се влошаваш може да я пробваш.

« Отговор #166 -: Октомври 05, 2015, 10:07:32 am »

Евелин, рано ти е още за тест, не знам защо си го правила толкоз рано :) хайде, дано да се изненадаш приятно след 3-4 дни :)

Здравейте!
Първо ми падна температурата. Ядосах се и реших за да не го нося в чантата си, да го направя този тест (с предизвестен резултат) и да ми се маха от главата. Той беше от комплекта с ТО, нито го знам колко е чувствителен нито нищо.
Второ - болеше ме корема.
Странното е че ми е малко рано за М, да не вземе да се окаже, че съм с къса ЛФ?
Решихме да забъркаме един кекс за удоволствие и след него се получи леко розово зацапване (примесено с другите liquid - и). Помислих, че лелката чука на вратата, но засега не е пристигнала.
Или ще е днес, или утре, или ... не знам.
Гърдите ми спаднаха сякаш, а и температурата остана ниска и днес. Тъпата болка в корема продължава.
Няма на какво повече да се надявам, според мен.
*
« Отговор #167 -: Октомври 05, 2015, 10:15:25 am »
Mirracles и аз се опитвам да си отвличам вниманието със странични неща - за мен това са цветята ми, събота пак ходих и си напазарувах и ММ нищо не казва за моята шопинг терапия. Иначе все мрънка, че вкъщи е джунгла, но този път явно ме усети, че съм под пара.
evelinapa нали знаеш, че докато не дойде цикъла надежда винаги има  :crossfingers:

*
« Отговор #168 -: Октомври 05, 2015, 10:57:29 am »
Добър ден и лека работа на всички работещи!

Лили, твоя мъж големи пости го чакат, но поне си знаеш, че всичко си струва. Иначе огромни палци от мен. :grouphug2: :grouphug2:
Кали, викаме й  Александра, Али и Сандра. Май по-често я Сандросвсме. Макар, че е най-добре на цяло име, за да си го научи по-бързо. Имам една позната детето е с две имена Данаил-Александър, но всички му викат Чочо, та то горкото не реагира на имената си.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #169 -: Октомври 05, 2015, 10:57:47 am »
Момичета, отчитам и аз неуспеха си този месец. БТ днес спадна. А имах надежди заради по-високата си темп. разлика този месец, но уви.
« Отговор #170 -: Октомври 05, 2015, 11:16:50 am »
Евелина и ljubov,

Докато не пристигне лелката, нищо не се знае! Ако пък пристигне - нов месец, нов късмет!

Синеочке, идея си нямаш колко много ме нацели с тази картинка. Все едно се огледах в огледалото, заедно с настроението си.

djina, внимавай да не те подведат с хомеопатичното лечение и да си изгубиш излишно време. Уреаплазма не е безобиден микроогранизъм и се свързва с появяване на допълнителни репродуктивни проблеми, ако не се вземат мерки своевременно. Обикновено се лекуват и двамата партньори при наличието му, за да се избегне повторно заразяване и тн. Опасно е и за плода, при евентуална бременност на фона на наличие на този микроорганизъм. Посъветвай се със специалист!

« Отговор #171 -: Октомври 05, 2015, 11:42:52 am »
Така е Мира, но намалява надеждата. И теста ми е отрицателен, и температурата спаднала. Няма на какво да се надявам. Видяло се е, че пак ще се тръгва по лекари.
 :crossfingers: за всички чакащи.

И току що установих, че имам обилна белтъкообразна, разтеглива слуз, каквато липсва по време на овулация.
Вече не знам да плача, или да се смея  :D
Не може да е овулация, защо има такова нещо?
« Последна редакция: Октомври 05, 2015, 13:18:17 pm от ljubov »
« Отговор #172 -: Октомври 05, 2015, 13:20:27 pm »
И аз имах нещо подобно онзи ден. Не обилно, но го имаше.
Чудна работа...
« Отговор #173 -: Октомври 05, 2015, 13:29:13 pm »
Евелина и Любов,

Те заради това казват, че всеки от методите за определяне на фертилните дни има процент на ефикасност, включително и този със следенето на цервикалната слуз, защото се влияе от много фактори и нещата не са винаги като по книга. Затова казват, че е подходящо да се ползват поне два метода едновременно, за да се стигне до по-голяма точност на изводите. И при мен често има такива дезориентиращи сигнали от сорта на белтъкообразна ЦС по никое време, напрежение в гърдите или липсата му и тн.
« Последна редакция: Октомври 05, 2015, 13:31:08 pm от Mirracles »
« Отговор #174 -: Октомври 05, 2015, 13:40:38 pm »
Мира, аз всеки месец около и след овулация съм с болки в гърдите и корема. ЦС също има, като се променя по време на цикъла. Такава обаче, като белтък не съм имала от година може би. Аз засичам БТ, ЦС и от този месец шийката (още се уча).
И аз не знам защо си го причинявам :D явно наистина не винаги всичко е като на теория.
Ми...не знам момичета, че няма бременност е ясно, моята ЛФ е 13 дни, според ФФ днес ми е 12-я.
Поне да сложа едно сърце довечера си мисля  osi_10 Нали са казали хората - правете секс като видите еди каква си ЦС  :)

Евелина, твоята ЛФ колко дни е, защо си се отчаяла толкова рано?
« Отговор #175 -: Октомври 05, 2015, 13:46:13 pm »

Любов,

Точно така, трябва да се използва, щом я има! Я сложете едно сърце довечера и не му мисли толкова!  :)

Между другото преди и аз нямах така обилна белтъкообразна цс. Когато почнахме бебеправенето ми направи впечатление, че сякаш организма ми се приспособи към това и започна доста по-обилно да се появява.

« Отговор #176 -: Октомври 05, 2015, 14:05:56 pm »

Евелина, твоята ЛФ колко дни е, защо си се отчаяла толкова рано?

Не знам колко ми е ЛФ, защото от скоро ползвам ТО и още се ориентирам. Но, ако ми дойде утре, ще излезе че е 12 дни (даже 11), а това мисля е малко.
Отчаяла съм се, защото ми падна темп., и много ме боли тумбаката ;) .
Прежалих го вече този цикъл.
Ще се ходи на док., ама хайде да видим от къде ще спестя некой лев, че нашия малко кожодер си пада  8O
*
« Отговор #177 -: Октомври 05, 2015, 15:06:26 pm »
Djina, не си губи времето с хомеопатия в този случай! Няма как да се изчисти уреаплазмата освен с аб. Неслучайно са ти дали доксициклин, който е силен. Казали са ти, че и двамата партньори се лекуват.

« Отговор #178 -: Октомври 05, 2015, 15:07:36 pm »
Евелина, разбирам те, ама толкова добре :D
И все пак, нали още няма цикъл. Нищо не се знае със сигурност. Аз затова понякога си мисля, колко по-спокойно ще ми е, ако не знам каква ми е БТ, ЦС и т.н
« Отговор #179 -: Октомври 05, 2015, 15:30:43 pm »
Евелина, разбирам те, ама толкова добре :D
И все пак, нали още няма цикъл. Нищо не се знае със сигурност. Аз затова понякога си мисля, колко по-спокойно ще ми е, ако не знам каква ми е БТ, ЦС и т.н

Да, бе! Ама не мога да се спра!  :witch: