0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #140 -: Октомври 04, 2015, 10:18:05 am »
Съжалявам, Кали  :( Нали знаеш, само битката е загубена, но не и войната  :P

Синеочка, в средата на ноември ще ходим до Китай  :P
*
« Отговор #141 -: Октомври 04, 2015, 10:21:55 am »
Добро утро момичета  :) Кали явно още не ти е дошло времето да напуснеш хубавата ни темичка. Ще ни правиш компания още известно време.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #142 -: Октомври 04, 2015, 10:47:35 am »

Хайде да пием кафенце! Разбира се, че съм с вас, момичета. Надявам се, скоро детската стая да е факт и в графиката ми да има мноооого сърца :) пък, каквото стане  :wink:

макенце, ето я Порша-та! Пожелавам ти много скоро да имаш две Порши-котка и количка със сладък, бузанест пълнеж :)
Лили,как си днес? Усещаш ли някакво неразположение от инжекциите или още е рано?
« Последна редакция: Октомври 04, 2015, 11:05:58 am от Калия »
*
« Отговор #143 -: Октомври 04, 2015, 11:06:47 am »
Кали никакви усещания нямам, чак се притеснявам дали мерионала действа. В нета чета, че на някои жени не им действа и се прекратява стимулацията. Така или иначе ще видим в понеделник дали гадовете са пораснали. Неразположения нямам, но ЛЯ ме наболява леко и се надявам това да е признак, че действа. Тази седмица пак ще е лудница - трябва да даваме кръв за изследвания, материал за микробиологии... хем се надявам фоликулите да пораснат по-бързо, хем ми се иска да имам поне 2-3 дни за да направя изследванията, че се притеснявам да не ми канселират пункцията заради липса на задължителните изследвания

« Отговор #144 -: Октомври 04, 2015, 11:21:07 am »
И аз съм пълен провал този цикъл  :(
*
« Отговор #145 -: Октомври 04, 2015, 12:41:47 pm »
Синеочке, ние заминахме, защото на ММ му предложиха страхотна оферта за работа. А иначе и двамата знаем френски, с френски гимназии сме. Няма нищо интересно в нашата история. Иначе не съм съгласна, че в България е чак толкова зле, колкото хората, които живеят тук си мислят. Съвсем нормална държа сме си, просто сме изключително инертен народ и все чакаме някой друг да поеме отговорност за делата ни. Всички западни държави са минали през този момент. С абсолютно нищо не откриваме топлата вода.
Да сме живи и здрави, ако/когато имаме дете, не искам да г отглеждам във Франция.
*
« Отговор #146 -: Октомври 04, 2015, 12:56:10 pm »
Здравейте момичета.
Доста сте изписали,но по-късно ще Ви прочета.
Успех във Франция на Pav-la, дано бебеправенето там да е по-успешно  :)
Кали,явно наистина не е дошло времето да ни напуснеш форума. Нов месец-нов късмет... всеки месец си го повтарям и аз.
При мен няма нищо ново,освен,че на 9-ти ден имах доста обилна ЦС,подобна на белтък...доста странно за 9-ти ден от МЦ,а и температурата ми не се променя. Цикъла ми е около 25-26 дена,предполага се, че О ще е около 12-13 ден. Днес пък нямам никаква ЦС или поне не съм забелязала до момента.
Дали наближава О или е нещо друго.... не съм много запозната.
« Отговор #147 -: Октомври 04, 2015, 16:04:24 pm »
Привет мили мои,

Честито писанче на Маки, голям сладур е!  :D

Кали, Евелина, нов месец - нов късмет! Няма да се даваме!

Лили, стискам палци стимулацията да мине леко и успешно!

Rrrr, слагайте сърчица през ден в този период и не се тормози толкова дали нацелваш деня с точност. Все пак плувците могат да оцелеят от 2часа до 5 дни, в замисимост от много неща. Зареждайте фурната със свеж кекс и стискаме палци  :wink:

Аз съм притихнала в очакване на деня за консултация в първата клиника по стерилитет. Още малко остана.
« Отговор #148 -: Октомври 04, 2015, 20:36:10 pm »
Пълна тишина... Къде са се изпокрили всички?

Аз съм се отдала на мечти. Днес, докато се разхождах в парка, едно супер сладко хлапе около 2 годишно, така се затича към мен сякаш тича към мама. Много мило ми стана и цял ден си мечтая как моето детенце тича към мен и аз го посрещам с отворени обятия  :)

Много се надявам и вярвам,че рано или късно ще се случи!
« Отговор #149 -: Октомври 04, 2015, 20:43:09 pm »
Аз съм тук :)
И това ще стане Mirracles, ще видиш!
Аз днес цял ден чистих, мих, дрехи прибирах и накрая все едно нищо не съм свършила :( В нас има работа за целия китайски народ. Не ща да си представям какво ще стане като почнем ремонта на детската...там пък колко боклуци има, не е истина. На мнение съм вече, че ако едно нещо не се ползва повече от 6 месеца примерно, значи не е нужно и няма смисъл да се държи. Та, ще изхвърля много нещо...
Днес явно всички са се отдали на почивка и разходка :) Айде, да ви е на кекс, аз съм пак на ракийка, че нали имам червена гостенка, мога да си пийна без да се притеснявам дали не съм Б :D
« Отговор #150 -: Октомври 04, 2015, 20:48:56 pm »
Кали,

Щом си на ракийка, наздраве, набебе и вхобще на късмет!
« Отговор #151 -: Октомври 04, 2015, 20:55:24 pm »
Аз съм тук :)
И това ще стане Mirracles, ще видиш!
Аз днес цял ден чистих, мих, дрехи прибирах и накрая все едно нищо не съм свършила :( В нас има работа за целия китайски народ. Не ща да си представям какво ще стане като почнем ремонта на детската...там пък колко боклуци има, не е истина. На мнение съм вече, че ако едно нещо не се ползва повече от 6 месеца примерно, значи не е нужно и няма смисъл да се държи. Та, ще изхвърля много нещо...
Днес явно всички са се отдали на почивка и разходка :) Айде, да ви е на кекс, аз съм пак на ракийка, че нали имам червена гостенка, мога да си пийна без да се притеснявам дали не съм Б :D
И аз цял ден чистя  :lol: Това за 6те месеца е добра идея  :lol:
Наздраве ! Аз ударих едно бяло винце много хубаво.Не знам дали мога да го кажа  :lol:
*
« Отговор #152 -: Октомври 04, 2015, 21:12:34 pm »
И аз съм тук момичета, наздраве и от мен  :D Аз не смея да пия, но ще ви правя компания. Даже на ММ днес му беше последния ден, в който му позволих малко червено вино. От понеделник нататък докато не мине пункцията, никакво пиене, кекс и т.н. удоволствия.
А това с боклуците аз отдавна го практикувам, едно нещо не ти ли потрябва половин - една година, значи никога няма да ти потрябва и няма смисъл да се пълни къщата. Не може човек да си изчисти, навсякъде се събира прах и мръсотия. Това с трупането според мен е характерно за по-старото поколение. Например майка ми все събира някакви ненужни неща. Мен пък ме задушават толкова вещи вкъщи и обикновено пълня чувала и на боклука  :lol:

*
« Отговор #153 -: Октомври 04, 2015, 21:38:19 pm »
Лилибел, намерих едно клипче в ютюб за инжекциите, но вероятно мъжът ти е станал половин медицинска сестра. Аз също си ги слагах сама. Мислех си, че няма да мога, но клиниката ми беше в друг град, а и където живеех така практикуват всички (стимулациите ми бяха с пурегон).
https://m.youtube.com/watch?v=8MPdw-0HbTg

Маки, много хубаво малко тигърче си имаш. Като я обезпаразитиш, бълхите няма да избягат, а ще умрат.

Успешни опити на всички!

*
« Отговор #154 -: Октомври 04, 2015, 21:40:42 pm »
Мерси blue_sky, но marsi онзи ден ми пусна едно клипче, което доста ни помогна. ММ го изгледа и вече наистина доста добре се справя, нищо не усещам от инжекциите. Аз сега чета за ЛХ по време на процедура, много ме притеснява да не ми е скочило преди да започнем да го подтискаме с лекарства  :( Изобщо тези притеснения никак не ми помагат

*
« Отговор #155 -: Октомври 04, 2015, 21:45:44 pm »
Привет и от мен... Аз цяла нощ не можах да мигна от вълнение покрай това коте, направо си представям с бебе какво ще е :) Сутринта, отворих да видя какво става и гледам кроасаните на Кали...ее, ама Кали, бива ли така...задрямала съм и ги сънувам тези кроасани и в 8:30 ММ идва и ми вика, че много бил гладен и щял да почва да прави палачинки за закуска. Викам "не"! Искам кроасани :p

Ние от сутринта сме по задачи --> кроасани, после супер маркета за храна, после капки за бълхи за Порша и една катерушка и купихме, исках и млеко за котета с премахната лактоза (в англия има на уискас, но тук не). Тук имаха само прахообразна химическа формула, викам оо, не, тва от кой век е, прахообразно млеко не... Та не взех... После до магазина за авточасти, че двете огледала на колата са счупени :/ и чак сега се прибрахме.

Евелин, рано ти е още за тест, не знам защо си го правила толкоз рано :) хайде, дано да се изненадаш приятно след 3-4 дни :)

Кали и аз така практикувам с 6те месвца, но аз и друго практикувам --> НЕкупуване на неща, без които и досега сме живели, независимо колко привлекателно изглеждат. В началото като заминах за Англия, всичко купувах...ее, като почнах да изхвърлям и ми минаха пред очите всички тези боклуци, дето уж не можех без тях...направих си сметка, че не само трябва да се изхвърля, а не трябва да се и купува. Почти нищо не купуваме в нас и даже хората ни се смеят, че уж сме в чужбина, а живеем като кучета. Ами ние спестените пари от боклуци ги харчим за пътуване и почивки :) иначе обичам да ходя по магазините, да гледам тези привлекателни "боклуци" и да мечтая, че някой ден ще ги имам... После като отида в магазина след 6-7 месвца и на мястото на предишния боклук, сложен по-нов модел боклук и хем си викам "ох, добре, че не го купих преди 6 месеца, сега ще мога да си купя по-новия модел", хем знам, че е абсолютно излишно купуването на каквото и да е нещо, което след 6 месеца вече е изпреварено от по-новия си брат...

За мен и това, че сменихме няколко държави също оказа влияние на купуването. Ако имахме много мебели и притежания в България, никога нямаше да заминем за Англия. Ако после се бяхме отрупали със скъпи неща в Англия, никога нямаше да заминем за САЩ... ММ казва, най-необходимото е да сме заедно и няколко неща от първа обходи мост в една раница. Без другото се оцелява :)

Много се отплеснах май... :)

Лили, как те слуша твоят мъж за виното и кекса? Моят, уж е кротък, но ако спомена чашката или вредните навици и чак скандал ми вдига :/ ...

Хайде набебе момичета и скоро дружно да се измъкваме към бременната тема...

Ох, исках да кажа за това, дето колегите ще говорят зад гърба ни, ако ни разпознаят. Аз лично, хем не искам да ме разпознават, хем много не се и крия и не полагам усилия да заблуждавам противника, а за говоренето, бъдете сигурни, че зад гърба на един човек винаги се говори, с повод и без повод, по една или друга причина, говорят ни и ние тях и говоренето няма да спре... Кофтито е като научим, че са говорили, иначе като не научим и си мислим, че не е говорено--> напротив, винаги има говорене.

Съгласна съм с Павла, че хората в БГ не осъзнават какво имат. Масовата манипулация е насочена към какво нямат... И затова са нещастни хората. Тук също са нещастни, защото имат това, което бедните народи искат, но нямат това, което бедните народи имат :) мога с подробности да обяснявам и да се аргументирам, даже държа да насоча вниманието на всички към това, което, от скоро разбрах, че е важно и което в бГ го има, а на запад не... :) но друг път :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #156 -: Октомври 04, 2015, 21:55:46 pm »
Maki много ми хареса твоята идея с НЕкупуването, наистина имаме и такъв проблем, че действаме малко първосигнално понякога. Всъщност ние рядко купуваме излишни неща, но пак се трупат колкото и да се ограничаваме. Наистина е по-лесно едно нещо да не се купи отколкото после да се чудиш къде да му търсиш място или да го изхвърляш.
Иначе за ММ какво да ти кажа - той рядко пие защото няма компания тъй като аз вкъщи не пия. И си позволява малко винце когато му направя нещо вкусно за ядене. А за кекса - наистина планирахме защото от хормоните така съм се разгонила, че ми личи от сто километра. Обаче решихме да прескочим защото утре ако всичко е наред ще трябва да ми взимат микробиология и не искам ненужни отклонения и проблеми. Пък и ММ в момента е болен, киха и пръска бацили, само това ми липсва да ми лепне нещо  :(

« Отговор #157 -: Октомври 04, 2015, 22:05:49 pm »
Олеее, маки, направо ти се чудя как ти се пишат такива романи от телефона :D aз хич не мога да пиша от него. По въпроса за живота в Бг и аз имам своята версия :)  До един извод стигнах съвсем на скоро-щастието е вътре в нас! Има хора, които имат едно, но нямат друго....пари, коли, връзки...семейния уют им липсва. Други пък имат прекрасни семейства, дечица, работа, но живеят трудно. Чувстват се нещастни защото нямат достатъчно пари, за да живеят така, както им се иска, а всъщност не осъзнават какво имат! Аз съвсем на скоро осъзнах колко много съм щастлива с хората до мен (преди все страдах, че нямаме достатъчно пари, за да живеем мааалко по-спокойно) и пет пари не давам, че не мога да ида на почивка за 10 дни-ходя на палатка на Дерето за 4 дни и съм толкова щастлива, че не го заменям и за 5 звезден хотел! Ценя всеки миг с любимите ми хора, усмихвам се и показвам на всички около мен, че щастието не е в парите. Че няма никакво значение колко скъпо си облечен, ако от вътре си празен, че може да си облечен по-скромно, но в сърцето и душата си да носиш най-голямото богатство! Ооооох, как се отплеснах....простете ми ;)
Ако някой има интересни идеи за детска стая, моля да ги сподели с мен. Аз още не мога да се спра на нещо конкретно. Не става въпрос за някаква стая боядисана в някакви цветове, а за нещо много тематично. Искам като влезе малкото в нея да се пренася в друг свят! Тя не харесва кифленски неща ;) визирам розовия цвят, барбита разни и тем подобни момичешки неща :) и още нещо щях да питам, ама пусто, как се отплеснах значиииии.....
*
« Отговор #158 -: Октомври 04, 2015, 22:12:15 pm »
Да, и аз вече се старая да не купувам вещи, които реално няма да ми трябват.

Калия, сега ще ти покажа идеи на момичешки стаи за тийнове.
https://m.youtube.com/watch?v=NK-Pfr_WwYU
« Последна редакция: Октомври 04, 2015, 22:14:48 pm от blue_sky »

« Отговор #159 -: Октомври 04, 2015, 22:26:27 pm »
Благодаря ти, Блу_скай, изгледах клипчето :) Ние искаме да е нестандартна стаята, каквото е и детето ни де :D
И понеже стаята е доста малка, сме се спрели на такова легло-ще прикача снимка.
Пеперудите са фототапет, който тя много хареса. Ако го сложим, ще мога спокойно да боядисам стените в семпли цветове, защото те са достатъчно шарени. Вероятно само щорите ще са цветни...дано се видят снимките