Привет и от мен... Аз цяла нощ не можах да мигна от вълнение покрай това коте, направо си представям с бебе какво ще е
Сутринта, отворих да видя какво става и гледам кроасаните на Кали...ее, ама Кали, бива ли така...задрямала съм и ги сънувам тези кроасани и в 8:30 ММ идва и ми вика, че много бил гладен и щял да почва да прави палачинки за закуска. Викам "не"! Искам кроасани :p
Ние от сутринта сме по задачи --> кроасани, после супер маркета за храна, после капки за бълхи за Порша и една катерушка и купихме, исках и млеко за котета с премахната лактоза (в англия има на уискас, но тук не). Тук имаха само прахообразна химическа формула, викам оо, не, тва от кой век е, прахообразно млеко не... Та не взех... После до магазина за авточасти, че двете огледала на колата са счупени :/ и чак сега се прибрахме.
Евелин, рано ти е още за тест, не знам защо си го правила толкоз рано
хайде, дано да се изненадаш приятно след 3-4 дни
Кали и аз така практикувам с 6те месвца, но аз и друго практикувам --> НЕкупуване на неща, без които и досега сме живели, независимо колко привлекателно изглеждат. В началото като заминах за Англия, всичко купувах...ее, като почнах да изхвърлям и ми минаха пред очите всички тези боклуци, дето уж не можех без тях...направих си сметка, че не само трябва да се изхвърля, а не трябва да се и купува. Почти нищо не купуваме в нас и даже хората ни се смеят, че уж сме в чужбина, а живеем като кучета. Ами ние спестените пари от боклуци ги харчим за пътуване и почивки
иначе обичам да ходя по магазините, да гледам тези привлекателни "боклуци" и да мечтая, че някой ден ще ги имам... После като отида в магазина след 6-7 месвца и на мястото на предишния боклук, сложен по-нов модел боклук и хем си викам "ох, добре, че не го купих преди 6 месеца, сега ще мога да си купя по-новия модел", хем знам, че е абсолютно излишно купуването на каквото и да е нещо, което след 6 месеца вече е изпреварено от по-новия си брат...
За мен и това, че сменихме няколко държави също оказа влияние на купуването. Ако имахме много мебели и притежания в България, никога нямаше да заминем за Англия. Ако после се бяхме отрупали със скъпи неща в Англия, никога нямаше да заминем за САЩ... ММ казва, най-необходимото е да сме заедно и няколко неща от първа обходи мост в една раница. Без другото се оцелява
Много се отплеснах май...
Лили, как те слуша твоят мъж за виното и кекса? Моят, уж е кротък, но ако спомена чашката или вредните навици и чак скандал ми вдига :/ ...
Хайде набебе момичета и скоро дружно да се измъкваме към бременната тема...
Ох, исках да кажа за това, дето колегите ще говорят зад гърба ни, ако ни разпознаят. Аз лично, хем не искам да ме разпознават, хем много не се и крия и не полагам усилия да заблуждавам противника, а за говоренето, бъдете сигурни, че зад гърба на един човек винаги се говори, с повод и без повод, по една или друга причина, говорят ни и ние тях и говоренето няма да спре... Кофтито е като научим, че са говорили, иначе като не научим и си мислим, че не е говорено--> напротив, винаги има говорене.
Съгласна съм с Павла, че хората в БГ не осъзнават какво имат. Масовата манипулация е насочена към какво нямат... И затова са нещастни хората. Тук също са нещастни, защото имат това, което бедните народи искат, но нямат това, което бедните народи имат
мога с подробности да обяснявам и да се аргументирам, даже държа да насоча вниманието на всички към това, което, от скоро разбрах, че е важно и което в бГ го има, а на запад не...
но друг път