И докато свърша с домакинската работа, вие сте изписали света.
Кали, още нищо не се знае. Не губи надежда, знае ли човек.
Маки, честита да ти е Порша, нищо че е бъхла, ще стане красива котана. И нашата Пуфа беше грозна с ушна краста, като я взехме, но с много грижи и любов стана една красива и умна котарана.
Наш Рафчо взе да прави номера, днес за 2 път напишка прани дрехи на малката и...се наложи да играе метода Макаренко. ММ яко го ошлиба,така ми се сви сърцето, а малкият цял ден се крие от него. Не разбираме защо прави така, той доста й се радва и като я види все едно Слънцето е влязло все обикаля и иска да е до нея.А когато я слагаме в шезлонга застава в близост и я пази.
Колкото за капките за бълхи ние ползваме едни малки в зелена опаковка, нашият вет ни ги продава, нямат марка - на етикетчето има куче и котка. Ползваме и шампоан, който е против бълхи.
Ако нямаш нищо под ръка можеш да втриеш в кожата й памук напоен с оцет, това едно време баба го правеше и вършеше работа временно.
Смайли, радвам се, че се появи. Радвам се, че ти харесва Слънчогледка, аз си я бях поръчала синеока и макар шансовете да бяха само 25% засега е такава.Обаче те нали децата по-късно показват истинският цвят на очите си, та знае ли човек.
Павла, а вие по принцип как взехте решение да се офренчите? Винаги ми е било интересно да слушам истории на емигранти. То сега при това положение не е странно защо хората бягат от България, но мен ми е интересен изборът на страна.
Ягодке, стиснала съм палци и на ушите си. Чакам аз едно синеоко бебе и от теб, че ти имаш красиви сини очета.