Ооооох, не исках да ви занимавам с мойте глупости, обаче усещам, че почвам да полудявам и рекох да подлудя и вас
Таааа, от както съм станала не спрях да чета форуми и статии и заключението ми е, че...вероятно съм бременнаааа! Обачееее, хем си го мисля, хем не вярвам (луда гъба се връща с пълна сила)! Значи, гледах си графиката и забелязах, че това зацапване е започнало на осмия ден след кекса. Не знам дали съм била в О, но имайки предвид ЦС-а за който споделих тогава и силното желание за кекс, допускам, че може и да е имало някоя заблудена яйцеклетка, която пък (да не повярва човек) сме хванали. И сега седя и се чудя какво да правя. Тест не ща да правя, защото като че ли ми харесва да се измъчвам в размисли дали, или ? Дефакто, не знам дали имам закъснение, днес е 28-ми ден, а аз такъв дълъг цикъл не съм имала от сума ти време. Според календара в телефона, ми закъснява с два дни (той ми отчита средно на базата на последните 12 цикъла).
Сега забелязах (пак започнах да търся симптоми, пък то,който търси-намира), че гърдите ми като че ли са малко напрегнати и понаедрели. Обаче нямам никакви други симптоми-друг път поне пъпки ми излизат
На всичкото отгоре, разбрах, че гинеколожката, при която ходех преди (имам и вяра, но тя не се занимава с бебета, онкогинеколог е) е извън града, така, че за сега ходенето на лекар отпада като вариант
Явно тест му е майката, обаче като знам, че ще излезе отрицателен и после ще си умра от притеснение от какво е това цапане аджеба...май по-добре да си се заблуждавам, че съм Б, до като не се докаже противното
(в това време ще моля доки да си дойде по-скоро)
Пропуснах да отбележа, че нямам нищо против някой да ме върне на земята и няма да се обидя, ако решите да ме нахокате
Ooooмммм от мен вече