0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #100 -: Октомври 03, 2015, 10:20:25 am »
Евелина,

Знам че нямаш търпение да разбереш дали сте успели този месец, разбираемо е, но само по този признак не можеш да разбереш. При мен някой път гърдите са напрегнати и болезнени като част от предменструалните симптоми, друг път изобщо пък го няма това напрежение. Изчакай още мъничко и ще разбереш какво ще стане. Успех!
« Отговор #101 -: Октомври 03, 2015, 10:23:31 am »
Ох... ужасно е.
Пак ще изпадна в дупка, това вече е сигурно.

Хихи... хваща ме истерията:

"Ако сънувате, че сте бременни, това означава, че сте готови да реализирате нова идея и да се отдадете на ново чувство. Това може да е знак, че сте бременни."
« Последна редакция: Октомври 03, 2015, 10:31:09 am от evelinapa »
« Отговор #102 -: Октомври 03, 2015, 11:09:55 am »
Всички минаваме многократно през това. Опитай се да се ангажираш с нещо, за да не мислиш само за това. Щади си психиката. Виж се с приятелки, поспортувай, иди на разходка. Поглези се с нещо любимо. Всичко ще бъде наред!
« Отговор #103 -: Октомври 03, 2015, 11:28:32 am »
Благодаря, Мира!

Направо ми иде да направя теста (10 ден след О) и да се свършва (защото знам какъв ще е резултата -  :bfn: :bfn: ).
*
« Отговор #104 -: Октомври 03, 2015, 12:01:42 pm »
evelinapa, разбирам напрежението от това очакване всеки месец, всички тук сме минали или минаваме сега през такива емоционални състояния ....   прегръщам те!
Но ако ще правиш тест, само кръвен, нали  :), при тези дни след овулация и да има бременност уринният едва ли ще отчете.   :hug2:

« Отговор #105 -: Октомври 03, 2015, 12:08:42 pm »
Марси, благодаря за прегръдката ;) Имам нужда.
Няма да отида на кръвен, защото не вярвам... Просто мина толкова много време, че дълбоко в себе си не вярвам да се случи по лесния начин за мен.
Прегръщам ви и аз момичета, не знам какво щях да правя без вас.
« Отговор #106 -: Октомври 03, 2015, 12:15:44 pm »

Закускааааааа!
Добро утро от мен, момичета! Сега се излюпих, то обед станало...поспах поне хубавичко и съм готова за якото чистене на целия апартамент!
Лили, пожелавам ти успех, дано всичко стане като по учебник още от първия опит! 
Вече сигурно ставам банална с това моето цапане, което продължава вече 6-ти ден!. А вчера беше датата на предполагаемата лелка....идея си нямам как да тълкувам това зацапване-като м ли (явно, че не е), като някакъв проблем ли...Чудя се да ходя ли на лекар или да изчакам някакво по-убедително кървене, което да отбележа като м...Иначе нямам никакви пмс, надежда за бебе съвсем нямам, пак съм в шах и мат  8O
РЕДАКЦИЯ: Разрових се из гугъл и вижте на какво попаднах:
     ,,КАФЯВОТО ТЕЧЕНИЕ И МЕНСТРУАЦИЯТА
Въпреки че не е изключено да е свързано с инфекции, е по- скоро признак за промени в менструацията. Понякога това са клетките, които не са изхвърлени по време на менструация. При овулация, също може да се появи кафявото течение.

Сред най- честите причини е и бременността. Когато ти дойде цикълът, и вместо нормално кървене, имате кафяво течение, може да означава, че чакате дете. Ако се появи след менструацията, това са неизхвърлени клетки."
А сега де?!? Гроздобера....
Днес ми е 27 ден от цикъла  8O много нетипично, имайки предвид предишните 17 и 13 дневни цикли....май ще бягам до аптеката за тест, макар, че ми изглежда абсурдно с това едно сърце....божкееее, пак съм в сериала, ужас!
« Последна редакция: Октомври 03, 2015, 12:49:21 pm от Калия »
« Отговор #107 -: Октомври 03, 2015, 12:55:26 pm »
А, дано, Кали!
Всичко е възможно ;)
« Отговор #108 -: Октомври 03, 2015, 13:29:36 pm »
Здравейте!
Кали,  дано това кафяво зацапване да е бременност.
Искам да пожелая успех на Лили с инсето, а също така и да попитам какви трябва да са стойностити на Lh по време на стимулацията и преди процедурата. Доколкото прочетох е хубаво да са под 10, с цел избягване на празни фоликули. И още нещо - необходимо ли е да се прави спермограма и МБ на партньора преди инсе? В краина сметка имат ли значение тези показатели щом се е стигнало до инсе? Нали така или иначе пробата ще се обработва.
« Отговор #109 -: Октомври 03, 2015, 13:36:49 pm »
Благодаря, момичета, дано, дано, ама надали :) сигурно пак е някоя гадостчица. Зачетох се тук за цветните бременности и за симптомите, обаче казват, че било много рядко срещано, така, че не се навивам-едно чудо имам, едва ли ще ми се случи второ :)
Днес нашето слънчогледово бебе става на един месец!!! Да е жива и здрава Александра Велика за радост на родителите си! Синеочке, пожелавам ти много поводи за гордост и щастие с това прекрасно чудо!
Ние другия месец започваме детската най-сетне! Дали няма да се наложи да правим ремонт и на спалнята, хихи???
*
« Отговор #110 -: Октомври 03, 2015, 13:48:34 pm »
Здравей, Алекса!
За Инсеминация като изследвания са необходими вирусология и микробиология и на двамата партньори. Анализ на еякулата се прави в деня на процедурата, при обработката. Така или иначе, за да сте стигнали до Инсеминация, означава, че вече имате правена спермограма, която да предполага тази ви стъпка. На мен ЛХ и Естрадиол са ми изследвали около 2-3 дни преди предполагаемата Овулация, за да се прецени кога да си сложа Прегнил, защото аз бях с контролирана овулация. Успех!
« Последна редакция: Октомври 03, 2015, 13:51:08 pm от Zlateto »
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #111 -: Октомври 03, 2015, 14:02:41 pm »

Момичета,

Аз след толкова четене и умуване по темата за антибиотика и бебеправенето, реших че антибиотика би бил проблем, ако се приема след О. При нас лечението беше десетина дни преди предполагаемата О, при това беше за кратко, така че мисля този месец отново да се отдадем на кулинарни експерименти в точния момент, пък каквото сабя покаже!  :D Само дето баш сега мм трябва да се пази за СГ, която предстои в пон и само се гледаме като котараци  8)

Стискам много палци за Кали и Евелина!
И за Лили много се вълнувам и пожелавам успешна процедура!

*
« Отговор #112 -: Октомври 03, 2015, 14:20:59 pm »
Да се включа и аз. Тия дни съм само от четящите, нещо пустото лошо време ми открадна настроението. И викам вместо да натоварвам хората, я по-добре да си трая.
Павла, как върви при теб подновихте ли опитите и ти напоследък не си от активно пишещите?
Лилка, стискам палци и на краката, дай Боже в скоро време да се обебиш.
Далинда и тя като мен напоследък никаква я няма. Трябва да се глобяваме..някак.Маки хубаво казва за присъсгвените дневници.
Кали, бягай за тест , моментааално!
Благодаря ти за поздрава за малката слънчогледчица!
Аз ще ви почерпя по случай месечинката и ще оспамя темата с една снимка.

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #113 -: Октомври 03, 2015, 14:30:51 pm »
Боже, Синеочка, Разкошна е! Да ви е здрава и много слънце да ви носи :heartbeat:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #114 -: Октомври 03, 2015, 14:46:16 pm »
Синеочка,

Да ви е жива и здрава малката сладкишка и много радост да ви носи и занапред! Прекрасна е!  :)

Дано тези, на които не им остава време да пишат са заети с бъркане на кекс и прекрасни преживявания  :wink:
*
« Отговор #115 -: Октомври 03, 2015, 14:49:44 pm »
Благодаря ви, момичета, да ви се връщат пожеланията в най-скоро време.
Иначе и аз се надявам, че мацките бъркат здраво кекса,а не са изпаднали в дупка от лошо време или неуспехи.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #116 -: Октомври 03, 2015, 15:38:22 pm »
Ооооох, не исках да ви занимавам с мойте глупости, обаче усещам, че почвам да полудявам и рекох да подлудя и вас :) Таааа, от както съм станала не спрях да чета форуми и статии и заключението ми е, че...вероятно съм бременнаааа! Обачееее, хем си го мисля, хем не вярвам (луда гъба се връща с пълна сила)! Значи, гледах си графиката и забелязах, че това зацапване е започнало на осмия ден след кекса. Не знам дали съм била в О, но имайки предвид ЦС-а за който споделих тогава и силното желание за кекс, допускам, че може и да е имало някоя заблудена яйцеклетка, която пък (да не повярва човек) сме хванали. И сега седя и се чудя какво да правя. Тест не ща да правя, защото като че ли ми харесва да се измъчвам в размисли дали, или ? Дефакто, не знам дали имам закъснение, днес е 28-ми ден, а аз такъв дълъг цикъл не съм имала от сума ти време. Според календара в телефона, ми закъснява с два дни (той ми отчита средно на базата на последните 12 цикъла).
Сега забелязах (пак започнах да търся симптоми, пък то,който търси-намира), че гърдите ми като че ли са малко напрегнати и понаедрели. Обаче нямам никакви други симптоми-друг път поне пъпки ми излизат  :lol:
На всичкото отгоре, разбрах, че гинеколожката, при която ходех преди (имам и вяра, но тя не се занимава с бебета, онкогинеколог е) е извън града, така, че за сега ходенето на лекар отпада като вариант :(
Явно тест му е майката, обаче като знам, че ще излезе отрицателен и после ще си умра от притеснение от какво е това цапане аджеба...май по-добре да си се заблуждавам, че съм Б, до като не се докаже противното  :lol: (в това време ще моля доки да си дойде по-скоро)
Пропуснах да отбележа, че нямам нищо против някой да ме върне на земята и няма да се обидя, ако решите да ме нахокате :D Ooooмммм от мен вече  osi_19
« Последна редакция: Октомври 03, 2015, 15:45:08 pm от Калия »
« Отговор #117 -: Октомври 03, 2015, 15:50:38 pm »
Кали,

Стискам силно палци да е това, което така силно желаеш! Не си психирай сега! Тя и да дойде докторката пак това ще те пита "Ти направи ли си тест за бременност?" Защото толкова рано дори и да те види, нищо не може да ти каже.

Чета тука за нашите "Радини вълнения" и си викам, ако някой страничен човек ни чете, който не ври и кипи в нашите емоции около сдобиване на желаните рожби, със сигурност пада от смях. Сещам се за онзи сапунен сериал, заради който после правиха скечове по тв с крилата фраза "Есмералда е бременна!"  :D Само дето се редуваме да сме Есмералда  :D
« Отговор #118 -: Октомври 03, 2015, 16:03:13 pm »
Охооо, ти какво мислиш, че не ни четат ли? Аз колко форуми съм изчела без да съм регистрирана...то като напишеш нещо в търсачката и ти излизат 1 000 000 неща :) Аз затова не смея да давам много инфо около себе си, че току виж някой ме познал :) Представям си, отивам на работа и някоя колежка ме пита, как е, гроздето обрахте ли, хахахха!
*
« Отговор #119 -: Октомври 03, 2015, 16:40:48 pm »
Хаха Кали все едно аз съм го писала ... и аз много се притеснявам да не ме "хване" някой колега защото не искам да ми приказват зад гърба особено по такава тема.
Много ви благодаря за стиснатите палци, имам нужда от много много късмет в момента.
Кали отивай за тест, стига си ни измъчвала в неизвестност  :D

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети