0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #100 -: Ноември 26, 2015, 22:34:36 pm »
Олее, голяма излагация .... Какво й става на Александрина направо не знам.
Мисля, че Маги й срина самочувствието и тя вече не може да си влезне в старата форма.
Хайде Салют си ги знаем, че толкова си могат.
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #101 -: Ноември 26, 2015, 22:46:21 pm »
Кого изгониха, че минах на france 24 на живите пресконференции... Чух само Александрина, ама не докрай, щото честно казано - чак ми домъчня да я слушам тази излагация.  :(  Фалшиво от-до, тотално фиаско беше. Да я знам, че не може - нямаше да ме е яд, да си кажа, че "толкова може жената". В края на краищата, колкото и да си талант - ако сдухваш и не можеш да пееш пред публика - значи не си за сцена и кариера в този бранш. Само със записи в студио - кариера не се прави. Маги за мен има голям принос за психо-емоционалния й срив, който се задълбочи само и доведе накрая до ей тия жалки сценки. Има хора и хора, при някои действа мотивиращо и "стягащо" да ги овикаш, особено публично, да ги критикуваш... При други - действа поощрението и окуражаването обаче, ако и да не са се справили перфектно с нещо, особено пък като са интелигентни - те го знаят това и имат нужда само от демонстрация на малко вяра в тях самите и "литват". Твърдя го, защото аз съм от този втория тип хора. Маги веднъж я закопа с избор на поредица неподходящи песни, второ с неправилен подход към нея като човек. Жалко за което.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #102 -: Ноември 26, 2015, 22:46:30 pm »
Предаването много ми доскуча. Тази вечер исках Салют да останат, не заради това, че едно от момичетата ми е близка, ами просто Александрина изрина дъното. Обожавам тази песен, обожавам Тина Търнар, а тя буквално се подигра с парчето и накрая, като Стела от 1 сезон почна да се извинява.
Малките и те окепазиха любима моя песен, ама не чак толкова.
Концертът във вторник беше най-добрият досега, но ..можеше още повече.
Г-жа Халваджиян не случайно е стилист само в предавания на мъжа си и приятелката си Гала (впрочем видяли ли сте гаврата с новото студио на "На кафе" ,шаби шик, ама друг път). Какви бяха тия перуки, каква беше тая лелска рокля за Вики, а Християна с тия халат, само ролки на главата ѝ липсваха,за  момичетата от АВА да не говорим...


Всеки миг е още един шанс...
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #103 -: Ноември 27, 2015, 09:13:11 am »
Снощи пяха трагично и Александрина, и Салют. Както каза Саня, по-лоши изпълнения на елиминация никога не е имало. На тяхно място аз бих направила прецедент -да ги изгоня директно всички и ако трябва да върнат някой от отпадналите. Ясно е, че Алексанрдина не може да се възстанови, защо я мъчат жената?! да я освободят да си ходи. за Салют беше крайно време, че как я изкрещяха тая песен, не е истина, ама те наистина толкова си могат.
<br />[link=http:
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #104 -: Ноември 27, 2015, 12:52:29 pm »
Не гледах снощи елиминациите, но не ми е тъжно за Салют. Някак си премного ми стояха на сцената, като пеене - не ме впечатлиха.
На концерта във вторник - Кристиян пя добре, но абсолютно неразбираемо на места. Много силен акцент. Точно в тази песен има едно специфично натъртване, което не чух. И не разбирам защо не му правят забележка за езика. Ако не се старае, така ще си остане. Вярно езиците ни са близки, но е дразнещо.
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #105 -: Декември 02, 2015, 05:39:54 am »
 Снощи не ми беше добре и рано отнесох плувката.
По навик от последните месеци се оцъклих в 3 и за да се приспя зяпах изпъленията на запис. Ще се опитам да направя кратък анализ.
 Като един голям фьен на диското имах големи очаквания за концерта (предвид , че миналата седмица се получи добър такъв). Еми.... За мен този стил музика е надъхващ и адски танцувален (то затова и се казва диско) Като ученичка ходех по ретро партита( че бяха много на мода) и не съм слизала от дансинга 4 часа. Изпъленията от снощи определено не ми вдигнаха power-a. Не, че бяха зле просто..нещо не ми достигна.
Приличен концерт. Повечето се справиха на ниво.
Крис много ми хареса, справи се чудесно и му личеше, че истински се забавлява. Не беше пренавит. За мен той е сред отличниците на вечерта.
Впрочем направи ми много приятно впечатление, че майка му и брат му говорят български много по-добре от някои рускини , които повече от 10 год живеят тук.
АВА са изпълнителите, при които има най-голям прогрес. Много добре изпълниха песента, но не успяха да ме вдигнат , може би, защото диското е музика, която е много далеч от тях. Антоана ми направи лошо впечатление а изказването си, че за 1 път чува тази песен (та тя е една от емблематичните диско хитове). Като цяло им дава 5-ца за изпълнението.
Дарина хм...бе не беше зле, но този път съм съгласна с коментарите на Маги и Саня. Тя не е за диско и това е. Като цяло съм на мнение, че Дари ще е сред малкото реализирали се след края на предаването и то благодарение на Криско.
Александрина взе да ми опротивява с това инфантилно поведение. Разбирам, че го прави, за да прикрие неувереността си, но почна много да ме дразни. Справи се прилично с песента, но като цяло смятам, че Маги можеше да подбере много по-добре песните на своя отбор за тази вечер. Аз Александрина я виждах как се справя отлично с Бони Тейлър - I need a hero.
Стивън много се изложи тази вечер. Опропасти любима моя песен. И много моля, ама Джон Секада не е диско изпълнител. Тази вечер можеше да му даде Modern talking -No face, no name , no number.
Вики за първи път беше облечена перфектно! И си личи, че е отслабнала с поне 10 кг. Бешеммного красива тази вечер. На мен нейното изпълнение ми хареса, беше различна и дори леките интонационни неточности не ми направиха кой знае какво впечатление. Имаше заряд!
Християна е прекрасно момиче. Финно, с маниери и добро възпитание. Има класа в нея. Обикновено ми е стерилна на сцената. Да, пее убийствено, но не ме докосва. Е, тази вечер ме развълнува, може би , защото семейството ѝ беше в публиката. Мисля си, че Маги можеше да ѝ даде друга песен, не точно тази. Например щеше.да ми е интересно да чуя Ким Уаълд -  Keep me hangin' on
Белканто еййй, сладури големи. Много им се радвах как фръцкат дупетата. Не им беше най-доброто вокално изпълнение, но пък направиха шоу. Кремената ги беше барнала като Джаксънс файф, а пък на мен ми се щеше да ги видя в костюмите на момчета от Вилидж пийпъл - полицай, каубой, инцианец и строител.

В четвъртък Александринчето и Стивчо на елиминации и каката да си ходи У Сандански.
 П.П. Еми не ми се получи кратък анализът  :D
« Последна редакция: Декември 02, 2015, 05:50:26 am от Синеочка »


Всеки миг е още един шанс...
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #106 -: Декември 02, 2015, 09:08:57 am »
И мен не ме грабна много концертът. Не харесвам Александрина и Дарина - според мен те не са за финал. Както и този път Християна беше страхотна /меко казано/, уникална е  :D  :D  :D
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #107 -: Декември 02, 2015, 09:49:07 am »
Снощи най-много ми харесаха Христиана и Белканто. Виктория беше направо трагична, а Стивън напълно опропасти песента и като пеене и като танци. Всичко му беше прекалено. Александрина пя страхотно снощи, най-накрая, другите ми бяха посредствени. Не, че пяха лошо, ама не успяха да ме грабнат. И това,че не познават тези супер известни парчета, да ме извиняват, но  говори единнствено за  ниската ин култура, а не затова колко са млади. И аз не съм била родена по времето на Франк Синатра,  Бийтълс и т.н., ама знам кои са и какво са пели. Според мен Вики и Стивън тярбва да отидат на елиминации.
<br />[link=http:
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #108 -: Декември 02, 2015, 12:58:29 pm »
Аз спрях да гледам предаването още преди 3 концерта и като ви чета, правилно съм постъпила. Обожавам музиката и не мога да понеса някой да се гаври с нея :lol: Тази година менторите яко сгафиха и подляха вода в бъдещето на много добри и талантливи изпълнители. Всички участници поотделно са с чудесни данни, включително и групите, но не като групи, а като отделни изпълнители, с изключение на Белканто - тези са ми любимци и са страхотни както по отделно, така и в квартет :D
Обаче, менторите, незнайно защо, направо ги съсипват с избора на песни. Опропастиха им бъдещето на хората, много е гадно това. Дано някой читав продуцент да е забелязал, че все пак имат данни, въпреки фиаското на формата и да не потънат в забвение, би било жалко.

Човек на Саня не бива да печели формата при никакви обстоятелства! Тая направо ги съсипва, не я знам как е станала толкова известен и титулован продуцент, ама за нищо не става. Всичките й продукти досега ги е съсипала. Ето вижте Славин, с този чудовищен глас, дето може да пее всичко, тая му прави някакви посредствени бози....
Истината хора е, че звезда се става не с продуцент само, а с "песнописец" . Няма ли кой да ти пише песните специално за теб, ама все пак като трябва - колкото и да си добър, не става.
« Последна редакция: Декември 02, 2015, 13:00:10 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #109 -: Декември 03, 2015, 21:57:33 pm »
Спирам да гледам това недоразумение. Ай сиктир!


Всеки миг е още един шанс...
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #110 -: Декември 03, 2015, 22:01:17 pm »
Вземи думите, тая Саня /умишлено използвам "тая"/ да не си е седнала на ушите  8O . Това е най-тъпото досега - врещящата фалшиво Дарина продължи  8O  8O  8O Защо продължавам да се изумявам при такива тъпи недоразумения като X Factor тази година...
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #111 -: Декември 03, 2015, 22:17:30 pm »
Не мога да повярвам, че менторите позволиха Белканто да си тръгнат.
Започвам да си мисля, че Дарина е нечие протеже...
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #112 -: Декември 03, 2015, 23:16:58 pm »
И аз съм много разочарована.  :? Саня още от самото начало припада по Дарина, но тя я гледа като продукт и като такъв сигурно ще се продава добре поне в началото. Да се шуми около Славин и Невена - ми не, за сметка на това колко скандали се завихриха около Гери-Никол. Това продава, има интерес. Няма нужда да коментираме разликата във вокалните възможности. Дарина е подобен случай. Лично на мен не ми харесва как пее, дори като размахва ръце ме дразни. Но пък е предизвикателна - и като визия и като поведение. При подходяща обработка наистина би могло от нея да излезе успешен продукт.
Съжалявам за Белканто. Много ги харесвам. Те изпяха наистина едни от най-трудните песни и пяха добре. Колкото и да критикувах Бохемската им рапсодия, те се справиха с нея, просто сравнението с оригинала там е неизбежно. На други участници далеч "по-стандартни" и "неемблематични" песни не им се получиха.
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #113 -: Декември 04, 2015, 07:48:25 am »
Абсолютно съм съгласен с Додич. :? За жалост,по "перспективен" продукт и доходоносен,за Саня,че е Дарина. Всичкото 11-12 -13 годишно народонаселение ще се прехласва по нея,а то и сега се видя в залата. СМС или партита ще са в нейна полза. Снощи,Белканто бяха в пъти по- добри,в пъти.А в сравнение с цялостното представяне, Дарина беше в пъти по- непостоянна от тях.За жалост,публиката на Белканто е камерна.... :( Въпреки всичко,адски несправедливо е :( А,за това издание това стана практика....
/www.mamaibebe.com][/url]
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #114 -: Декември 04, 2015, 10:15:48 am »
 8O 8O 8O Белканто са си тръгнали?!? 8O Е не.....
Не знам какъв интерес има Саня от Дарина, при положение, че нея ще я продуцира Криско.

Между другото, очакваше се Белканто да си отидат рано, дори съм приятно изненадана, че се задържаха толкова дълго. За жалост, стилът в който пеят не е особено популярен сред масовата публика и надали щяха да бъдат допуснати до финал, ако и да го заслужават безспорно. Тъжно, но факт.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #115 -: Декември 04, 2015, 11:12:26 am »
Аз не съм чула някой да се е ангажирал с продуцирането на който и да е от участниците, може и да съм пропуснала. Факт е, че Саня още от първите интервюта и коментари не се спря да сипе суперлативи за Дарина, Маги беше далеч по-предпазлив, което се видя и снощи. Тя за собствените си участници (изключвам малкия Крис) и очевидните таланти не изговори толкова приказки. При всички случаи на този етап пък и не само менторите ги гледат кой е полезен за шоуто - а някой е полезен, ако е наистина уникален талант и се харесва или би могъл да е добър продаваем продукт. Дарина е от вторите.
При така стеклите се обстоятелства за мое съжаление по-логичния избор наистина е Дарина. Доволна съм, че поне Маги даде възможност да се отвори вота и да не даде Белканто без бой, защото ако зависеше от Саня тя намаше да го направи.
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #116 -: Декември 08, 2015, 23:00:51 pm »
Най-силният концерт! Всички бяха страхотни.  :balk_47:

Най-слабо беше изпълнението на Стивън, въпреки че аранжиментът беше доста интересен. Друго по-слабо изпълнение беше това на АВА. Те се справиха всъщност добре, но ми липсваше високата тоналност от оригиналната песен на Ищар.
Кристиян за пръв път да ми хареса изобщо. Може би, защото и песента му беше много докосваща. Александрина пък изпя невероятно една от любимите ми песни от Евровизия. Дори и на Дарина простих, че заради нея си тръгнаха Белканто  :lol:
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #117 -: Декември 09, 2015, 09:02:40 am »
Реших аз,че ако ми хареса първата песен, отменям временно бойкота ми  :D Еееее, много добър концерт. Виктория пя прекрасно, Стивън не ми хареса въобще,дори Александрина този път ме впечатли страшно много. .. А Кристиян изпя една от любимите ми песни и много ме трогна  :D. Но Дарина не ми харесва с това козешко треперене на гласа, защо постоянно го прави  8O . За Кристияна имах чувството, че се задъхва постоянно, а и тази песен ми е много глупава. ..Определено най-силният концерт досега. Кой ли ще е на елиминации
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #118 -: Декември 09, 2015, 09:46:45 am »
Много як концерт!  :wink: Всички много ми харесаха и песните им бяха подбрани добре. Само Стиви се поизложи и ме е яд, защото можеше да направи песента чудесно. Наистина труден избор ще бъде за четвъртък. Моята прогноза се върти около Стиви, АВА и Дарина.
*
Re: Х ФАКТОР - сезон 4/2015г.
« Отговор #119 -: Декември 09, 2015, 10:48:53 am »
Най-сетне един добър концерт! :)
Някои се представиха много добре, други малко под възможностите си, но като цяло много добър концерт. Май наистина ще се окаже, че нещо се спичат от Маги  :).
Александрина, за която вече се чудех какво изобщо прави в това шоу, този път се представи страхотно, много се радвам за нея!  :)
Отново голямо браво за Виктория и Кристияна!
Дарина за мен категорично няма данни за музикално шоу, става за някое риалити предаване, да впечатлява съответната публика с провокативно поведение, и дотолкова. Тя има някаква неразбираема за мен напълно сбъркана техника на пеене, уж от години учила пеене - такъв беше анонсът в началото .... неизравнени ниски и високи тонове (снощи Саня я оправда с пушека, ама не е това, толкова си може момичето), козето вибрато много дразни наистина, поне да не се опитва да го прави, да си държи прав тон там ... но тя пък в удобните й височини така мощно вика (в другите съответно никак я няма и е неточна), та явно затова педагозите са оставили това вибрато като по-малко дразнещо и скриващо донякъде колко е неизревнен гласът във високи и ниски ...  в този смисъл много съжалявам за Белканто, въпреки че снощи й бяха подбрали песен, с която се представи все пак прилично.
Кой да си ходи в четвъртък - Дарина, разбира се   :lol:
« Последна редакция: Декември 09, 2015, 11:32:42 am от marsi »