Привет, бъдещи и настоящи мамчета! Не мога да повярвам, че дойде и моят ред да се запиша в темичката, да си направя лентичка и най-после да се успокоя поне мъничко, но бях си казала, че ще го направя, като мине вчерашният преглед, та ето ни и нас.
За мен - на преклонната възраст от 29 (почти 30г.), първа бременност - спонтанна, желана, планирана, след малко повече от половин година редовни опити. Оплаквания нямам никакви, та понякога се събуждам и се чудя истина ли е, че чакам бебче... Работя и планирам така да бъде, докато се чувствам добре.
За ММ - прясно навършил 27г. бъдещ тати, отворко, който е вечното спокойствие. За момента не показва признаци да осъзнава напълно какво се случва, въпреки че на прегледите обикновено си гълта граматиката. След като вчера видя бебо с ръчички и краченца, се прибра вкъщи, помоли ме да му направя салата, пи две (!) ракии (нещо, което не съм виждала да прави никога!), успя да се напие и не спря да се хили цяла вечер.
За бебо - 1.88 см сладурче, което по цикъл е на 8 седмици и 1 ден, а по УЗ е с цели 3 дни по-голямо, с тупкащо сърчице и видимо перфектно. По календар го чакаме на 24 август 2016г., но най-вероятно ще се появи по-рано.
Около нас всички знаят и са безкрайно щастливи, което допълнително ме кара да мисля само положително и да се надявам всичко да бъде наред. Според док всичко е наред, включително ми каза, че не вижда нещо, което да подсказва проблем с износването.
Стискайте ни палци!
Ето, не било толкова трудно, записах се!