edit, да секциото ми се очертава към 11-ти януари, но още не сме уточнили точната дата. Да ти кажа, тъй като имам много лошо преживяване от лекарите тук във Варна в АГ със спонтанният ми аборт с близнаците предната бременност, не мога да се доверя вече на никого, освен на моя доктор, който ми прави ин витрото се налага секцио, защото той не поема естествени раждания, а прави само секцио, защото е много ангажиран. А, аз държа да съм при него.
sol, в крайна сметка няма значение как ще родиш, важното е да си спокойна и да мине всичко безпроблемно и бързичко, за да се насладиш на най-сладката среща в живота на една жена
.
А аз да се отчета от днешния преглед: след като снощи и тази сутрин имах доста обилно воднисто течение, реших да споделя с доктора (така се бяхме разбрали с него, да го информирам за всяко течение), след което той ме прати на преглед при акушерките. Едната акушерка такъв брутален преглед ми направи, че по едно време си мислех, че е хванала бебето за ушите да го вади
- то не бе бъркане, натискане...най-ужасния преглед, който съм имала.
Тестваха ме с някакъв лакмус и казаха, че не са околоплодни води. Док ми обясни, че ако до петък не родя, ще чуем пак сърцето на бебето и ако е ок ще изчакаме още 4-5 дни, тогава вече ще предизвикаме раждане, но ако не стане и след системата, която ще ми включат ще пристъпим към секцио. Между другото преди малко ми падна тапата, явно благодарение на прегледа днес, така че ще видим кога и как ще се случат нещата.
А докато чаках в родилна зала да ме прегледат, мен и една родилка ни делеше само едно перде и писъците, които издаваше жената, направо ... идеше ми да запищя с нея от ужас. После видях бебенцето как го почистиха и оправяха...много емоция ми се беше насъбрала и се разплаках, толкова хубав и вълнуващ момент...
Между другото лекаря каза, че бебката била голяма 3,800-4 кг, ама да не се плаша...ами какво да се плаша, то като се е хранило добре детето... няма да го караме да отслабне я