Благодаря ви момичета, че споделихте за утрегестана. Явно масово сме си на него, не съм само аз
Аз съм на преглед утре и нямам търпение общо взето да чуя, че всичко е ок. На мен ми зацапа с дъщеря ми в 7г.с след сексуален контакт и сега познайте от 3 пъти дали мъжа ми вече 1 месец не ме преследва, а аз все отказвам, защото ме е страх да не стане същото като миналия път
Дето се вика, уж съм интелигентна жена и знам, че няма какво да му направим, ама....
м-и на теб вече почти нищо не ти остана, особено като си с двечки може съвсем скоро да родиш
сигурно ти е повече притеснено защото са две бебетата, което е нормално. Ти секцио ли ще раждаш?
Аз винаги съм нямала търпение да ходя на ехограф, даже все това чаках, да минат 3те седмици да ходим да видим бебето
На 3Д беше най-вълнуващо, още имам снимки на дъщеря ми как спи в 34та седмица някъде, ако искате вярвайте в момента почти на 4ри години, като спи е същата муцуна
Аз някакси все още не осъзнавам, че съм бременна, постоянно се сещам и стряскам, после си притеснявам за бебето, после се притеснявам за дъщеря ми как ще го приеме, после изпадам в еуфория и мечтая какви преустройства ще правим вкъщи за бебето и какви дрешки ще купувам, после айде пак започвам да мисля глупости...мисля, че е от хормоните...