edit и milch дано всичко да е наред с бебчетата ви, пожелавам ви го от все сърце и стискам палци, както и с бебчетата на всички бъдещи мами!
edit, и мен освен опашката понякога ме боли също и срамната кост, четох, че при определен процент от бременните жени се получават такива болки, а също и че може главата на бебчето да е притиснала седалищния нерв. Аз лично има дни, в които съм много зле, например вчера не можех да си намеря място, боли и като седна и като стоя права, не знам как да застана вече. А, през нощта ме спасяват две възглавници под краката и една между краката, защото така се намалява напрежението в тазовото дъно, когато краката са ти на високо. Иначе, и при мен имаше няколко дни, в които ми се стори, че бебка е по-пасивна и ленива. А, ние вървим едрички и си мислех да не би витамините да са повлияли за това, а тези витамини не са синтетични при това, и сега малко реших да направя почивка от тях. Ти пиеш ли витамини и постоянно ли?
milch, ти също, пиеш ли витамини? Не знам доколко е вярно, но съм чувала и от други жени, че когато се пиело постоянно витамини бебетата ставали по-едрички.