Веречерия, стига си дрънкала глупости, ще те набия. Я да се стягаш! Щом вярваш в езотерични неща ще ти кажа нещо, като човек запознат с материята - кармата се изкупва по друг начин. Не си позволявай да мислиш негативно - ще бъдеш майка, бъди спокойна!
Успокой се и вярвай! Всичко ще бъде наред!
м-и е права за гастроентеролога на мен ми помогна консултацията и преглед с такъв. Аз бях със зверски киселини, които в началото на осми месец ми докараха повръщане и контракции. Бях с прогорен хранопровод и се наложи да мина на хранителен режим, след които нещата се подобриха. Може и при теб да помогне, макар да не си с киселини.
Бебе, звучи ми страшничко, ама аз си имам фобия от нормалното раждане. Надявам се бързо, бързо да се оправиш. А какви са мерките на малката?
м-и, честити дами, аз и преди ти честитих, ама тогава не беше на 100% . Кога ти е терминът на теб?
Едит, радвам се, че се сещаш за мен. Не пиша много тук, за да не ви оспамвам темата. Че и без друго спамя по други теми
С малката сме добре нагодихме се една към друга. А тя расте не с дни, а с часове. Прикачам снимчици, за да я видите.