Edit, на мен също ми е правена само веднъж микробиология. Не помня коя седмица точно, но беше в началото... може би като са ми правили картона. Излезе кандида, изписаха ми да изпия една опаковка Biozin и повече нищо по въпроса. Бях питала за контролна след лечението, но док каза че няма нужда. Знам че към края правят отново, но не знам кога точно, тук ще кажат момичетата в по-напреднала Б (или вече родили).
Аз миналата сряда бях на ЖК, но умишлено не писах нищо тук. Щеше да е пост изпълнен само с нецензурни думи. Измериха ми отново тегло и кръвно, а когато попитах за сърдечни тонове, отговора беше "Уф, добре, легни да ги чуем". Трая точно 15 сек, на мониторчето пишеше 133,но акушерката нанесе в обменната карта 148...както и още няколко стойности за предходни консултации. Трябвало да ми пуснат изследвания, но си изчерпали лимита за месеца. Да си запиша час след две седмици, за да ми ги пуснат. Съответно ще си платя консултацията, защото имам право само на една месечно... и когато отида после за издаване на 45-дневния болничен, отново ще си платя консултацията, тъй като няма да е минал месец от последната...
Попитах за болка много нико долу, която не мога да определя дали е корема или костта - отговор:" Ами бременна си, ще те боли, ти какво очакваш? "
Акушерката пита док дали ще ме гледа на УЗ, а реакцията й беше" че какво да й гледам? Отвратително грубо отношение, като се прибрах се наревах като магаре. На следващия ден ходих при ЛЛ за направление за смяна на АГ, но ми отказа. Било глупаво да сменям док в края на бременността си. Започвам да се чудя дали аз съм крива и прекалено изискваща...