Преди малко се върнах от болницата, където повече от три часа чаках да ми изследват кръвната захар. Първо ми взеха веднъж от пръста, след което ми дадоха да пия нещо като спрайт и казаха да чакам още 1 час без да ям и пия друго. Вторият път ми взеха кръв от вената, като пак не трябваше да ям и третият път пак след 1 час ми взеха пак от пръста...последваха последни 15 минути чакане и си взех резултатите, които всъщност доктора каза, че са много добри. През това време докато чаках бебката не спря да шава и даже по едно време от тази сладка напитка на гладен стомах ми прилоша, гадеше ми се и...припомних си първите три месеца от бременността. Не са ми изследвали захар по този начин преди това.
А за хремата ми доктора каза, че нищо няма да ми предпише и че тези чайове и лимони с мед, които консумирам едва ли ще ми я оправят, но да ги пия, нуждаела съм се само от почивка и след 1-2 седмици щяло да отшуми.
Във всяка държава лекарите си имат различни методи на работа...И така ще продължавам да се мъча с някакви бабини рецепти, та да видим до къде ще я докарам.
naskomimi, тези дни съм пила чай от лайка и липа, но по един на ден от вид. Зная също, че мента също може да се пие, но в малки количества. Както и
Sol е писала за шипката, също е разрешен, но аз лично не го пия сега, че и без това нещо ми се забави работата на червата.
Веси, много се радвам за добрите новини, ама то наистина не останало
. А за подуването не знам какво да кажа, но и аз мисля, че е добре да го обсъдиш с лекаря си.