Едитче, как си мила? Какво стана с клиниката и раждането, имате ли раздвижване по този въпрос?
Синеочка, благодаря че питаш за мен :* . Ние намерихме нова болница, в която минах и доста обстоен преглед и ми дадоха прилични цени за раждане. Като ми казаха, че това са цени към днешна дата и се надяват да няма промяна до декември, но вече каквото такова, нямам нерви да ходя и да се разправям с администрации и в тази и в други болници. Все пак дано да няма промяна!
Бебката е добре, тогава (миналата седмица) беше 750 гр. и доктора каза, че всичко изглежда много, ама много добре и плацента и околоплодни води и всичко
, много ме успокои и отново излязох щастлива от кабинета. Утре трябва да си пусна кръвни изследвания за захарта, обясниха ми, че се правели между 25 и 28 седмица, а аз тези дни неможах да ги пусна, че нали тук има байрям и всичко почива.
Преди няколко дни отидохме с таткото да видим един детски магазин на три етажа и да си набележим нещата, които ще купуваме следващия месец може би. Искам да ви кажа, че не ми се излизаше от магазините и дори не бях изморена от обикаляне. Имаше всичко от бибероните до колички, легла. Дори ММ на няколко пъти ми казваше "ама няма ли да купим сега нещо, поне няколко неща от списъка.."
, и за него беше голяма тръпка, даже ми предложи следващия път да дойдел сам да пазарува всичко - е как пък не, да се лиша от това удоволствие, НЕ благодаря за загрижеността! Та така и ние вече сме избрали почти всичко, само количката остава, но нея мисля да я купим след раждането. Сега чета темата за количките и ще изберем