Здравейте, мили дами \мами!
С радост се включвам в новата темичка! Страхотно е, че в нея имаше толкова много бебенца! Да са живи, здрави и послушни за радост и гордост на прекрасните им майки!
МАЙКА... Каква чудесна дума! И не само... Прегръдки на всички!
Иначе и аз да се похваля -мина и моята първа фетална. Датата на прегледа беше на 10 годишнината от сватбата ни и се молех за добри новини. Добри бяха. Бебчо, макар че беше още 5,5 см, но пък с един ден напред махаше ли махаше ръчичди крачета! Аз бях като в транс.. Не откъсвах поглед от екрана. Д-р Михова премери на носа някаква костица-ок. На вратлето също костицата трябвало са е под 3 мм, нашата 1,4. Гледахме мозъче-две полукълба, сърчице, даже и пикочен мехур-то си беше една точка, но все пак. Д-р Михове ме попита дали искам да знам предполагаем пол. То не исках и важното беше да е здраво, но така като зачовърка... 80 процента момиче, защото някаква костица била хоризонтална, а не вертикална, но все пак е твърде валко бебчето и 20 процента не са за подценяване.
Не направихме БХС, защото второто сакче още си се вижда и то доста и кръвните показатели нямало да бъдат достоверни. По-добре, че като се знам... щях да го мисля... На базата на прегледа, замерванията и възрастта рискът за момента за тези болесги е 1 към над 9000, което било добре. Ще се моля и на следващата ФМ на 16.10. всичко да е ок.
Прегръдки на всички за хубаво събуждане от мен!